Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie zrozumiałam że jestem kretynką

Polecane posty

Gość gość

tak zepsułam sobie życie tym że jestem leniwa, niekontaktowa, a najbardziej tym że się siebie wstydzę tego że jestem biedna zawsze się tego wstydziłam i dlatego nie mam przyjaciół ani nic jakoś weszło mi to w głowę że jak się kasy nie ma się jest nikim i tak się czuję do dziś wstydzę się też tego że nie mam żadnego talentu jestem inteligentna i co z tego mogę się jedynie czegoś nauczyć ale na to jestem zbyt leniwa i niecierpliwa a najgorsze jest to że jestem śliczna tak jedno to mam to uroda ale co z tego jak zawsze byłam przy tuszy ale to nie problem jak bym chciała to bym i schudła co to te 10 kg ja się w cale nie ruszam żadnych sportów itd. ale mi się nie chce nie chodzi tu jeszcze o lenistwo ale o to że po co i tak nie mam kasy by się ładnie ubrać nigdy nie miałam tego co inne dziewczyny w moim wieku mam już 24 lata i przez ten kompleks braku kasy zniszczyłam sobie życie to cała prawda o mnie nie wiem czemu ale musiałam to napisać :( jak ktoś wierzący to przeczyta to proszę pomódl się za mnie bo tylko Bóg mi może pomóc

Gość gość
Hahaha jakbym czytała o sobie!!!

Gość gość
Podaj mail albo telefon, wyleczę cię w 10 minut.

Gość gość
ta już wam podam nr i maila :O jakbym chciała z kimś gadać to bym sobie zadzwoniła na telefon zaufania mnie nie da się wyleczyć a czemu bo jedynym wyjściem jest pójście do roboty a ja nie nadaje się jestem patologicznym leniem tacy ludzie jak ja powinni siedzieć w pałacach i kasę wydawać tak niestety złe geny odziedziczyłam po moich przodkach arystokratach

Gość gość
:) Dobra, to pomodlę się za ciebie do mojego boga.;)

Gość gość
nie ma za co:D

Gość gość
no widocznie jestes kretynka. kazdy sam ustala priorytety.

Gość Gocha12345
nie, nie jestes.. każdy ma problemy i z tym da sie żyć

Gość gość
Masz przedwczesny wytrysk ?

Gość Gocha12345
chyba ty...

Gość gość
typowa kafeterianka :classic_cool:

No jesteś bo nie trzeba mieć kasy żeby dobrze wyglądać i gustownie się ubrać. Poza tym weź się w garśc i idź do pracy, zacznij uprawiać sport, tak dla siebie nie dla schudnięcia, tylko żeby wartościowo wypełnić wolny czas. A przede wszystkim przestań porównywać się do innych. Bo wtedy nas boli gdy wiecznie porównujemy się do innych, ale też nic nie robimy żeby w naszym życiu coś się zmieniło. Poza tym uświadom sobie że kasa przyjaciół Ci nie da. Da jedynie pseudo przyjaciół którzy gdy noga Ci się powinie, kopna Cię w zadek. Zalezy Ci na tym. Naprawdę? Zmień priorytety. Zrób coś dla siebie. I zacznij działać a nie siedzisz i marmulisz.