Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1naszcykl

Mamy na LIPIEC 2016

Polecane posty

Gość gość321
Gosc poczekam do soboty,bo test rano najlepiej robic chyba?jagodowomi dziekuje,3mam za Ciebie tez.Kiedy masz termin @?

Gość jagodowomi
gość321 - W sumie to sama nie wiem . Przed tabletkami to byly cykle około 35 dni , biorąc tabletki 28 a po tabletkach 43,31 i ostatni cykl 29 dni . Dziś też mam 29 dzień cyklu ale czekam jeszcze do 12.11 bo według śluzu owulacje miałam około 28-29.10 . Sama nie wiem :(

Gość gość
Gosc321 aż mi sie buzia smieje jak czytam Twój wpis o braku @ oby kolejny dzien i kolejny i kolejny byla tak wesoly CUDOWNIE

Gość gość
Powyżej to ja Mirti

Gość gość
No ale jak jest po terminie okresu to mozesz zrobic o kazdej porze dnia. Ale jak chcesz rano to czemu nie np w czwartek rano? Nie rozumiem

Gość gość
Wybacz gosc321 mija dociekliwosc- nie mam nic zlego na mysli.. ale jaki jest sens czekac do soboty, a w necie sprawdzasz w ktorym tygodniu ciazy jestes.. nie lepiej miec juz potwierdzenie? Czekac jeszcze 4 dni. Kochana twoj test bedzie pozytywny wiec nie czekaj bo i tak sie nakrecasz sprawdzaniem w ktorym tc jestes :)

Gość jagodowomi
gosc321 tez myśle tak jak gość , jesli jestes po terminie to test powinien być wiarygodny chyba ze masz takie przeczucia jak ja ze owulacja sie przesuneła

Gość BO1984
Mój test dzień przed planowaną @ nie wskazał nic, a już dzień po terminie były dwie kreseczki:) Morelove - mnie też piersi bolą, zwłaszcza wieczorem jak zdejmuję stanik. Mam nadzieję, że tak nie będzie cały czas... Jutro mam wizytę u ginka, mam nadzieję, że zrobi mi USG i że już będzie widoczna mała kruszynka :)

Gość jagodowomi
BO1984 ile po owulacji zaczęły cie boleć piersi ?

Gość BO1984
Jagodowomi - właściwie to zaczęło się to pod koniec zeszłego tygodnia. Od owulacji będzie około trzech tygodni. Też tak masz?

Gość jagodowomi
Pierwszy raz w życiu mnie bolą ale to 5 dni i dopiero od owulacji według moich obliczeń . Może to znak ze wogóle się odbyła .

Witam :) ja jak zwykle wieczorkiem tuż po pracy nadrabiam wszystkie nowe wpisy :) tak z innej beczki to w pierwsza ciaze z ktorej mam coreczke zaszlam podczas zapalenia oskrzeli a w drugą aktualną podczas październikowej grypy :) lekarz mówi ,że to bardzo częste bo organizm jest osłabiony i nie broni się przed ciążą :) wychodzi na to ,że przeziębienie to dobry pomocnik.

Gość gość132435
Czesc Dziewczyny :-) dzisiaj mam 25dc Test zrobię dopiero w sobotę Mam nadzieję że pokaże dwie kreseczki

Z dnia na dzień będzie nas tu więcej :) każdego dnia pojawiają się nowe lipcóweczki :) trzymam za nas wszystkie kciuki !!!

Gość gość321
Hej Dziewczyny dziekuje:-*macie racje moge wczesniej zrobic test ,ale wracam ok.20tej w tym tygodniu do domu,a rano jestem w biegu:-(,a chcialabym na spokojnie zatestowac..moze jutro,bo bede wczesniej w domu.Dziekuje za kciuki Wasze:-*kochane jestescie!milego dnia:-)!

Gość gość321
Dziekuje Mirti:-*:-*nadal nie ma @,chyba jak dziewczyny pisza zrobie test jutro;-).Witajcie Nowe Dziewczyny,fajnie ze nas tu coraz wiecej:-). Wanilia86 to Ty tez dlugo pracujesz?:-(ja tez wczoraj np.bylam 10.5 godz w pracy...,wiec dlatego wieczorem juz nic mi sie nie chce..a rano tak samo..ciagle w biegu,a tu jesli ciaza by byla trzeba przeciez zwolnic tempo..trudne to u mnie by bylo..Pozdrawiam Was,buźki.

Gość Jamarianna
Byłam u gin. dostałam od razu 2 tyg. zwolnienia, mimo, że jeszcze nic na usg nie widać, ale po moich przejściach lekarz nie chce ryzykować. Duphaston, witaminki i mam się relaksować :) Dziś powtórzę betę i wieczorem się dowiem czy rośnie prawidłowo... Gość321, jesli jesteś w ciąży, to jakoś początek 5 tygodnia :))) Ja też myślę, że powinnaś juz zrobić test... BO1984, zazdroszczę Ci usg :)))) i trzymam kciuki! Wanilia86, to Ci dopiero przypadek :D ale w sumie jeśli skutecznie, to można i w chorobie :D A wszyscy zawsze odradzają...

Gość jagodowomi
Jamarianna te L4 dobrze ci zrobi . A może będzie ci do konca przedłużał bo lepiej nie ryzykować . Dobrze ze ciążowe jest 100% płatne

Gość Jamarianna
Jagodowomi, ja najchętniej do końca posiedzę w domu. A to, że płacą 100%, to jest super, zero stresu, że konto się skurczy, a przecież w ciąży mamy się nie stresować :) Więc będę siedzieć i czekać, bo dopiero za 2 tyg się dowiem, czy z tej ciąży coś będzie...

Gość gość
Gość321 ja myślę, że się udało :) A te tygodnie ciąży, nie liczy się od zapłodnienia, tylko od początku cyklu, czyli pierwszy dzień ostatniej miesiączki, rozpoczyna pierwszy tydzień. B.

Gość jagodowomi
Jamarianna na pewno będzie wszystko dobrze . A który masz tydzień od ostatniego okresu ? Mój lekarz powiedział ze dopiero mam przyjść jak będzie mi sie 2-3 tygodnie spóźniał bo wcześniej nie ma sensu . Pierwsza dzidzia to będzie ?

Przepraszam dziewczyny za wczoraj, miałam mega doła, a chodziło mi o to że dziewczyny które jeszcze nie myślą w ogóle o dzieciach, mają czas żeby się cieszyć młodością to zachodzą w ciąże, a osoby które bardzo tego pragną to się nie udaje:-(

Gość jagodowomi
Jamarianna - wybacz , dopiero teraz przeczytałam wcześniejsze posty . To musiało być straszne , tak mi przykro . Ale teraz na pewno będzie dobrze a ten maluch ci wynagrodzi wszystkie smutki . Agaaa133 - ja to wogóle nie mam pojęcia jak zdarzają sie wpadki , ktoś raz na miesiąc pójdzie do łóżka a tu juz ciąża .

Gość esmi90
Cześć dziewczyny a ja czuje się fatalnie ponieważ coś na żołądku jest ogólnie jestem mega rozkojarzona normalnie nieprzytomna. Dzisiaj u mnie 19 dc.

Gość Jamarianna
Agaaa133, ja Cię rozumiem, zawsze tak jest, że jak ktoś nie chce nie planuje, to zachodzi, a my czekamy i czekamy... Jagodowomi, no liczę na to, że tym razem się uda, z natury jestem optymistką i czasem dostaje po d***e, bo powinnam bardziej racjonalnie podchodzić do życia, ale z drugiej strony tak jest chyba lepiej :) Dziś wieczorem już coś będę wiedziała, jak beta rośnie, to dobrze, odrobina spokoju, no zobaczymy. Ja jestem tuż po terminie @ 2 dni, ale czułam, że jestem w ciąży juz ok 5 dni przed @ i jak robiłam testy to wychodzily bladziochy, dopiero na dzień przed @ wyszła tłusta druga kreska :)

Gość jagodowomi
Ja dzis 30 dzien cyklu ale czekam jeszcze i testuje 11-12 listopada . Chyba ze wcześniej przyjdzie @ .

Gość DomiDomiMar
Witajcie Mamusie, mam 34 lata i jak się niedawno okazało po raz 3 w ciąży :) Mam dwóch synów 8 lat i 5 lat i nie ukrywam że mega chciałabym mieć w końcu córcie. Chociaż to dopiero początek bo 6 tydzień to powiem wam szczerze że już boje się swojej reakcji na usg jeśli się okaże że to kolejny urwis. Macie może jakieś metody na przygotowanie się na ten moment żebym nie wyszła na idiotkę jeśli się rozpłaczę bo intuicja podpowiada że jednak będzie chłopak a już dwa razy tak podpowiadała i się sprawdziło. Kocham moje dzieci nad życie poprostu takie marzenie żeby w końcu móc kupić sukieneczkę :) NIe pomyślcie że jestem jakąś wariatką po prostu mam dwóch synów, męża i jeszcze dziadziusiem się opiekuje bo mieszka z nami i chyba z nadmiaru mężczyzn potrzebuje mieć w domu jakąś kobietkę :)

Gość Jamarianna
DomiDomiMar cześć :) Gratulacje! nie dziwie Ci się, że w natłoku facetów dookoła marzysz o dziewczynce. Ale chyba najwazniejsze, żeby dzidzia się urodziła zdrowa, a czy chłopiec, czy dziewczynka... Ja kiedyś marzyłam o chłopcu, a teraz liczy się tylko to, żebym w ogóle miała dziecko.

Gość gość321
Jamarianna dobrze,ze troche odpoczniesz na L4 na poczatku ciąży trzeba najbardziej na siebie uważac.Dziewczyny jednak poczekam do soboty,bo wtedy mam wolne i mąż bedzie,wiec na spokojnie rano zrobie test,jesli mam byc w ciąży to będe;-).Jamarianna,wiec jeski u Ciebie nie bylo jeszcze nic widac na usg ,to dobrze zrobilam bo zmienilam termin wizyty u ginka na 26listopada,mysle,ze bedzie ok??Ostatni okres mialam 8pazdz.póki co..