Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wirtualnie, nie realnie...

Polecane posty

Gość vanilia1234
Coś się zacięło. Zanudzilam forum:D

Gość gość
Zmysłami ciekawe:-)ale ok

Gość gośćzkwiaciarni
Niemożliwa, możesz być pewna że wezmę wszystko..i jeszcze więcej;) w odpowiednim momencie..a może w całkiem nieodpowiednim?:)

Gość liman
Nimożliwa...Okolica faktycznie wspaniała, widoki cudowne ( chociaż akurat dzisiaj nieszczególne- jestem w delegacji na śląsku),wracaj do nas!!!;-) Vanilia...nie chciała byś spróbować jak smakuje prawdziwy góral?;-) Znikam na razie, obowiązki:-(!

Gość vanilia1234
Liman:) Do gór nie mam daleko, aczkolwiek góralką nie jestem:)

Gość niemożliwa
Nieodpowiedni będzie najlepszy... Postawiłeś moje zmysły w stan najwyższej gotowości...

Gość gośćzkwiaciarni
Na to liczyłem..moje zmysły dzisiaj atakują ferią przebłyskujacych scen...zaskakujących doznań..dzwieków i zapachów wczorajszego spaceru..

Gość niemożliwa
Oj tak, mam to samo.. Poza tym wyobraźnia intensywnie pracuje nad tym co jeszcze tajemnicą pozostaje.. Dzisiaj wprawne oko, nie miałoby problemu z rozszyfrowaniem co zaprząta moje myśli... przyspieszony płytki oddech... szerokie źrenice... gęsia skórka mimo ciepła i rumieńce nad którymi najtrudniej zapanować.

Gość gośćzkwiaciarni
To samo można powiedzieć o mnie...nieobecny wzrok..zacisnięte usta i często podskakujace jablko adama kiedy przełykam śline..płytki oddech i wszystkie mięsnie napięte..ktoś mógłby z boku powiedzieć że lew niby leży niedbale ale szykuje się do skoku.. Przyjemny dreszcz emocji...teraz Twój widok opanował moje zmysły...

Gość niemożliwa
Nie patrz tak, bo rumienię się jeszcze bardziej gdy zatrzymujesz głodny wzrok na moich piersiach.. wiem co zatrzymało Twoje spojrzenie w tym miejscu.. stanik, ani bluzka nie są w stanie ukryć starczących bezwstydnie guziczków....

Gość luiza41
Absolutnie nie każda, ale wydaje mi się, że czasem warto się z kimś spotkać. Mój znajomy ma jednak takie samo podejście co Ty i nie narzeka. Założył sobie konto na http://ekstaza.pl i umawia się z jakimiś tam dziewuszkami na Skype. Każdy oczekuje czego innego :)

Gość gość
Jedna z Pań pytała na czym będzie polegała satysfakcja z pisaniem do mnie na maila otóż na satysfakcji wszelkiego rodzaju, od seksualnej, przez wizualną po wysłuchanie Was itp. Zapraszam Panie chętne popisas, poświntuszyć itp. mike-32@o2.pl

Gość gość37
Hmm czyżby temat zmierzał na seks temat?

Sporo osób znam wirtualnie i jakoś nie mam takiej silnej potrzeby by się z nimi realnie spotykać. Po co to wszystko burzyć?

Gość gość
Źle mnie zrozumiałyście. Chodzi mi o wirtualną znajomość. Zapraszam Panie do popisania mike-32@o2.pl

Gość gość37
Luiza 41 miłego dnia TOBIE i innym :-):-):-):-)

Gość gośćzkwiaciarni
Owszem..nie są w stanie tego ukryć..i nic nie nie jest w stanie zatrzymać teraz moich myśli..w ustach już czuję ich kształt...czuję ich smak...badam wargami ich twardość...językiem sprężystość...nie patrz w dół...

Gość niemożliwa
Myślisz, że Twój nakaz mój wzrok powstrzyma...? Masz coś do ukrycia...?

Gość gośćzkwiaciarni
Myślę że nakazy i zakazy już straciły znaczenie..nie mam nic do ukrycia..pod Twoim rozpalającym wzrokiem i tak nic się już nie ukryje..

Gość gość37
Coś się zacięło

Gość niemożliwa
Tak... oczy już zbadały każdy zakamarek, teraz reszta zmysłów domaga się uczty...

Gość gośćzkwiaciarni
Też czujesz ten głód?..trzeba nakarmić zmysły bo nie dadzą nam spokoju.. zacznę od zduszonego niskiego szeptu..następnie dotyk..tam gdzie błądził wzrok teraz zawędrują palce...czym byłby szept gdyby nie został wypowiedziany z kilku centynetrów od twarzy...tak cichy ale mocny i stanowczy że przenika praktycznie bez udziału ust i uszu...teraz możesz poczuć mój zapach..

Gość niemożliwa
Tak, jestem głodna... Mmmm.... pachniesz pożądaniem.... intensywnie i odurzająco.. popraw ustami to co zaczęły palce... wyszepcz mi bezwstydnie wszystko co masz ochotę ze mną zrobić...

Gość niemożliwa
Nawet nie wiem kiedy te osiem godzin zleciało w Twoim towarzystwie :)

Gość gośćzkwiaciarni
A więc każdej części Twojego ciała powiem co jej zrobię...a po każdym zdaniu złożę na niej gorący pocałunek..przy okazji poznam Twój smak i zapach.. a kolejne miejsce którego nie możesz przede mną ukryć a które aż woła o pieszczotę, posiąde ustami..palcami..aż sama poprosisz o to najrozkoszniejsze..

Gość gość
Hmm niemożliwa ktsisz:-)

Gość gość
O dziwo nawet nikt sie tutaj nie wpie.....

Gość gośćzkwiaciarni
Pożądanie jest obezwładniające, nie wiem już czy to będą bezwstydne szepty..czy może groźne warknięcia...pragnienie poznania mapy Twojego ciała jest takie silne..pragnienie poznania jego reakcji..nawyków..

Gość gość
W koncu cos mozna ciekawego przeczytac