Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ORANGE to dziady, oszuści, naciągacze

Polecane posty

Gość gość

Zasady fair play są im obce!

Gość gość
To mafia jest, nazbieralo mi sie 70 zl na koncie promocyjnym , a i tak brali z glownego nawet jak dzwonilam do orange , wczoraj zabralii wszystko mimo ze doladowalam konto to huje nie przedluzyli konta promocyjnego !!! Oszusci k*****a po uja dajecie te promocyjne jak korzystac nie mozna !!

Gość gość
mi zaproponowali telefoniczną umowę w tak zaowalowanej formie, ze ni chuj nie dalo się wywnioskować iż do zakonczenia poprzedniej zostal jeszcze rok. Teraz po dwoch latach okazuje sie ze mam z nimi jeszcze umowę, mimo ze juz w marcu moglam przeniesc numer do innego operatora. Moi rodzice tez zostali pzrez nich naciągnięci, a po przejsciu do Plusa - jak twierdzą - inny świat! Dziady!!!

Gość gość
twierdzą tez ze przejmujący operator niemial mozliwosci weryfkacji, do kiedy mam umowę. wiec jak to jest, ze rzekomo formalnosci zalatwia kolejny operator? kara za pzreniesieniu numeru jak z kosmosu - rzekomo jakies ulgi u nich mialam. bezczelni oszuści. Teraz dopiero widzę, że w sieci jest więcej opinii o ich żerowaniu na ludzkiej ufności. Oby konkurencja ich wykonczyla, z calego serca życzę! :)

Gość gość
Ludziska drogie ja tez mam orange na karte , chce przeniesc numer do play.. da sie czy tez jakas kara !!!!! Nie mam zadnej umowy z nimi !! Okradaja i oszukuja !! Karta za 50 zl tera wazna jest 2 mies a byla 3 !!!!!

Gość gość
w celu złapania klienta obiecują coś, co nie moze być później realizowane, a zalatwienie sprawy to dla nic przeprosiny na piśmie. jak najdalej od tych oszustów!

Gość gość
na kartę chyba nie masz umowy na czas określony, więc uciekaj od nich jak najdalej. poza tym widac, ze im sie slabo wiedzie skoro non stop muszą się reklamować. Play tez t robi, ale oni weszli na rynek jednak dość późno. do playa zadzwon, wszystko ci powiedzą - mili ludzie

Gość gość
gość dziś Przejdź kodem do Nju Mobile.

Gość gość
nju mobile to tez oranage, jakas gałaź czy cos, nie ryzykowałabym

Gość gość
Dzieki mili ludzie :) pomysle nad inna siecia , bo orange juz mnie wk*****a , siedze u nich 8 lat jak czub

Gość gość
Tak, Nju to Orange, ale tam nie ma ważności konta. Poza tym polecam włączyć usługę Miesio 19.

Gość gość
ja im buliłam soro dłużej niż 8 lat, więc nie jest z Tobą tak źle ;) dlatego teraz czas na wendettę, więc prosze nie daj im już zarobić ani złotówki, ergo nie idź do nju mobile, pliizz :)

Gość gość
16:25, Nju + Miesio to najlepsza oferta dla tych, którzy dwzonią dużo, albo czasem dużo, czasem mało. Jeśli ktoś dzwoni mało, to najlepszy jest Fakt Mobile (submarka Play). Warty uwagi jest też Virgin Mobile.

Gość gość
byłam ORANGE byłam w plusie jestem play czekam do końca i wracam do plusa

Gość gość
wlasnie ja i moja rodzina przeszliśmy z orange do plusa, lepiej późno niz wcale

Gość gość
jedna z dzisiejszych wypowiedzi na ich facebookowym profilu - jeest tego więcej "Z badziewiastym ZTE ktòre to wciskacie swoim klientom i zwrotów tego dziadostwa nie przyjmujecie Oby tylko umowe podpisac Wstyd !!! i dziadostwo !!!"

Gość gość
moze jeszcze sprawiedliwośc nastanie i pójdą z torbami

Gość gość
o tak, jak najdalej od tych wyzyskiwaczy