Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vip Implant Bydgoszcz opinie

Polecane posty

Gość gość

Korzystaliście? Byliście u stomatologia - Aleksander Siemieniuta? Mam problem z pewnym ubytkiem i chciałabym go uzupełnić np. implantem. Ceny widziałam nie są niskie, ale czy chociaż jakościowo nadgania ? Proszę o opinie :)

Gość gość
Kobieto... jak mozesz w ogóole pytać czy nadgania ? Ja z Poznania jechałam do niego, by sobie wstawić implant. Więc to moim zdaniem dużo świadczy. Gdybyś widziała teraz moje zęby... ;)

Gość gość
Ja polecam, bo dawno nie spotkałam się z tak świetnym stomatologiem. Bardzo pomógł mojej córce. Nie jest tani, ale warto się do niego udać.

Gość gość
Osobiście leczę zęby od 3 lat w tym gabinecie i jak dotychczas nie było sytuacji, bym była niezadowolona z obsługi.

Gość gość
Trzeba przyznać, ze Pan Doktor implantologię zna jak własna kieszeń.

Gość gość
A cenowo jak wygląda w tym gabinecie, bo słyszałam, że implanty wcale nie są takie super jeśli chodzi o cenę..;/

Miesiąc temu byłam u dr. Siemieniuty na założeniu 6 implantów na górnej szczęce . Doktor zastosował specjalny szablon zrobiony na na podstawie tomografii komputerowej z otworami w odpowiednich miejscach dzięki któremu nawet nie trzeba było rozcinać dziąsła i zszywać . Zabieg trwał około 15 min.- słownie- piętnaście! minut. Byłam w szoku. Cały tydzień przed zabiegiem prawie nie spałam ze strachu, a po zabiegu nie mogłam uwierzyć ze już po wszystkim. Po pare godzinach miałam założony most tymczasowy, który wyglądał lepiej niż zęby niektórych hollywoodzkich gwiazd. O tym ze nie bolało ani w trakcie zabiegu ani po nawet nie muszę wspominać . I jeszcze w dodatku przez cały czas zabiegu Pan doktor śpiewał rosyjskie romansy niesamowicie pięknym głosem . Polecam z czystym sumieniem! PS. A co do ceny zabiegu to nie odbiegała od średnich w Bydgoszczy.

Gość gość
Lekarz jest super!!!!!!!!! Polecam. Jestem bardzo zadowolona

Gość niepolecam
Wykonywałam 4 lata temu leczenie kanałowe, niestety musiałam je w tym roku powtórzyć, bo ząb cały czas mnie pobolewał. Lekarz niecierpliwy, rzucał narzędziami do umywalki, a z mojej klatki piersiowej zrobił sobie półkę na narzędzia. Nie polecam.