Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RZYGAĆ MI SIE CHCE jak pomyśle że niedługo Boże narodzenie prezenty itp

Polecane posty

Gość gość

Nie dość, że nie lubie tej sztucznej wielce niby szczęśliwej obłudnej atmosfery gdzie i tak każdy tylko odklepuje tą samą formułke przy dzieleniu sie opłatkiem to jeszcze te z****** prezenty. Mnie po prostu na to nie stać. Nie zarabiam kokosów, ale wyprowadziłem sie od rodziców, po opłaceniu kawalerki (odstępne + opłaty), wyżywieniu się plus kasy na paliwo (dojeżdżam 7km do pracy w jedną stronę) zostaje mi sie tak w zasadzie nie wiele. Max 200-400zł miesięcznie. Z czego stówe i tak od razu odkładam na auto, bo mam dość wysokie ubezpieczenie, ojciec auta nie miał i płace pełną składke, do tego coroczny przegląd i spokojnie tysiąc złotych znika, jeszcze w tym roku musze opony nowe kupić zimówki chyba ze będę ryzykować na letnich. Jeszcze do tego mam dziewczyne, która też "kosztuje" kina, kwiatki, sratki itp wiadomo o co chodzi i tak naprawdę zostaje z niczym, ciągne od pierwszego do pierwszego. Jak pomyśle o tym ze mam prezenty robić to mi sie odechciewa wszystkiego. Najlepiej bym w ogóle świąt nie obchodził i nie robił zadnych prezentów i też zadnych bym nie przyjmował i tyle, ale wiadomo jak to w polsce jest... :o Rodzice Brat z dziewczyną drugi brat z żoną i dwójką dzieci 😭 siostra z mężem no i od strony mojej dziewczyny jeszcze większy pogrom jej rodzice i czwórka rodzeństwa, praktycznie każdy z dziewczyną/chłopakiem, w tym jedna jej siostra już żonata i mają dziecko :o Na wigilie mam być u niej, a pierwszy dzień świąt u mnie nie wyobrażam sobie tego :o

Gość gość
kiedy znajdziesz relację z J/ezusem i będziesz Go kochał wówczas będziesz się cieszył jak z Jego urodzin jak z urodzin ukochanej osoby :)

Gość gość
Święta to tylko wydatki,upierdliwa rodzina przy stole,pasterka śmierdząca wódą i pierdem,ja nie spędzam świąt z rodziną,tylko wyjeżdżam wtedy na narty,albo gdziekolwiek i pasuje:-P

Gość gość
i jeszcze to c*****e i kłamliwe składanie sobie życzeń. Ja p*****le jak ja tego nienawidzę :o 🖐️

Gość gość
Zrozumiałam, że skoro ty masz zrobić prezenty dla tylu osób, to i od tylu dostaniesz, i po co to wszystko, zrobić tylko dzieciom paczki ze słodyczami i koniec. Powinienieś zrobić tylko prezent dla swojej dziewczyny, a ona dla ciebie.

Gość gość
Ja 1 dzien swiat bede u ojca i jego zony ktorej niecierpie, wszystko sztuczne bedzie znow , 2 dzien bede z mama , Rodzina w rozsypce i tez mam dosc , wredny malpiszon zabral mi ojca , przez to matka nie chce jego znac a macocha twierdzi ze tylko z nia ojciec jest szczesliwy , ojciec znow chcialby wszystko rzucic w cholere i wyjechac w swiat :o

Gość gość
Ja z dziecmi bedziemy obchodzić Swieta tylko w trojke

Gość gość
up