Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwa nagonka na Prezydenta Dudę

Polecane posty

Gość gość

to jest chore Komor mógł nawet nasrać na środku i uciszali wszystko

Gość gość
Bo chodzi o to, że PiS chce zlikwidować utrzymywanie mediów publicznych z naszej kasy. Muszą straszyć, żeby utrzymać stołki. Spójrz np. na twittera Lisa, jedzie po PiS'ie jakby walił Butapren.

Gość gość
to są reżimowe media i sieją propagandę peowską

Gość gość
Sa przerażeni. Po tylu latach kręcenia wałów wiedzą że niedługo dostaną wezwania do prokuratur.Straca posady .To jest paniczne działanie

Gość gość
to są ostatnie drgawki peo

Gość gość
Prezydentowi Dudzie nie trzeba żadnej nagonki. Po co się fatygować, sam idiotę z siebie robi. Nooo może nie sam a z pomocą prezesa

Gość gość
Ewa Kopacz przed spotkaniem AD z JK potajemnie spotkała się z Tuskiem w Sopocie. W jakim celu? Kolejna akcja na rzecz niemiec?

Gość gość
Moga Prezydentowi Dudzie dmuchać w 4 litery lemingi

Gość gość
Ewa Kopacz nie jest prezydentem wszystkich Polaków a Andrzej Duda ponoć tak a wygląda na to że jest prezydentem jednego prezesa

Gość gość
Wszyscy sa nienormalni, i PO, i PIS i reszta.

Gość gość
Kopacz Dudzie powinna buty wiązać a Donek robić kawę

Gość gość
Mogli by to robić czemu nie. Tylko czy jego wysokość Andrzej Duda Zarozumiały chciałby kawę od Donka czy sznurówki od Ewy Jak ja nie lubię ludzi tak zadufanych w sobie jak ten prezydent

Gość gość
Andrzej nie jest zadufany!

Gość gość
Niektórzy są przyzwyczajeni do Bronka zbigosowanego

Gość gość
Jest, jest zadufany i taki jakiś mało sympatyczny Jak go słucham to mam wrażenie, że przed każdą wypowiedzią ma chęć powiedzieć "teraz będę mówił JA wasz jaśnie panujący prezydent" A jak go zobaczyłam na mszy dożynkowej, zdaje się , siedzącego nie normalnie z ludźmi zwykłymi tylko między księżmi to sobie tylko zadałam pytanie dokąd zmierza ten kraj...i raczej nikt mi na to pytanie nie odpowie

Gość gość
A co sobie pomyslalas jak zobaczylas Kopacz na kolanch przed papieżem Franciszkiem i calujaca jego dłoń ?

Gość gość
Akurat tego nie widziałam, ale gdybym widziała to bym pomyślała że premier jednego kraju europejskiego składa wizytę głowie innego państwa europejskiego.

Gość gość
nie słuchać ! ch..j na nich kłaść !!! 10 lat trwa nagonka propaganda na cały PiS !! nie dać się nabrać ludzie !!! Szanować prezydenta bo mamy prezydenta patriotę ! Precz z partią żydomasonów niemców PO !!!

Gość gość
gość dziś Jest, jest zadufany i taki jakiś mało sympatyczny Jak go słucham to mam wrażenie, że przed każdą wypowiedzią ma chęć powiedzieć "teraz będę mówił JA wasz jaśnie panujący prezydent" A jak go zobaczyłam na mszy dożynkowej, zdaje się , siedzącego nie normalnie z ludźmi zwykłymi tylko między księżmi to sobie tylko zadałam pytanie dokąd zmierza ten kraj...i raczej nikt mi na to pytanie nie odpowie xxx takie ku...wy jak ty należałoby zawieźć do auschwitz i przypomnieć jak wygląda życie pod szkopskim butem ! ty denna pustaczko !! ty anty polska świnio precz z takimi zdrajcami jak ty !

Gość gość
09:54 typowy wielbiciel Dudy czyli prostak i prymityw.

Gość gość
Duda zachowuje się jak pachołek, nie jak prezydent. A pisiory żeby coś dać, muszą najpierw zabrać, tylko więcej. Bo zasada jest prosta, jak jednemu chcą dać 500, drugiemu muszą zabrać tysiąc. O tym nie mówia, a powinni.

Gość kula w łeb IM
ja PO rozumie,czują sznur na szyi i szukają mydła,które im ulży troszeczkę...

Gość gość
debilu z 10;04 a PO skąd weźmie na swoją kiełbasę wyborczą,przecież od lat karmią nas ciąglym brakiem pieniędzy na wszystko:o

Gość gość
Oj kultura osobista to nieznany aspekt życia społecznego popierających PiS. Ja nikogo nie obrażam, nie wyzywam. A to że się martwię o swoją ojczyznę to moje prawo. Niestety elektorat PiS to właśnie ludzie nieobyci, wulgarni, sfrustrowani. Tak zwana "ciemna masa" z tego co tutaj widać. Brak argumentów maskują chamstwem. Polska wiele przeszła na przestrzeni wieków to i rządy prezydenta Dudy i PiSu przetrzyma

Gość gość
sam jesteś debil. tak właśnie działą pisiory i ich elektorat: nienawidzą wszystkich, co inaczej myśla.

Gość gość
PO ze swoimi obietnicami też jest śmieszna. Zrobimy to, zrobimy tamto, damy wam to i tamto. To dlaczego przez 8 lat tego nie zrobili? Dlatego nie idę głosować bo nie ma na kogo. Chciałabym żeby frekwencja w wyborach była podobna do tej z referendum ale na to pewnie nie ma co liczyć

Gość środkowy palec dla PłO
we wczorajszej wyborczej czytałem obietnice pani premier dotyczące ustawy o zagwarantowaniu,od 2016 roku,każdemu dorosłemu Polakowi,dostępu do ośmiorniczek i kubańskich cygar,wszystko ma być finansowane z budżetu państwa,pytanie tylko skąd wziąć środki na takie deklaracje,czy pani premier pójdzie śladem swego mentora(tu imię znanego kaczora z kreskówek) i podniesie Vat?

Gość gość
do frajera 10:14 za miesiąc inaczej będziesz śpiewać...

Gość gość
gość dziś masz rację co szczególnie widać u gość dziś do gość dziś może i są śmieszni ale my jesteśmy śmieszniejsi nie idąc na referendum bo zrobiła to partia której nie lubicie przecież mogliśmy zrobić coś dla siebie SAMI ale

Gość gość
gość dziś nie idę głosować bo nie ma na kogo. Chciałabym żeby frekwencja w wyborach była podobna do tej z referendum ale na to pewnie nie ma co liczyć nie trawie palikota ale jeden pomysl mial dobry: zeby liczba poslow byla uzalezniona od frekwencji w wyborach, jak sie zastanowic ma to same zalety