Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice mają na demną kontrolę pomimo mojego wieku

Polecane posty

Gość gość

Przekonuję ich usilnie że nie potrzebuję jak mnie gdzieś podwożą i wszędzie za mną chodzą. Że nie potrzebuję żeby wtykali nos w moje życie. A oni to robią ciągle. A to spotkam się z dziewczyną to już mi czas kontrolują (chore..)albo wróć wcześniej bo takim idiotą, albo że nie trafię do domu i się zgubi będą musieli wzywać (sic!) policję . Nie potrafię tego skomentować...

Gość gość
Nie napisałeś w jakim wieku jesteś? Jeśli jesteś niepełnoletni myślę, że powinieneś porozmawiać z rodziacmi. Zapewnić ich, że ich nie okłamujesz, mówić dokąd idziesz i o której wrócisz. To powinno wystarczyć rodzicoom aby się nie niepokoili o ciebie. Jednak masz do nich prośbę aby nie kontrolowali cię tak szczegółowo.

Gość gość
a mam 22 lata .

Gość gość
no to zerwij z nimi kontakt wyprowadź się .:) ja miałem tak samo ale w końcu się wyprowadziłem

Gość gość
coraz więcej widzę przewrażliwionych rodziców którzy chcą spierdolić swojemu synowi/córce życie .... brawo będą dorosłe dzieci nie radzące sobie z niczym . Ogólnie kaleki życiowe.. brawo kochani rodzice!!

Gość gość
ja też mam takich rodziców .. ciągle są kłótnie ale zapowiedziałam im że jak dalej tak będą postępowali to będę musiała się z nimi pożegnać

Gość Ewa333333
siedzisz u mamusi na garnuszku, to traktują cię jak dziecko usamodzielnij się, wyprowadź, to będziesz sobie żył po swojemu

Gość gość
Ewa333333 dziś umiesz czytać dziecko? on napisał że pracuje , zarabia na siebie...

Gość gość
nie pisałem ze pracuję ale rzeczywiście pominąłem tą kwestie otóż tak pracuję od pon do soboty łącznie dzień w dzień

Gość gość
Nikt nie zna cię tak dobrze jak własna matka. I to ona najlepiej wie jakim jesteś niedorozwojem.

Gość gość
Gdybyś był samodzielny nikt nie sprawowałby nad tobą kontroli. Widocznie robisz głupie rzeczy. Nie myśl sobie, że rodzice tylko o tym marzą aby do starości zmieniać pieluchy, prać i doglądać pociechy. Tacy rodzice jakie dzieci i nie piszcie, że winni są rodzice, no chyba że to patologia.

Gość gość
gość dziś niezła autoprezentacja

Gość gość
gość dziś tak k***a rodzice bez skazy pokaż mi przykład takiego bo nie wierzę że takiego rodzica nie ma . W każdej rodzinie są jakieś plusy i minusy , jakieś błędy.. a ty chyba żyjesz w innym świecie skoro według ciebie rodzice są bez skazy i w życiu nie popełnili żadnych błędów.

Gość gość
Owszem, ona pracuje, ale sama pisze, ze nie stać jej na wynajem, wiec jest czesciowo na utrzymaniu rodziców, poki tak jest to traktują ją jak dziecko, pora sie wyprowadzic i znaleźć choćby jakiś tani pokoj

Gość gość
A wynając coś można bardzo tanio np mieszkając z kimś w pokoju. Możesz też wyjechać za granicę, nazbierasz troche kasy, podszkolisz jezyk i za kilka miesiecy czegoś poszukasz

Gość gość
Autor coś bełkocze i narzeka niewiadomonaco. Rodzice to rodzice i nie muszą być idealni. Człowiek samodzielny sam o sobie decyduje i mieszka oddzielnie. Jeśli jeszcze tak nie jest, to trzeba liczyc się z rodzicami i z tym, że nie wszystko jest po ich myśli. W końcu jesteś u nich a nie u siebie i nie ty tam rządzisz.Jestes przy nich smarkaty, więc nie ośmieszaj się z ta twoja dorosłością.