Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziu

Nie starcza kasy jeszcze mąż awantury robi! !!

Polecane posty

Gość gość
A po miałabyś siedzieć przed TV? Jak ty z tego o czym się mówi w TV, to co drugie słowo rozumiesz.

Gość gość
nikt tu nie zauważył że autorka daje pieniądze do wspólnego koryta? poprzez swoją matkę! jej matka dokłada im co miesiąc pewnie kilka stów i to można uznać za wkład własny autorki w budżet. Tym bardziej postawa jej męża budzi odrazę. Ale niestety wielu jest takich facetów którzy uważają że pieniądz daje władzę i skoro kobita "siedzi" w domu i nie zarabia to można nią pomiatać. Trzy komórki? Papierochy za prawie 5 stów? Obiady na mieście? A on wypomina jogurty dziecku? zgroza!

Gość gość
znam lepszy przypadek. facet zwrócił w głowie dziewczynie , zrobił 2 dzieci i wydziela jej na dzień 20 zł

Gość Madziu
Mam taką przypadłość, że jak wypiję z rana kawę a zawsze rano wypijam ją między 6.40 a 7.00 to po dosłownie 10 minutach odczuwam parcie na stolec i muszę skorzystać z ubikacji. Kupa jest lita o umiarkowanej smrodliwości i co zaskakujące zazwyczaj nie brudzi papieru toaletowego. Ma ktoś podobne doświadczenia w kwestii kawy i kupy?

Gość gość
Ja kiedys zbieralam paragony od wyplaty do wyplaty caly miesiac tak z ciekawosci i za samo jedzenie na 4 osoby 2doroslych 2 dzieci wyszlo mi 1200zl

Gość Madziu
Jakis pustak się za mnie podaje na forum. Przepraszam ale to nie ja wypisuje takie bzdury o jakiś stolcach! !!!

Gość Madziu
Osobiście dziękuję za wszystkie komentarze pomocne w mojej sprawie. Te obraźliwe opuszczę nie będę komentować. Zamykam na razie temat. Wprowadziłam do mojego życia zeszyt w którym zapisuje wszystkie wydatki. Do tego zrobiłam sobie plan obiadów na cały tydzień. Zobaczymy co b tego wyjdzie za miesiąc się odezwę! !!

Gość gość
Nikt cie tu nie chce trollu jeden!!!

Gość Madziu
To jest mój temat debilu także jak coś tu nie w paski to s********j!!!

Gość LaShaye

Ale wy pieprzycie,my oboje pracujemy a mamy ten sam problem.Partner a.to kupi sobie coś w pracy, a to leki trzeba kupić bo dzieci chore.Dodam że tyram na trzy etaty,pracuję z domu dla firmy,opiekuję się dziećmi w międzyczasie póki partner nie wróci i ogarniam dom.Partner potrafi rozpierprzyć wypłate czasami w trzy dni,ale nie powiem kupuję wiele rzeczy na zapas.Ja dostaję wypłate ok 29 , i też mamy problem by przeżyć od 16-29 to jest jaka masakra by nie można było przeżyć za 5 tyś.Fakt wynajmujemy mieszkanie i to nam też je dużo z budżetu,no ale na miłość boską,ja od dwóch lat sobie gaci na dupę nie kupiłam nie wpominając o takim marzeniu jak nowe buty. Jest takich jak nas ,więcej dużo jest wpisów że ludzie coraz skromniej żyją pomimo że źle nie zarabiają.