Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmańska dzicz atakuje niemieckich przypadkowych przechodniów

Polecane posty

Gość gość
hehe i MMartha sie zamknęła

Gość gość
na tym filmiku podają, że we francji jest już 12 mln imigrantów, czyli 1/4 kraju (!!!) masakra, niedługo będą stanowić większość :O

Gość gość
no spoko to może masz jakieś fotki, filmiki swojego autorstwa? już pisałem, że doskonale wiem jakie metody stosują i jak są aktywne w internecie net-bojówki prawicowych partii, a wiem to stąd, że potrafię dodać 2 do 2 i powiedzmy, że w pewnym stopniu znam temat. nie macie za grosz wiarygodnośći, ani wy - trolle na forach, ani właściciele kanałów na yt wrzucający te filmiki, a dlaczego nie macie? bo nie potraficie uwiarygodnić tego, co piszecie i tego, co wrzucacie w żaden sposób, na jakąkolwiek wątpliwość odpowiadacie agresją, wyzywaniem od lewaków i podejściem pod tytułem kto nie z nami (przeciwko muslimom) ten za muslimami. swoją drogą, gdy samochód uderza w twardą przeszkodę, to huk jest jak jasny piorun - a tu nic nie słychać. akustyk ze mnie żaden, za to myślę trzeźwo i potrafię powstrzymać niechęć do muzułmanów, kiedy trzeba logicznie pomyśleć 🖐️

Gość gość
dzisiaj na forume był filmik z 2008 roku, filmik z monitoringu, gdzie widać, jak grupka ludzi, nie za bardzo wiadomo gdzie, zaczepia parę. oczywiście dorobiliście do tego historię, że to Anglia, że para to Anglicy (a góówno tam było widać tak naprawdę, równie dobrze to mogli też być pakistańczycy), ale właściwie co to ma wspólnego z obecnym kryzysem, skoro nagranie było datowane na 2008 rok? albo wy próbujecie ludźmi kręcić (nieudolnie dosyć), albo to wami kręcą aż miło, a po co kręcą? no żeby głosiki 25-go były...

Gość gość
jak wrzucane przez naocznych świadków filmiki, nie mają żadnej wiarygodności, głuptaku? może powiesz, ze to fotomontaż? :D https://youtu.be/VCL0sLk98xw - to też pewnie jakaś przeróbka czy ch/uj wie co :)

Gość gość
gejm to debil i tyle sam wierzy w masę teorii spiskowych na które nie ma dowodów (a tych którzy w nie nie wierzą- wyzywa od ignorantów) a kwestionuje wiarygodność filmików wrzucanych przez świadków, zeznań i wywiadów z ludżmi, którzy bezpośrednio mają z nimi styczność i różnych statystyk - absurd :D:D:D i kto tu jest IGNORANTEM?

Gość gość
słuchaj panienko, właśnie o tym piszę wyrażam wątpliwości, pytam, chcę wiedzieć więcej i zamiast się dowiedzieć dowiaduję się, że jestem za ,,ubogacaniem kulturowym'' i muslimy rozpier/dolą mi łeb a taki argument swiadczy tylko o tym, że nie macie żadnych argumentów choć w filmik zajrzę, może mnie przekona, ale jeżeli jego autentyczność jest tak samo wątpliwa, jak dwóch poprzednich, no to cóż...ciężko będzie ps a ja żyłem 7 lat wśród Eskimosów na Grenlandii, o, tyle jest warte to, co piszecie ja nie twierdzę, że islam jest cacy, bo nie jest, to rak umysłu taki sam, jak kilkaset lat temu chrześcijaństwo ze stosami i wyprawami krzyżowymi, ale to, co urządzacie teraz to jakaś nagonka przed '39 nie było jutuba, zamiast tego były legendy o wypiekaniu placków z krwi katolickich niemowląt...a później były prysznice, krematoria i miliony ofiar

Gość gość
ostatni filmik - ok, widać francuskie tablice rejestracyjne dzicz jak sku/rwysyn, nie kwestionuję tego ale wiesz koteczku, co pół wieku wcześniej wyczyniali Francuzi w Algierii? może nie miałaś tego na lekcjach w swojej zawodówce, ale rzeczy znacznie gorsze, niż palenie samochodów no więc, panowie z algierskimi flagami nie są usprawiedliwieni, natomiast druga strona też nie jest święta, skoro byli tacy odważni, żeby podbijać i wyzyskiwać inne narody

Gość gość
Najgorsze jest to ze policja nie bedzie umiała sobie z nimi poradzić,media bedą tuszować ich wybryki zeby politykom poparcie nie spadało a my zwykli ludzie będziemy musieli z nimi sie użerać na codzień ! Córkę najwyżej pośle do prywatnej szkoły zeby nie miała z nimi kontaktu na codzień Bo nawet im nie bedzie mozna na nic zwrócić uwagi bo to bedzie rasizm i nietolerancja innej religi Ludzie ocknijcie sie bo ta cała poprawność polityczna do niczego dobrego nie prowadzi

Gość gość
Na filmiku z 10.46 widać regularne zamieszki, to wygląda jak wojna. Wszyscy huliganie są imigrantami i gdzieniegdzie widać flagi z półksiężycem, który jest symbolem islamu. Wniosek: zagłosujcie mądrze, najlepiej na Korwina, bo to mega poważna sytuacja.

Gość gość
temat francuskich przedmieść jest znany od kilkunastu lat i nie wiem co ma wspólnego z obecnym kryzysem, poza religią większości obecnych uchodźców ja chcę zobaczyć autentyczne nagrania i zdjęcia z Niemiec, te gwałty na Niemkach, o których non stop piszecie, te pobicia Niemców przechodzących w pobliżu imigrantów, a w zamian dostaję jakieś zastępcze nagrania... zanim się zabierzecie za propagandę, zróbcie chociaż maturę, dobrze?

Gość gość
a oryginał z RTL gdzie?

Gość gość
10:01 - o k****, muszę się poprawić: skończcie chociaż gimnazjum zanim się weźmiecie za propagandę... ruska telewizja to przy was wzorcowa pralnia mózgów :D

Gość gość
Do 10.03 Na youtube jest pełno reportaży z zagranicznych telewizji o fali gwałtów islamskich. Jeśli tylko nagranie gwałtu na video cię przekona o zagrożeniu islamskim, to jesteś islamskim lobbystą, bo nawet idiota nie ma tak głupich oczekawań :o

Gość gość
ahaaa i dlatego, że francja zajęła pół wieku temu jakieś państwo, a jeszcze dawniej panowała inkwizycja to mamy pozwolić na to aby islamiści robili dziś to samo z eu - mistrzowska "logika" :D

Gość gość
przecież widać wyraźnie co robią imigranci w grecji, jeśli kwestionujesz coś takiego to naprawdę jesteś totalnym debilem

Gość gość
{że islam jest cacy, bo nie jest, to rak umysłu taki sam, jak kilkaset lat temu chrześcijaństwo ze stosami i wyprawami krzyżowymi, ale to, co urządzacie teraz to jakaś nagonka } o No już to zdanie pokazuje że jesteś idiotą, na którego szkoda czasu na polemiki. Czy my dziś zajęliśmy jakieś święte miasto muzułmanów? Czy atakujemy ich szlaki handlowe? No i co to za usprawiedliwienie dla chorej ideologii islamskiej że chrześcijanie kiedyś wyprawy krzyżowe robili? Czemu dzisiejsze czyny mają usprawiedliwiać dawne wieki?

Gość gość
pozwolić to nie, ja tego nie usprawiedliwiam ale skoro dobrobyt Francji został zbudowany na krzywdzie Algierczyków (i nie tylko ich), to po upadku kolonializmu i po wojnie algierskiej część tego dobrobytu niektórym dotychczas podbitym została udostępniona niestety, jak widać, nie potrafili oni tego docenić, nie tyle co przez islam, tylko przez taki, a nie inny bagaż historyczny i ogólne zacofanie wśród muzułmanów jest mnóstwo porządnych, nikomu nie wadzących ludzi, jest też fanatyczna mniejszość - a wy przekładacie mniejszość na całokształt przecież to wszystko przygrywka do powtórki z holocaustu tylko że z nimi nie pójdzie tak łatwo, jak z bezbronnymi Żydami, więc dla własnego dobra lepiej się zastanówcie, czy warto tę spiralę nakręcać bo igracie z ogniem

Gość gość
MMartuś to teraz poka ci.ipkę z karteczką i dedykacjom dla kafe

Gość gość
{ gość dziś przecież widać wyraźnie co robią imigranci w grecji, jeśli kwestionujesz coś takiego to naprawdę jesteś totalnym debilem } o Ale to są debile. .... Taki dowcip gdzieś czytałem... -jest pan muzułmaninem i przyjechał pan wraz z żoną i trzynastoma senami by zaprowadzić tu islam? -Tak i zniszczyć demokrację, a każdemu kto się temu sprzeciwi odetnę głowę! -witamy w Europie. o No tak ci debile mniej więcej myślą.

Gość gość
taaaa już wszyscy nagrywają gwałty :O ty się dobrze czujesz? było już kilka głośnych, opisanych szeroko przez media przypadków gwałtów po ostatniej fali imigrantów, chociażby gwałt na tej 11-latce wystarczy wpisać w gogle: gwałty imigranci i pierwsze z brzegu proszę - zbiorowy gwałt i to jeszcze na urzędniczce ds. imigrantów, która im pomagała, pobili personel, zdemolowali placówkę: http://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-muzulmanie-zg****ili-urzedniczke-ds-imigrantow,artykuly,565717.html to jest bydło, nie ludzie

Gość gość
następna, której żyłka pulsuje, bo ktoś się z nią nie zgadza - czy ja cokolwiek usprawiedliwiam? nie tylko porównuję i to, jak myślę, dość rozważnie mało tego, korzystając z tego, że znam jakieś języki poza ojczystym, poszukałem co nieco na temat zamieszek na Lesbos i to dość ostry filmik: https://www.youtube.com/watch?v=fZZY8AWajUk nie ma wątpliwości co do tego, że jest autentyczny widać, że leją się między sobą ale - zwieź na małą wysepkę dziesiątki tysięcy bezdomnych dowolnej nacji i wyznania i zobaczysz podobne scenki to, że UE dała d**y w zakresie ochrony swoich zewnętrznych granic nie oznacza, że mamy leczyć kiłę AIDS-em, czyli szariatem prawicowo-katolickim

Gość gość
Oczywiście nie każdy muzułmanin jest terrorystą, ale niemal każdy terrorysta to muzułmanin.