Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwa nagonka na Prezydenta Dudę

Polecane posty

Gość szafot dla PO i ich elektoratu
do 10;12i 10;14 wcale PISu nie popieram,ale jak ktoś naśmiewa się z Dudy,Kaczyńskiego, a zalicza do elity Komora,Niesioła czy byłą POszczekaczkę,Palikota,to nie wiem czy śmiać się czy płakać:o

Gość gość
ja nie mogę głosować 25ego,ale jakbym mógł to oddałbym głos przeciw złodziejskiej mafii oplatającej swymi mackami kraj od 8miu lat...

Gość gość
do frajera 10:22 szoruj cieciu!!!

Gość gość
jakiś link do tych cygar i ośmiorniczek???

Gość gość
Oo o tej zależności frekwencji do liczby posłów nie słyszałam ale pomysł super. Może by się ockneli. Po nam tyle posłów. Góra 50 się udziela w kadencji a reszta za nic kasę bierze

Gość gość
10:39 shatyn zmykaj

Gość gość
do 10:35 taśmy wystarczą i pluskwy u kelnera...

Gość kolej rzeczy
POwski trupie,wstydu oszczędź,POra głowy popiołem posypać i w kolejce do czyśćca się ustawić,wszyscy,od a do z...

Gość gość
że jestem przeciw piskowi to widać ale z jakiej partii to zgaduj dalej

Gość gość
Wyborcy Dudy i PiS-u to Janusze i Grażyny z Podkarpacia, ludzie którzy nie znają języków, świata się boją, wszędzie widzą spiski, trzeba ich całe życie prowadzić za rączkę, a wszystkich którym powodzi się lepiej niż im najchętniej wsadzaliby do więzienia, bo jak człowiek ma pieniądze to pewnie, według nich, Żyd, złodziej, syn/córka UB-eka. Nie rozumieją, że ich życie zależy od nich. Szczyt ambicji Grażyny z Podkarpacia to posadka za frajer w radzie parafialnej, szczyt rozrywki to gotowanie rosołku w niedzielę, Janusz jak nie robi na taśmie to pewnie kombinuje jakby tu skołować lewą rentę. Zagranica to dla nich 3 godzinne wyprawy po bimber na Ukrainę, a przygoda życia to jazda autostradą. Populizm karmi się strachem, a ludzi którzy świata nie znają straszy się łatwo.

Gość gość
gość dziś dobrze piszesz, łatwo manipulować ludźmi mniej wykształconymi, mniej obytymi życiowo. I to w większości jest elektorat PiSu. Ludzie prości, nie widzący lepszych perspektyw dla siebie dla swoich rodzi. I absolutnie nie chcę tu nikogo obrażać ale tak po prostu jest. Szkoda bo ludzie ci za kilka miesięcy bardzo się zdziwią i to wcale niepozytywnie. I wtedy nikt się nimi nie przejmie nie pomoże Było to już widać z fikcją z Duda pomoc. Ludzie się napalili a tu po wyborach klamkę sobie tylko mogą pocałować.

Gość gość
Gosciu z 11.09 :-) To jak to jest że w klubie parlamentarnym PiS jest najwięcej posłów z tytułem profesora ? :-) Jak to jest że dwóch prezydentow wywodzących się z PiS to wyksztalceni ludzie pozostali dwaj to facet po zawodowce i gość któremu tesc pomagal pisać pracę magisterska ? Jak to jest że prezydent Duda swobodnie rozmawia po niemiecku i angielsku a poprzedni nie dość że żadnego obcego nie znał to i po polsku nie mówi poprawnie ?

Gość gość
Ps.Imie Janusz nosi i nosiło wielu wybitnych Polakow.Imie Grażyna znajdziesz u Mickiewicza. Lepszy Janusz i Grażyna niż Brajan i Dżesika :-)

Gość gość
Z Lecha Kaczyńskiego taki profesor, że języków obcych też nie znał. Mnie nie obchodzi, że Duda ma tytuł naukowy skoro pod kopułą ma poglądy rodem ze średniowiecza.

Gość gość
Rodzice jedynej Jessici jaką znam pochodzą z Podkarpacia właśnie, a dziadek Jessiki to właśnie Janusz robiący na taśmie. Podkarpacie to naprawdę "duma narodu". Takiego mentalnego średniowiecza nie ma nigdzie indziej w Polsce.

Gość gość
Najwięcej profesorów z partii PiS? Być może, nie neguję. Ale za takiego profesora jak Pani Pawłowicz to ja dziękuję. Dziękuję za ludzi z tytułami naukowymi, którzy żerują na ludzkim strachu, niewiedzy, nie mają pojęcia o ekonomii i dla których każdy przedsiębiorczy człowiek to złodziej i wyzyskiwacz. Co jest lepsze? Lewe renty, dotowanie nierentownych kopalni i rozwrzeszczanych górników, których żony przez 30 lat nie zhańbiły się robotą i górnik musi nieroba-żonę utrzymać, bo jak powiedział ktoś z PiS-u "taka tu jest tradycja"? PiS z tytułem profesora żerują na ludziach którzy nie wyściubili całe życie nosa poza Podkarpacie i okolice, nieważne czy Polska będzie biedna czy bogata, ważne żeby była katolicka. Kościołek, rosołek, lewa renta i Grażyna, która w życiu dnia nie przepracowała, ale urodziła 4 dzieci przed 23 urodzinami. Duma narodu, naprawdę.

Gość gość
Na Korwina nagonka trwa od 30 lat i większość przygłupów w nią wierzy, ze szkodą dla Polski :o

Gość gość
Plastuś Dyzma Maliniak może i zna niemiecki, ale co otworzy gębę to wstyd przynosi. Pokłóćmy się ze wszystkimi, to potrafimy. Zadziwia mnie, jak bardzo Polacy podatni są na populizm i "trybunów ludowych", krzykaczy typu Lepper czy Kukiz, których program ogranicza się do "rozwalić" i "dać" (nie jest ważne za co) Do tego oczywiście koalicje z takimi potęgami jak Kaczaszwili czy Orban, co tam jeszcze było? Estonia, której wielu "prawdziwych Polaków" nawet nie potrafiłoby pokazać na mapie.

Gość gość
Ja będę głosowała na Kukiza. Mam zastrzeżenia co do jego pieniactwa i braku programu ale z drugiej strony, Pani Duda gdzie moje 500 zł na dziecko??? Lepiej nie obiecywać gruszek na sośnie w programie, by później nie zrobić sobie z gęby d**y. Chcę, by Kukiz wszedł do Sejmu, robił rozpierduchy w tym skostniałym systemie świń przy korycie i trzymał całe to bydło w garniturach na paluszkach. I nie wierzę w te sondaże, które mówią o niskim poparciu Kukiza. Wystarczy poczytać jego FB i komentarze pod artykułami - masa ludzi stoi za nim murem.

Gość gość
Oczywiście, cały program Kukiza to rooozpierduuucha, ale wkurzeni wyborcy będą mieli śmiechawę i tylko to ich obchodzi. Ten naród nigdy nie był pragmatyczny i to Polaków zawsze gubiło. Liczyły się emocje, durne rozliczenia, teorie spiskowe, wymysły i jacyś obcy zawsze się znajdą, bo na nich winę zwalić najłatwiej. Był kiedyś Pan z wąsikiem, który posługiwał się skutecznie podobnym mechanizmem. Populizm zalewa Europę, a my na własne życzenie dajemy się zepchnąć na boczny tor. Z awanturnikami nikt rozmawiać nie chce, a taki jeden na wschód od nas tylko zaciera ręce, bo o to mu właśnie chodzi. My możemy się tylko przyglądać, bo nie potrafimy wyciągać wniosków z przeszłości.

Gość gość
Więc wyborca stoi przed wyborem: 1. Zagłosować na PIS i pozwolić, by Jarek rozpętał wojnę z Rosją. 2. Zagłosować na PO i czekać aż zaleje nas fala muzułmanów a Ewka i spółka wysprzeda resztki Polski Niemcom i innych pseudosojusznikom.

Gość gość
skąd takie lemingi jak gość dziś się biorą? :O

Gość gość
nie dziwie sie ze jest nagonka bo przeciez te wypowiedzi, odwiedziny sa zalosne i poza tym zionie nienawiscia do rzadu niech wygra PIS wtedy zobaczycie co sie bedzie dzialo dopiero

Gość gość
Lech Kaczyński ułaskawił współpracownika Dubienieckiego.

Gość gość
Jakie wypowiedzi ? Prezydent miał namawiać żeby rodacy wrocili do tej swojej Mlawy , Radomska czy Inowrocławia ? Oni wyjechali bo tam nie bylo dla nich pracy .Mają teraz tam wrócić i wpatrywac się w bilbordy PO z napisami typu dotrzymalismy obietnic. Czy mają wrócić ci ktorym zajrzał komornik ? Może ten sam który umorzyl postepowanie przeciwko jakiemuś politykowi PO czy PSL ? Sprawiedliwie oczywiście

Gość gość
Wyczuwam na topiku 2 PO-wskie ścierwa: Wawruszkę i Shatyna :O