Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka zemsta będzie dobra?

Polecane posty

Gość gość
13:11- czy znajda czy nie , powiem im w ostatniej chwili,ze nie przedluzam umowy, a co mi zalezy... albo wymysle jeszcze cos lepszego. No sorry, tak sie nie robi jak oni zrobili, idioci...

Gość gość
Jesli uszkodzisz mieszkanie możesz być pociagnieta do odpowiedzialności

Gość gość
Nie pisze o uszkodzeniu mieszkania wymysle cos innego, albo takiego zeby nie bylo na mnie

Gość gość
nie ma czegos takiego, ze wynajmujesz na czas nieokreslony. masz prawo wypowiedzenia. pytanie czy to tydzien, dwa czy miesiac.

Gość gość
Umowa może być na czas określony lub nieokreślony, właśnie dzisiaj o tym czytałam chyba z pół dnia. Na czas nieokreślony może być z wypowiedzeniem lub bez. jeśli jest bez wypowiedzenia zawartego w umowie to wtedy można ją i tak wypowiedzieć bo ustawa tak przewiduje. Ale jeśli jest zawarta na czas określony i nie ma klauzuli o możliwości jej zerwania z jakiś powodów to z zasady nie można jej zerwać :O

Gość gość
Aczkolwiek jest też zapis w umowie, ze wlasciciele moge mi ja wypowiedziec jesli bede zalegac z conajmniej jednym okresem platnosci. Wiec ciekawe co bedzie jak im powiem ,ze nie bede placic bo zablefuje, ze nie mam z czego... Chyba jedyne wyjscie. Oczywiscie jakby mi tam cos nie pasowało

Gość gość
Wywala Cię z mieszkania, podadzą do sadu albo coś

Gość gość
Jasne, do sądu za to ze kobieta nie ma z czego płacić bo straciła pracę? Co ty gościu bierzesz? Zmień dilera

Gość gość
Ale Ty jesteś p**********a xD Trzeba czytać co się podpisuje

Gość gość
Powiedz, ze nie bedziesz placic bo stracilas prace i sami powiedza ze masz sie wyprowadzic :) Bo jak powiesz ze nie masz kasy to jak niby cie zmusza do placenia ? :)

Gość gość
ales ty glupia a oni albo glupi tez, bo pommysleli, ze kodeksowo i tak masz zagwarantowane wypowiedzenie miesieczne (to nie umieszczali w umowie)albo zrobili to specjalnie. Tak czy tak obie strony warte siebie :o