Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzysz w boga? Tylko "tak" albo "nie".

Polecane posty

Gość gość
Nie musisz. Wystarczy jak przestaniesz pisać bzdury 🌼 :) Niech ci sie przyśni coś cukierkowatego :)

gość dziś Autorzy innych odpowiedzi będą uznawani za ograniczonych umysłowo, którzy nie potrafią czytać. } o Oczywiście umiem czytać, ja na to pytanie nie umiem odpowiedzieć tak albo nie. Oczywiście mógłbym nie pisać nic, ale nie w tym rzecz. Jestem ciekaw poco w takim razie ten topik? Prowokacja? Badanie socjologiczne, jak ludzie na takie debilne pytanie zareagują? Bo ile osób jest wierzących w Polsce można znaleźć takie badania robione przez różne firmy, czy instytucje. Nie ma jakiś rażących różnic.

Gość gość
agnostyk jestem

Gość gość
Myrevin Uważasz, że KAŻDY człowiek ochrzczony i zapisany w kościele, wierzy w Boga? Te statystyki są bardzo ubarwione i powinieneś być tego świadom. Idąc Twoim tokiem rozumowania, fora typu kafeteria, w ogóle nie powinny istnieć bo przecież są statystyki. A skoro autor pyta czy wierzysz w boga czy nie to znaczy, że albo tak albo nie .Jeśli nie jesteś pewien to po prostu sie nie wypowiadaj w tym temacie. Autor się nie pyta czy wierzysz, czy nie, czy nie wiesz. Tylko czy tak, czy nie, więc widocznie pytanie nie bylo skierowane do Ciebie

Gość gość
Izyda, normalnie bym napisal ze jestes madra, ale klocac sie z kims takim wcale tego nie udowadniasz

Gość gość
- być może trudne jest do przyjęcia, że jeden rodzi się piękny i bogaty a drugi rodzi się biedny i garbaty ale my tego nie zmienimy - tak jest od wieków - te o/bjawienia tłumaczą dlaczego tak jest - możemy to przyjąć lub nie - ale to jest jedyne rozsądne logiczne wyjaśnienie x No własnie dlaczego tak jest? Do tej pory nie znalazłam sensownej odpowiedzi, która miałaby cokolwiek wspólnego z rozsądkiem i logiką.

Gość gość
Autor to zbyt pochlebne określenie dla tępaka.

Gość gość
A czy to ważne, o co autor "się pyta"? Ci którzy mają coś do mądrego i konstruktywnego powiedzenia, mają prawo to napisać, niezależnie o co jakiś tępak "się pyta".

Gość Myrevin
Aha a tu każdy odpowie zgodnie z prawdą? :D Wystarczy żebym miał czas i co minutę mogę wysłać post z tak lub nie. Dlatego mogę śmiało wysnuć tezę że każdy kto odpowiedział tak lub nie był ograniczony umysłowo z autorem topiku na czele. ;)

Gość gość
Dobre :D

Gość gość sylwia
Tak.wierzę.!

Gość gość
Do wszystkich, którzy mają problem z pytaniem. Mój temat i pytanie sformułowane jest tak by odpowiedziało na moje refleksje, jeśli dla was jest źle sformułowane to załóżcie sobie własny temat tak aby odpowiedział na wasze refleksje. Ja założyłem tak jaki był mi potrzebny. Dziękuję za potwierdzenie moich przekonań

Gość ojj stara modelka bez związku
tak

Gość gość
Izyda69 2015.09.27 22:05 Twoje wypowiedzi nie robią na mnie żadnego wrażenia, jeśli chcesz się dowartościować pisząc "mądrze" to idź się wykazać przed ludźmi na swoim poziomie. Poszukaj rówieśników w przedszkolu. Jeśli chciałaś mi udowodnić, że jestem głupia i ograniczona to Ci nie wyszło, a wręcz przeciwnie, podniosłaś mi samoocene x Ale wiesz Izyda,ze przewaznie te "glupie" osoby nie zdaja sobie z tego sprawy,jak bardzo sa glupie,a ty inteligencja nie grzeszysz,bez urazy ;)

Gość gość
Dla imbecyla głupi są ci, którzy się z nim nie zgadzają, obojętnie co durnego by ów imbecyl powiedział lub napisał. Przypadek izydy, czyli załozyciela wątku.