Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Czarnecki bredzi we Frondzie...x"W ciągu 8 lat rządów koalicji PO-PSL realne zadłużenie publiczne wzrosło o 100 proc. Gdyby ta sama koalicja sprawowała władzę przez następne 8 lat, a utrzymywałaby tempo wzrostu zadłużenia, to dług publiczny przekroczyłby znacznie 2 biliony złotych i wzrósł do ponad 110 proc. PKB."x:D:D

Gość gość
Nie róbcie sobie beki z Shatyna To bardzo chory na głowę człowiek.:O

Gość gość
Idiocie się nie odpowiadaxxJuż tłumaczyłem ale zrobię to jeszcze raz, może dojdzie..:OJa ci nie odpowiadam. Ja ci tłumaczę.

Gość gość
Kto i w jaki sposób narzuca ci swój sposób widzenia? x x To jest tłumaczenie? :O x To prawda, że łeb masz zryty.:D

Gość gość
Ej przestańcie, zostawcie Shatyna Nie wolno z chorego człowieka żartować

Gość gość
Nie. To jest pytanie do kogos kto potrafi odpowiedzieć. A więc nie do ciebie bo to dla ciebie jest za trudne.O tłumaczeniu napisałem w kontekście innych moich postów do ciebie i tobie podobnych matołków.Coś jeszcze ci wytłumaczyć?

Gość gość
gość dziś Ej przestańcie, zostawcie ShatynaNie wolno z chorego człowieka żartowaćxxSpokojnie. Nie martw się o moje zdrowie bo oni nie mają żadnych szans, żeby ze mnie zażartowac bo ich poziom to dwa metry mułu a więc do mojego poziomu mają niebotycznie wysoko i daleko.

Gość gość
weź się kretynie nie tłumacz:D

Gość gość
Shatyn zboku lecz się 🖐️

Gość Shatyn `
Ups... przepraszam, GŁĘBOKO

Gość gość
Profesor Roman Kuźniar skrytykował Andrzeja Dudę za zbytnią zachowawczość w czasie przemówienia na debacie generalnej ONZ. Ekspert ds. stosunków międzynarodowych podkreślał w radiowej Jedynce, że choć prezydent mówił o agresji i ludobójstwie, to nie połączył tych sformułowań z Rosją i konfliktem na Ukrainie.xDoradca byłego prezydenta Bronisława Komorowskiego zaznaczył, że my w tej części Europy wiemy co i kogo miał na myśli Andrzej Duda, ale przywódcy odległych państw - niekoniecznie. - Żałuję, że prezydent nie odważył się nazwać sytuacji, do której się odnosił - powiedział prof. Kuźniar i zaznaczył, że jest zaskoczony "bojaźnią" prezydenta.

Gość gość
hahaha kręćcie bekę z niego dalej :D

Gość gość
Brytyjki, jako pierwsze na świecie, będą mogły same sobie robić zastrzyki antykoncepcyjne. Specyfik o nazwie Sayana Press to pojedyncza dawka hormonów, która zapewnia "spokój" na kilkanaście tygodni. Kolejnych iniekcji Brytyjki będą mogły dokonywać w domu, bez konieczności odwiedzania lekarza.xProducent leku obecnie stara się o zgodę na wprowadzenie go na inne rynki europejskie, a także światowe - przede wszystkim firma myśli o krajach rozwijających się.xW zeszłym roku podpisał on umowy z fundacją prowadzoną przez Billa Gatesa oraz z The Children's Investment Fund Foundation, organizacją charytatywną z Wielkiej Brytanii. Ich celem jest umożliwienie zakupu zastrzyku Sayana w 69 najbiedniejszych krajach świata za zaledwie jednego dolara za dawkę.

Gość gość
Nie zapadnie zaplanowany na poniedziałek wyrok w procesie, który Nergal wytoczył Ryszardowi Nowakowi za nazwanie go przestępcą. - Pozwany przysłał zwolnienie lekarskie i sędzia będzie zmuszony wyznaczyć jeszcze jedną rozprawę, żeby go przesłuchać - poinformowano nas w gdańskim sądzie okręgowym.xxOszołom się wystraszył....:D

Gość gość
Nie powinniśmy łączyć pomocy rozwojowej z działaniami, które inni postrzegają jako narzucanie systemu wartości czy ideologii – powiedział prezydent Andrzej Duda na forum ONZ. Wyjaśnił, że dotyczy to zwłaszcza kwestii modelu rodziny, wychowania dzieci i ochrony życia.xxNo to.... Wg pana prezydenta narzucanie wolności jest "be" i nie wolno....:OCzyli juz wiadomo jaką Polskę chce nam pan prezydent załatwić za pomocą swojej partii oszołomów.

Gość gość
Shatyn dziś gość dziś Ej przestańcie, zostawcie Shatyna Nie wolno z chorego człowieka żartować x x Spokojnie. Nie martw się o moje zdrowie bo oni nie mają żadnych szans, żeby ze mnie zażartowac bo ich poziom to dwa metry mułu a więc do mojego poziomu mają niebotycznie wysoko i daleko. xxx po tym co napisałeś sądzę że Ty masz dalej :O

Gość gość
No to.... Wg pana prezydenta narzucanie wolności jest "be" i nie wolno....pechowiec.gif Czyli juz wiadomo jaką Polskę chce nam pan prezydent załatwić za pomocą swojej partii oszołomów. xxx jedyną partią jaką można by nazwać partią oszołomów jest partia PO do tego to niemieckie sługusy lizid**y unii europejskiej mafia i intelektualne zera :)

Gość gość
po tym co napisałeś sądzę że Ty masz dalej xxJa mam dalej do swojego poziomu, niż jakiś oszołom?:DChyba na bakier jesteś z logiką ale ci to wybaczam, domyślajac się pustoty w twojej górnej wypustce...:D

Gość gość
jedyną partią jaką można by nazwać partią oszołomów jest partia PO do tego to niemieckie sługusy lizid**y unii europejskiej mafia i intelektualne zera xxNie można tak nazwac ludzi z PO bo żaden z nich by nie uwierzył np w taką totalna bzdurę jak "zamach smolenski".W coś takiego może uwierzyć tylko oszołom.Już zrozumiałeś czy powtórzyć?

Gość gość
Za kulisami obrad Zgromadzenia Ogólnego ONZ sekretarz generalny organizacji Ban Ki Mun miał pełne ręce roboty. Znalazł jednak czas, by przywitać setki zebranych dyplomatów z całego świata w czasie poczęstunku po zakończeniu oficjalnej sesji. Na zdjęciach uwieczniono m.in. Andrzeja Dudę siedzącego tuż obok Baracka Obamy, przy jednym stole także z Władimirem Putinem. xxMożna powiedzieć, że "sami swoi".:OPo jednej stronie Obamy Putin po drugiej Duda...

Gość gość
Śmiało można nazwać PO partią oszolomow

Shatyn dziś Najpierw trzeba sie historii nauczyc,zeby bzdur nie opowiadac ! x x No właśnie. Jeszcze niedawno w ogóle nie wiedziałeś o tym fragmencie historii a teraz innych pouczasz....smiech.gif I nie było żadnego protektoratu. Anglicy pilnowali złóż ropy a Rosjanie pilnowali szlaków transportowych. } o Napisałem że to jest komentarz pod artykułem. Nie ja pouczałem. Poza tym ja historii uczyłem się za komuny, o Andersie było dość skąpo. Nigdy też nie przechwalałem się że dysponuję szeroką wiedzą historyczną. Nie przypominam sobie by na lekcjach historii była mowa o Iranie. Brytyjczycy opuścili go dopiero w 1945 roku a sowieci w 1946, tak stoi w necie. I można przeczytać że Brytyjczycy i ZSRR zajęły tereny Iranu siłą. Zatem jak napisano władze Iranu skoro przegrały musiały mieć mało do powiedzenia. Wątpię by dobrowolnie zgodzili się na przebywanie 116 tyś Polskich żołnierzy.

Gość gość
Uchodźcy w Iranie to nie tylko żołnierze...Ale wybacz.Nie chce mi się tego po raz któryś z rzędu tłumaczyć.Polecam książki m.in. Cat Mackiewicza...

Gość gość
PO - poperdoleńcy zera złodzieje oszuści sprzedajczyki mafia Tusk zdrajca Polski Kopacz - „Kłamczucha!” „Nie masz godności, ani szacunku. Nic nie masz.” „Godności nie masz! Oni nie rządzą Polską. Polska pod ich rządami nie istnieje. To jest złodziejska mafia, która po raz kolejny pokazuje, że wszelkimi środkami, łamiąc wszelkie reguły gry chce dalej oszukiwać. :D :D :) ;)

No nie tylko żołnierze.. no właśnie ja tego nie neguję. Czy dziś my byśmy jakąś obcą armię przyjęli. Nie istotne, z tego co widzę Iran tego nie uczynił dobrowolnie. A tak na marginesie to przyjmowanie Irańskich uchodźców dzisiaj, przez nas, jest na pewno w interesie Iranu? No chyba że dopóki tam ISIS prowadzi działania wojenne.

Gość gość
na tym zdjęciu widac Dudę, zdjęcie z pierwszej strony internetowej wyborczej

Gość gość
Prezydent Duda to inna jakość. Widać wyraźnie jaką miernota byl poprzednik