Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1naszcykl

Mamy na LIPIEC 2016

Polecane posty

Gość peggy990
Ok. Założyłam. Tak będzie w ogóle to nazywam się Paulina Kłysz.

Gość Ula05
Hej Gościu ja jestem z Dg, ja też na razie nie dołączam na fc czekam do poniedziałku i do gina po skierowanie na betę i tsh, nie wiem trochę się martwię bo nie mam prawie żadnych objawów, piersi mnie nie bolą jedyny objaw to brak okresu i mega senność,

U mnie zaczyna sie etap wymiotow :( dzis juz sie meczylam nad zlewem :( mialam pusty zoladek wiec skonczylo sie na samym rwaniu :( ale cos czuje ze bedzie gorzej :( w pierwszej ciazy mialam to samo. Wymiotowalam do 6 miesiaca :(

MamaAntka, wysylam zaproszenie na fb: Joanna Ostrowska. Prosze o dolaczenie mnie do grupy. Z gory dziekuje i pozdrawiam!

Gość Usia1993 z telefonu
Jojoa Zaproś mnie Urszula pasternak

Gość Usia1993 z telefonu
Wanilia współczuję wymiotów miałam również prawie do samego końca ciąży

Gość gość 34
Hej, chciałabym do Was dziewczyny dołączyć :-). Jestem w 8 tyg. , to moja druga ciąża po dość długiej przerwie. Postaram się nadrobić zaległości, poczytać i lepiej Was poznać. Miłego niedzielnego wieczoru.

Gość gość
wyślij zaproszenie do urszula pasternak na fb

Gość gość34
Nie mam konta na fb, narazie będę na kafe a jak zdecydujecie się ostatecznie przenieść to jakieś założę

Gość gość34
Zjada mi posty :-( Może jeszcze jakieś mamy do nas dołączą, tak szybko chcecie się przenosić?

Jutro zaczynam 8 tydzien :) niech ten czas szybko leci :) juz bym chciala by byl grudzien a najlepiej swieta :) jutro mam wizyte u lekarza i moooze usg - mam nadzieje ze namowie lekarza by zrobil. Bylam u niego dopiero raz wiec nie jest mi znany. Trzymajcie kciuki by bylo wszystko dobrze :) chcialabym juz uslyszec serduszko to sie troche uspokoje :)

Gość Claudiie90
Kurcze widzę ze tu parę dziewczyn ze śląskiego :P. Ja mieszkałam w Sosnowcu.. ale przeprowadziłam się do męża na Małopolskie... I niestety nie zalape się na lipiec :( o ile się wgl zalape... buziaki dziewczyny :*

Gość gość34
Mam siedmioletniego synusia

Gość gość34
Nie wiem co się dzieje,ale mi wszystko zjada jest tylko pierwsze zdanie

Gość gość
Wanilia powodzenia, trzymam kciuki ja mam wizytę dopiero 24 listopada

Gość gość
Gość34 gratulacje . Mi zjada jak dodaje uśmiechy z telefonu . Do uśmiechu jest a potem nie . Wanilia86 fajnie sie masz , ja dopiero wizytę mam 2.12 i w sumie chce iść do duch lekarzy i ostatecznie zdecydować którego wybieram . Ino jeszcze do tego drugiego sie nie zapisalam bo ma terminy za 4 dni a mysle ze to będzie za wcześnie

Gość jagodowomi
Wyżej to ja

Gość gość34
Dzięki za radę, będzie bez buziek. Lecę budzić młodego do szkoły. Miłego dnia.

Gość gość34
Jagodowomi dzieki to dziala

Gość Jamarianna
Wanilia86, ja jutro zaczynam 7 tydzień, mój lekarz mówił, że już powinno być serduszko, więc u Ciebie to już na pewno! :) Maluch pewnie będzie już całkiem spory :))) trzymam kciuki. Ja muszę wytrzymać do 19 jutro i się okaże, czy wszystko ok. Boję się bardzo, ale też mam nadzieję, że wizyta będzie pozytywna.

Gość gość321
Hej Dziewczyny! AIRINA to ja mocno 3mam kciuki,by 20go @nie przyszla.Ula05 Dg to niedaleko mieszkasz:-),a gdzie chodzisz do lekarza?Ja tez nie mialam zadnych objawow poza bolem piersi,ale to jak dotknelam.A dzis cos nie mam apetytu..aaa!i o sexie nie ma mowy w ogole ,tez nie mam checi.Wanilia 86 współczuje wymiotow:-(,moze dlatego ,ze mialas pusty zołądek?Witaj gość 34,gratuluje:-)!Milego Dnia Dziewczyny!

Gość gość321
Cos sie cichutko u nas zrobilo..:-(,ale pogoda ponura:-(nic sie nie chce..

Gość gość321
Cos sie cichutko u nas zrobilo..:-(,ale pogoda ponura:-(nic sie nie chce..

Ja juz po wizycie :) lekarz dal sie namowic na usg :) slyszalam serduszko :) 130 uderzen na minute :) wszystko prawidlowo. 8 tydzien. Dostalam skierowanie na wiele badan. Nastepna wizyta 26.11. Juz sie troche uspokoilam :) co do wymiotow to niestety taki urok mego bycia w ciazy. Najgorzej jest podczas mycia zebow i jazdy autem (musze ssac cukierki). W pierwszej ciazy potrafilam jesc zupe i przy ostatnich lyzkach trafic na ziele angielskie i odruchowo zwracalam do talerza wszystko co zjadlam :/ ehhh takie to uroki, poki co to wszystkie objawy mam takie same jak przy pierwszej ciazy.

Gość Jamarianna
Wanilia86, gratuluje! Dostałaś zwolnienie?

Gość Ula05
Cześć dziewczyny , Gościu 321 ja chodzę do dr Kowalczyka, ale nie wiem. Byłam dzisiaj na wizycie, i nic specjalnego się nie dowiedziałam, dostałam duhaston, dopiero 26 na usg zobaczę czy wszystko jest ok, chyba dziewczyny już na fb piszą

Nie wzielam zwolnienia. Ze wzgledu na wymioty lekarz zaproponowal L4 ale odmowilam. Chce pracowac do konca roku. Tak piszemy juz na fb.

Gość gość34
Szkoda, że już Was tu tak mało i taka cisza. Gość 321 u nas tez buro ponuro i brak chęci... Wanilia bardzo bardzo się cieszę że wszystko Ok, współczuję wymiotów. Tak to już jest każda zmaga się z czymś innym.