Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziu

Nie starcza kasy jeszcze mąż awantury robi! !!

Polecane posty

Gość Madziu
Kochana autorów 21:27 Z dnia na dzień coraz bardziej przekonuje się że to co piszesz jest prawdą; ( jak są pieniądze to jest najlepszy mąż na świecie a jak jakiś kryzys to już jest awantura i wszystko moja wina. Od Kiedy taki jest? ? Myślę że najgorzej się dzieje tak od 3-4 lat. Najwięcej awantur i obwiniania mnie o wszystko.

Gość Madziu
Gość 21:37 Przepraszam ale zabawny jest twój post. Z kg łopatki kotlety na tydzień? ?? Hahaha; ) kochana mój mąż wciąga 4 kotlety na obiad i kolejne 4 na kolacje z chlebem; )

Gość gość
To po cholerę jeszcze z nim jesteś . Sama nie chcesz kiwnąć palcem żeby coś zmienić a narzekać to potrafisz . Ja na twoim miejscu już dawno bym wziął rozwód i wziął do jakiejś uczciwej pracy . Co myślisz że tak łatwo wszystko w życiu przychodzi. Pewnie ileś tam lat temu byłaś naiwną panienką której kochany mężulek zawrócił w głowie... no co masz co chciałaś a teraz się jeszcze dziwisz?

Gość gość
"On chce mieć trzy telefony i koniec, jak można mieć jeden." x to się przecież nóż w kieszeni otwiera. w ogole nie jestem sobie w stanie wyobrazić żebym mogl nawiązac jakies bliskie, choćby koleżeńskie, relacje z takim sukinsynem i egoistą. a co dopiero wyjść za niego za mąż i mieć dzieci. tu trzeba sie do rozwodu przygotować, iść do pracy, postawić się sukinsynowi, zażądać alimentow na dziecko i czynszu za mieszkanie w domu rodzicow.

Gość gość
przepraszam, że się wtrące ale nie powinnaś dawać sobą pomiatać, nie jesteś służącą.myślę ,że nawet jeśli byś pracowała on i tak Ci wypomnie, że zarabia więcej a w domu nie posprzątane, nie ugotowane dziecko nie zadbane itp. TAKI TYP. powinnaś pogonić go z domu niech płaci alimenty, dom jest Twoich rodziców, mama pomaga. dostaniesz alimenty , jakas pomoc dla samotnej matki. odżyjesz!

Gość gość
Śmiać mi się chce jak czytam, że 2500 zł na 3-osobową rodzinę to "grosze". Przypominam, tu jest POLSZA. Wiele osób zarabia najniższą krajową, czyli nawet jeśli oboje pracują to zarabiając najniższą krajową razem mają na rękę niecałe 3000 i jakoś żyją mając dzieci.

Gość gość
4 kotlety na obiad i 4 kolejne na kolacje? I twój mąż wygląda już jak Rysiu Kalisz :D

Gość gość
oh napiszę Ci dziewczyno tak szczerze i od serca jeszcze raz. Ja z*********m jak mały samochodzik od 19-roku życia. Przeszłam w życiu straszną biedę.Dziś mam kasę i sama sobie gotuję!! Nie wiem na co Ty wydajesz 60 zł na dzień?? Rób temu swojemu kanapki!! Ugotuj mu gołąbki!! Wiesz ile kosztuje ugotowanie gołąbków!! Około 40-stu z jednej kapusty i na ful wypasie 20 zł!! na 3 dni!!

Gość brak mi słów _
jak możesz żyć z takim cynicznym chamem i obłudnikiem . Widać że tobie to odpowiada i czujesz się z nim po prostu z***biście.. brak słów kobieto

Gość gość
ja uważam że to jest jakaś patologia. bo patologia to nie wtedy gdy jest wóda i przemoc w domu ale wtedy gdy zamiast porozumienia i chęci wspólnego dobra jest egoizm i ciągła wojna.

Gość gość
Twój mąż żeruje na tobie wychowałaś sobie niezłego pasożyta . Ty mu gotujesz syte obiadki i dziwisz się że ci nie starcza . Po prostu jesteś naiwna i tyle w temacie...

Gość gość
miejmy nadzieję że ten facet to chociaż przystojniak i ogier bo jak nie to nie wiem doprawdy co cię przy nim trzyma.

to prowo a Wy sie podniecacie :D ona cały dzień pisze na kafe a niby taka w domu zarobiona :D teraz też zamiast siedzieć z mężem tu tkwi :D żenada lekka.

Gość gość
jasne pisz sobie swoje frustracje na kafe bo to ci naprawdę duuuuużo da ... a tak serio rusz dupę w kroki i bierz z nim rozwód póki ni jest jeszcze za późno!

Gość gość
"Bo mój mąż stwierdził że skoro ja pracuje to on może sobie na więcej pozwolić komputer kupił konsole." x MASAKRA!!!!!!

Gość gość
Magda Leszno dziś obrońca uciśnionych się k***a znalazła

Gość gość
kto wpada na pomysl zeby wychodzic za maz za takiego bydlaka? czyś ty rozumu nie miala?

Gość gość
gość dziś niektórym wydaję się że ze s********a będzie anioł . DLatego się żenią z takimi wywłokami pasożytniczymi.

Gość gość
jasne ze autorka moze jakos dorobic i jakos zaoszczedzic np na tych jogurtach ktore naprawde mozna samemu robic i to jeszcze lepsze niz sklepowe. ale ona ma robic jogurty a ten bydlak puszcza z dymem kilkaset zl miesiecznie i ma trzy komorki po 50 zl kazda? ja się obracam wsrod ludzi zarabiających czesto lepiej niz te 2500 męza ale NIKT KOGO ZNAM nie ma trzech komorek, jak ma dwie to zwykle prywatna i slużbową. po co mu 3 komorki? dwie kochanki ma czy jak?

Gość gość
on po prostu miał taki plan wziąć za żone idiotkę i żyć jej kosztem . :D

Gość gość
ale raczej jej kosztem nie zyje. chyba tylko o tyle ze w jej domu mieszka.

Gość gość
gość dziś autorka tego tematu jest idiotką i tyle mąż ma ją głęboko w d***e a ona liczy na cuda. hahaha żałosne

Gość gość
jak nie zyję jak ona mu kasę daje i żarcie gotuje takie że głowa mała? :O to perfidne i chamskie

Gość gość
"autorka tego tematu jest idiotką i tyle mąż ma ją głęboko w d***e a ona liczy na cuda. hahaha żałosne" x za to w klasyfikacji bydlakow to ty akurat nie jesteś wiele niżej niż jej mąż.

Gość białoczerwona
kobieto z 21.10, podziw i szacunek, takie wrażenie zrobiła na mnie Twoja historia, gdzie rodzą się takie kobiety?

Gość Madziu
Gość 22:08 Sama jesteś żałosna idiotka, twoja wypowiedź świadczy że nie jesteś zbyt mądra osobą. Być anonimowym w necie i jechać po wszystkich to każdy potrafi. Nie masz nic ciekawego do napisania to spadaj stąd.

Gość Madziu
Magda Leszno nie jest to żadne "prowo".a to ile siedzę na kafe to nie powinno cie interesować kobieto! !! Nie sprzątam cały dzień w domu przeważnie robie to w godzinach porannych kafe mam w telefonie także nie przeszkadza mi to. Mój mąż wieczorami ogląda filmy których ja nie lubię także nie spędzam z nim każdego wieczoru.

Gość gość
Wiesz co Madziu? Wyglądasz mi na wyszczekanego nieroba. Twoje umiejętności kończą się pewnie na piłowaniu paznokci i wydymaniu warg - i nie chodzi tu o wargi sromne!.

Gość białoczerwona
ohoo macho się wypowiedział.... w obronie własnej... ;)) bywają tacy panowie, którym wydaje się że 2500 ma żonie wystarczyć, na opłaty, utrzymanie kilkuosobowej rodziny, dom z ogrodem i jego porche w garażu, wystarczy ,że siedząc z pilotem przed telewizorem będzie żonie udawadniał, że jest ona nikim, a jedyne pole na jakim może się wykazać, to przeżycie za złotówkę najlepiej całego miesiąca To jest zwykła, pospolita przemoc domowa Autorko, szukaj pracy, to konieczne żeby zachować szacunek do siebie, dziecko jest tak samo Twoje jak Jego , jak zacznie chorować niech On się nim opiekuję, niech na codzień odprowadza do szkoły , na zajęcia poza szkolne, niech zrozumie co znaczy "siedzenie w domu z dzieckiem"

Gość Madziu
Gość 07:46 Nie skomentuje twojej wypowiedzi gdyż nie znajduje słów jakimi mógłbym określić twoja głupotę. Nie znasz się na ludziach niestety, mi do takiej laluni siedzącej przed tv i malejącej paznokcie bardzo, bardzo daleko! !