Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwa nagonka na Prezydenta Dudę

Polecane posty

Gość gość
Statystyki mówią że najwiecej studentow jest z podkarpacia :-)

Gość gość
Prawda jest taka, że każdy kraj powinien przede wszystkim patrzeć na własne interesy. Tylko polski rząd jakoś ma problem z pojęciem tego konceptu. Merkel z Putinem dogadują się za naszymi plecami o gazociągi, robią nas w c***a a Kopacz drze japę, że musimy pomóc Niemcom i być solidarnymi z Unią. Unia, która nam daje a pod stołem dwa razy więcej zabiera. Nie jestem za PISem ale jak patrzę na Kopacz i Tuska to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.

Gość gość
jasne , ajk PIS wygra to wszyscy wroca, kurde przeciez starch bedzie przyjezdzac wogole

Gość gość
Studentów czego? Wyższych szkól marketingu i zarządzania, w ktorych za 500 zł kupuje sie tytuł magistra?

Gość gość
Różnych uczelni.Tych lepszych i tych gorszych uczelni.Ale jednak studentow.

Gość gość
Media publiczne odmawiają dostępu do programów publicystycznych reprezentantom prezydenta Andrzeja Dudy. Dziennikarka TVP mówi wprost o zmianie formuły programów, do których przed wyborami prezydenckimi regularnie zapraszano polityków z kancelarii prezydenta Bronisława Komorowskiego. W sobotę Cezary Gmyz, dziennikarz „Do Rzeczy”, napisał na portalu społecznościowym Twitter: „Władze TVP kazały wykasować przedstawicieli prezydenta ze wszystkich audycji publicystycznych”. x kolejny dowód na nagonkę :O

Gość gość
Tu nie chodzi o tytuły naukowe, ale o mentalność przenno-buraczaną podlaną katolskim sosem. Wyborcom PiS-u wydaje się, że jak ich partia dojdzie to władzy to Niemcy będą im buty czyścić, emigranci wrócą z UK, a Polska będzie potęgą mając Orbana za kumpla. Orban to przecież "swój chłop", bo mur postawił. Babciom z Podkarpacia, które na oczy czarnoskórego nie widziały i Januszom, którzy nigdy nie byli zagranicą w to graj. Każdy Niemiec jest zły, każdy prawdziwy Polak to katolik, jak ma pieniądze to pewnie ukradł. Dla nich świat jest czarno-biały, a prezydent to Mesjasz. Mesjasza potrzebują tylko ludzie, którzy sami nie potrafią kierować swoim życiem winę za życiowe niepowodzenia zwalają na tych którym powodzi się lepiej.

Gość gość
Haha rozwalił mnie argument o profesorach i doktorach w PiS Tak jakby wykształcenie szło w parze z inteligencją czy kulturą osobistą. Np od pani prof. Pawłowicz grzeczniejszy i bardziej kulturalny jest mój podblokowy menel bez wykształcenia. Wykształcić można każdego, jak kto zawzięty to i małpkę nauczy a z inteligencją i dobrym smakiem się rodzi. A to nie ludzie PiSu wyzywali ludzi od wykształciuchów swego czasu? Też na początku myślałam, że to super, że prezydent zna języki ale teraz bym wolała żeby nie znał. Byłaby szansa że np Niemcy nie zrozumieją jakie bzdury wygaduje A moja siostra mieszkająca w Londynie właśnie miała się pakować i wracać ale przyjechał pan prezydent i mówił żeby nie wracać to przerwała pakowanie i zostaje. A może nie z tego powodu hmmm Ma dwoje dzieci i 800 funtów benefitów Mąż ma jednoosobową firmę budowlaną którą założył w 3 dni bez zbędnej papierologii. Wynajmują dom... To chyba dlatego nie wraca do 37 metrowego mieszkania rodziców. Już sama nie wiem

Gość gość
Żaden bogaty kraj nie jest krajem katolickim. Boicie się fanatyków islamskich, a oddajecie Polskę w ręce fanatyków katolickich, bo ci jeszcze łbów nie obcinają? Fanatyzm to fanatyzm. Katolicyzm i wymachiwanie szabelką, nierealne sny o potędze, awanturnictwo i populizm to największe nieszczęście tego kraju. 60% Polaków nie przeczytało w w ciągu roku żadnej książki, większość nie ma bladego pojęcia o podstawach ekonomii, ale zawsze znajdzie się jakich Dyzma na którego zagłosują i który ma im dać "bo się należy", do tego jeszcze jak pomacha szabelką Putinowi przed nosem to ten się pewnie tak wystraszy, że ho ho... Pszenno-buraczanej części Polski w to graj. Książek nie czytają, z języków obcych tylko "pakupit vodku", całe życie jako "kościelny" albo przewodnicząca rady parafialnej, w sobotę bimberek od Oksany przy ukraińskiej granicy i żyć nie umierać.

Gość gość
Żeby w Polsce było tak dobrze jak w Niemczech Precyzował, że chodzi o to, aby Polak jadąc do Niemiec miał poczucie, że w Polsce jest tak samo dobrze jak tam. - To oznacza, że musimy mieć co najmniej równe dochody na głowę, tzw. PKB na głowę. Musimy mieć równą jakość usług społecznych i wreszcie - to najtrudniejsze do uzyskania, to nieco dłuższa perspektywa - taką samą zasobność, czyli ten zgromadzony majątek. Ale są przykłady różnych państw, które pokazują, że to też jest do zrobienia - powiedział prezes Prawa i Sprawiedliwości.

Gość gość
Prezes globtroter i jego świętej pamięci brat profesor też bez znajomości chociażby angielskiego, który zanim został prezydentem to zwiedził chyba tylko przygraniczny kibel w Niemczech.

Gość NAGONKA TRWA O TYM JEST TEMAT
Żeby daleko nie szukać - dziś rano, reżimowa TVP INFO. Gość poranka, córka pani Jadwigi Staniszkis, startująca od Petru. Zaprezentowała się bardzo słabo, nie wróżę jej uzyskania mandatu, ale nie o tym chciałbym tu teraz napisać. Program prowadził gadzinowy funkcjonariusz PO (bo przecież nie dziennikarz), niejaki Maciej Wąsowicz. Znany fanatyk i agitator Platformy, od innej ikony oddania reżimowi w TVP, czyli Karoliny Lewickiej - różni go tylko niższy intelekt od nadmienionej funkcjonariuszki Lewackiej (przy mojej ogromnej niechęci do tej pani, trudno zarzucić jej niski iloraz inteligencji czy brak błyskotliwości), natomiast poziom jadu, podłości, manipulacji i sarkazmu podczas obrzucania błotem Prawa i Sprawiedliwości jest ten sam. Pytania Wąsowicza naturalnie nacechowane atakami na PiS, podjudzaniem rozmówcy do atakowania Prezydenta Dudy, Prawa i Sprawiedliwości i Jarosława Kaczyńskiego.

Gość gość
Zapomnieliście już o Pospieszalskim i wyzywaniu prezydenta od Bredzisłąwów i Komoruskich? To jest w porządku?

Gość gość
Pawłowicz ma wykształcenie wyższe ale brak podstawowego.

Gość gość
Do tego dochodzi brak podstaw kultury i dobrego wychowania.

Gość gość
No niech będzie że PO ma TVP Info a PiS ma Trwam i co z tego A Duda już też na Twitterze pisał "żądy Platformy" doktor jednak

Gość gość
gość dziś gość dziś święte słowa, normalnie trafione w punkt.

Gość gość
Duda w ONZ czyta z kartki. Jak Bul.

Szkoda tylko, że do każdej wypowiedzi Prezydenta telewizja dorabia jakąś idiotyczną ideologię. Jak był bronek u władzy to cokolwiek by nie zrobił to było dla nas najlepsze wyjście - tak przynajmniej twierdziły media.

Gość gość
Tylko Korwin był od początku przeciw islamizacji, był na protestach, zbierał podpisy pod petycją, rozklejał plakaty, edukował. Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość gość
Prezydent Duda nigdy nie napisał na Twitterze " żądam " To nie Komorowski. Bylo fałszywe konto na Twitterze. Ale byl kilka razy tweet prezydenta Dudy o falszywce

Gość gość
Zaraz pisiory wygrają, zmienią dzienikarzy i ludzi na stołkach, a potem wszystko będzie odwrotnie. Ja się w życiu przekonałem, ze im kto bardziej wierzący, tym bardziej jest bezlitosny kiedy już dzierży władzę. Uważa się za nieomylnego i posuwa się do każdego draństwa w imię swojej wiary. Skrytykuj pisiora, a ten odpowie ci nienawiścią.

Gość gość
A kto to teraz sprawdzi czy to fałszywka czy nie. Jedno jest pewne nie ma ludzi nieomylnych

Gość gość
Prawda jest taka, Kopacz na rozkaz Merkel zdradziła Grupę V4, która będzie trwała, a UE rozleci się w ciągu 2 lat. Dzieki sługusom Niemiec zostaniemy sami. Niemcy chcą odpuścić sankcje Rosji, a co za tym idzie dziś Ukraina, jutro Białoruś, po jutrze My.

Gość gość
Mnie szokują ludzie którzy nienawidzą dude za to że chce on obniżyć wiek emerytalny. To jest coś czego nie pojmuje. No chyba powinni sie cieszyć że facet daje im możliwość wyboru czy pracowac do 65 czy do 68 a może do setki jak ktoś ma lekką prace. Szczegolnie na portalu gazety wyborczej pelno oszolomow, ktorzy zieja nienawiścią i jadem, że duda jest chory bo chce cofnąć reforme emerytalną. Takiej nienawisci i jadu jak na forach gazety to chyba nie ma nigdzie w necie, podejrzewam że te komentarze piszą oplacane trole, a admini sztucznie zaważają liczbę lapek w górę. Bo jakos na onecie, interii, wp jest spoko, LUDZIE CHCA COFNIECIA REFORMY. co mnie rozwala to jak jakis debil pisze że emerytury będą niższe. .. nie bardzo czaje jak przez to że ktoś zamiast do 67 chce pracowac do 65 to czemu ma miec sporo nizsza emeryture skoro to tylko dwa lata pracy wiec jakim cudem przez te dwa lata emerytura nagle bedzie wysoka, dużo wyzsza niz jakby odszedl na nia po staremu czyli w wieku 65. Dobija mnie tez jakiś debil wyzywa osobe ktora chce pracowac do 65 od zlodziei i cwaniaków. .. nosz kurfa moj ojciec pracuje od 18 roku zycia bez przerwy, ma staz pracy 43 lata, ciężkiej pracy fizycznej zaznaczam, i on jest zlodziejem bo chce odejść na emeryture w wieku 65 a nie 67 bo juz naprawde ma dosc tej pracy i jest zmęczony???? I czy przez te dwa lata urosnie mu emerytura??? Serio?? Watpie. Tak piszą jacys zwyrodnialcy na forach, że ktos jest zlodziejem bo ich okrada bo chce odejsc na emeryture po staremu ... dla mnie to szok skad takie bydlo sie bierze i mam nadzieję że kiedyś jak sami będą po 60 będą miec dość pracy to wyrzygaja swoje słowa jakie kiedyś pisali na forach jak byli młodzi. Pomijam juz starych dziadow takich betonow co sami mieli lekką prace na doopie siedzieli i tez pluja jadem że każdy powienien do 80 pracowac bo tacy to juz mają demencje starcza.

Gość gość Kasia
Duda jest najlepszym Prezydentem jaki mógł nam (czyt.Polski )przydarzyć i możecie niektórzy wyć i skamleć ale w najbliższych pięciu latach tego nie zmienicie.

Gość gość
to ci się tylko tak wydaje

Gość gość
Bo jakos na onecie, interii, wp jest spoko, x a du‪pa jasia... onetu czy interii nie odwiedzam, wp z przyzwyczajenia i powiem Ci że taką kure‪wską szczujnią się stała jak nie wiem co. wp kiedy była w łapach orange to wtedy było ok, porem jak orange sprzedał wp tlenowi (tak, tak, właścicielom naszej kochanej kafe) to zrobił się tam taki syf że szkoda gadać. No ok, artykuły apolityczne są pozbawione agitki, ale te traktujące o polityce są masakrycznie anty-PiS i andy-PAD.

Gość gość
gość Kasia dziś OTÓŻ TO!!! podsumujmy: 1) Bolek - wstyd i hańba, zdebilały kołek z megalomanią, w dodatku SB-ki sługus 2) Kwach - miał rewelacyjny PR, który porywał tłumy (zasługa tego że internet w tamtych latach nie był tak rozwinięty jak dziś), ale to pieprzony komuch był, no i alkus jakich mało. 3) Zimny Lech - generalnie ok, ale kiepska prezencja, fatalny PR wiecznie obrażonego nerwusa 4) Bul - brak słów, nie dość że debil, to w dodatku szemrane kontakty z WSI i ruską agenturą 5) PAD - styl, prezencja, piękna żona. Naprawdę na razie nie ma się do czego przyczepić, a czepiają się tylko te pro-PO-wskie szczujnie jak TVN, GW czy inne gowna z grupy ITI.

Gość gość
przecież dudek powiedziałze-miał co innego na myśli