Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmańska dzicz atakuje niemieckich przypadkowych przechodniów

Polecane posty

Gość gość
To było takie bardziej energiczne i eocjomalne przywitanie ze strony imigrantów.Takie bardziej emocjomalne.:classic_cool:

Gość gość
Cyganie cywilizowani? część i owszem, nawet pewnie większość - ale do nich można odnieść dokładnie te same zarzuty, jakie odnosicie do muzułmanów w Europie, po uprzednim naciągnięciu i wyolbrzymieniu przypomnieć wam co netbojówki krula i nasrodowców, a także zwykłe januszowe trolle-anonki wypisywały o Cyganach jeszcze kilka miesięcy temu?

Gość gość
ty naprawdę jesteś debilem. weź najpierw poczytaj trochę, potem się wypowiadaj. sami "guru" i "duchowni" islamu przyznają się, że w pedofilii, gwałtach na kobietach i zabójstwach na niewiernych nie widza nic złego. wiele wywiadów z nimi można zobaczyć na yt. mamy ci każdy link wciskać pod nos? po co? po to żebyś i tak go idiotycznie i bezmyślnie zakwestionował? widać, że gów/no wiesz.

Gość gość
porównać cygana do muzułmana to tak jakby porównać patriotę do faszysty, jesteś tak tępy czy udajesz?

Gość gość
tak, chcę linki pod nos tylko uprzednio wrzuć na jakieś tiny.url, bo na linki do stron typu polonia christiana, wsieci i tym podobne mój komputer reaguje jakby alergicznie, zaczyna dziwnie buczeć i się wyłącza, no co mam zrobić, on już tak ma :classic_cool:

Gość gość
kurfa nie dalej jak rok temu dokładnie takie same komentarze leciały na temat Cyganów przy okazji chryi odnośnie wrocławskiego obozowiska DOKŁADNIE takie same, że to dzicz, że wyp... do siebie, że do gazu itd. mam poszukać??? tak szybko zapominacie o tym, co produkujecie? ja wiem, że obowiązują was jakieś dolne limity, ale nawet taśmowa produkcja nienawiści nie tłumaczy takiej sklerozy :classic_cool:

Gość gość
"to są ludzie, którzy czytać i pisać pewnie ledwo potrafią i gwałcą dlatego, że swędzą ich ku/tasy, a nie dlatego, że wyczytali tak w Koranie" x Kretyn nie ma nawet pojęcia o tym co głosi islam, to zwykły troll, radzę olać ;)

Gość gość
no i co z tego, że leciały? i co z tego? :O to, że cyganie to też dzicz to akurat prawda, choć o wiele mniej dzika niż dzicz islamska nie dziwię się, ze ludzie nie są im przychylni, ale przynajmniej nie boją się o własne zdrowie czy życie w ich towarzystwie jak w przypadku islamskiego bydła

Gość gość
a ty masz pojęcie? czy tylko rzucać cytatami z pch, wsieci, niezależnej, euroislamu (choć ta stronka akurat jest w miarę rozsądnie redagowana, szkoda że przyciąga netbojówki prawicowców i podobne im szumowiny) potrafisz i wyzywać?

Gość gość
to z tego, że teraz przerabiamy to samo a więc kto pierwszy się załapie, gdy już wyremontujecie prysznice i piece?

Gość gość
Kretyn nie ma nawet pojęcia o tym co głosi koran*

Gość gość
jeszcze raz pytam - a ty masz pojęcie? czytałeś/łaś? znasz imamów? bo ja nie i nie uznaję się w związku z tym za jakikolwiek autorytet w tym zakresie, co ty próbujesz dość nieudolnie robić x kończę na dziś, gnijcie w waszym sosie, ku chwale krula, narodowców czy kogo wy tam teraz reprezentujecie

Gość gość
Każdego dnia do Niemiec przez granicę z Austrią przybywa kolejne 10 tysięcy imigrantów, co daje 70 tysięcy tygodniowo, 300 tysięcy miesięcznie i aż 1,6 miliona rocznie.

Gość gość
ale tu yeebie starą waginą ROR xD

Gość gość
koran zezwala na pedofilię, gwałty i zabójstwa na niewiernych (wiele przetłumaczonych fragmentów na pol. czy ang. można znaleźć na yt) duchowni islamscy sami nawołują do obcinania głów, wszystkie kraje eu mają już dość tej islamskiej dziczy, 80% gwałtów w szwecji jest popełniana przez imigrantów, a ten o jakiejś znajomości imamów będzie piertolił - no albo kompletny idiota albo uprawia hard trolling :D

Gość gość
Ja bym te wszy arabskie powystrzelała

Gość gość
gość dziś 10:40, 10:41, to właśnie siła waszych argumentów straszenie i wyzwiska a ja chcę tylko KONKRETÓW, a nie tego, co wam się wydaje że wiecie i zaleceń w postaci głosowania na Korwina a skoro konkretów oferujecie mi niewiele i to tylko takie, o których i tak już wiem, to znaczy, że całą tą waszą propagandę o duupę rozbić szkoda tylko że tak wielu się na to nabiera, nie chciałbym za 30 lat odwiedzać muzeum Auschwitz-2 To może to do Ciebie przemówi:http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan Poczytaj, pooglądaj. A co świat na to?

Gość gość neuro
Widzę, że kolejny, albo ten sam idiota bredzi, że ludzie NIE MAJĄ ŻADNYCH ARGUMENTÓW. Podstawowy argument to WARTOŚĆ TOŻSAMOŚCI KULTUROWEJ, którą NALEŻY ZACHOWAĆ. Zwykły człowiek, po prostu czuje i wie, że bycie u siebie i na swoich prawach, to podstawa dla spokojnego życia. Lewica neguje fakt, że jednolita, homogeniczna i oparta na określonej tradycji tożsamość kulturowa/narodowa jest wartością. Lewica uważa, że to co spaja, to co jest kodem ułatwiającym porozumienie pomiędzy członkami wspólnoty, jest szkodliwe, bo godzi, nie w nas Polaków, czy inne europejskie narody, tylko w ideologię lewicy. Media i duży kapitał są w rękach ludzi związanych z ideologią lewicy. Zatem pokazują to, co im odpowiada do ich wizji świata. Lewica już tak zgłupiała, od onanizowania się własną ideologią, że neguje elementarne wymogi na których opiera się istnienie państw, czyli konieczność zabezpieczenia granic. Jakim trzeb być idiotą, żeby wpuszczać bez kontroli tysiące ludzi? Kto pamięta zimną wojnę, ten wie, że dla uciekinierów ze wschodu, były OBOZY FILTRACYJNE. Największy chyba był pod Wiedniem. I tam ludzie, także Polacy siedzieli po 2 i 3 lata, zanim dostali prawo do osiedlenia się w Austrii, USA, czy gdziekolwiek indziej. Po to był ten system, żeby ocenić kto jest kim, czy nie jest agentem KGB, czy nie jest świrem. Teraz jakaś banda idiotów, neguje potrzebę systemu ochrony granic państwa. Popatrzcie, oni sami to wymyślili, mianowicie Schengen i sami podkopują podstawy tego systemu. To się skończy katastrofą. Ucierpią tylko ludzie, jak zwykle. I jeszcze dodam, że taka głupia polityka lewicy, sprzyja wzrostowi rasizmu, nienawiści i lęków, przeciwko czemu, rzekomo lewica chce działać. Kłamcy i durnie i złodzieje.

Gość gość neuro
Po prostu, po co mieć jakieś wydzielone z rodzimej kultury, obyczaju dzielnice? Po co mieć napięcia na tle rasowym, religijnym, kulturowym, gdy MOŻNA ICH NIE MIEĆ? Niech mi ktoś przedstawi, jakiś argument na poparcie tezy, że lepiej mieć problemy, niż ich nie mieć. Tylko bez tych bredni o wzbogaceniu kulturowym :D Problem polega na tym, że lewica nie ma żadnych argumentów, więc musi stawiać sprawy tak: albo jesteś Europejczykiem, albo rasistą i ksenofobem. I w ten sposób, spycha się ogół na margines. Ten ogół tam się nie zmieści, bo nie jest marginesem. Ludzie nie z rasizmu nie chcą się godzić na przyjmowanie uchodźców, tylko z troski o losy własnej tożsamości kulturowej i strachu, że znowu zostaną okradzeni.

Gość gość
ten żałosny proislamista to jak nie szatyn to jakiś inny zaślepiony leming

Gość gość
Burmistrz Miasta Kraśnik w patriotycznej i godnej naśladowania dla innych włodarzy gmin postawie odpowiedział Wojewodzie Lubelskiemu w sprawie przyjmowania imigrantów http://www.wiocha.pl/1280038 ,Brawa-dla-Burmistrza-Krasnika#comform

Gość gość
Koran każe nam walczyć > z niewiernymi i obiecuje: "Jeżeli wśród was jest > dwudziestu cierpliwych, to zwycięża dwustu; a jeżeli jest > stu wśród was, to oni zwycięża tysiąc niewiernych" (8:65). > Allach i jego posłaniec chcą, żebyśmy walczyli z > chrześcijanami i żydami, "dopóki oni nie zapłacą daniny > własna ręka i nie zostaną upokorzeni" (9:29). Allach i > jego posłaniec głoszą, ze dopuszczalne jest > niedotrzymywanie obietnic (traktatów) i zobowiązań wobec > pogan i wypowiadanie im wojny, kiedy tylko czujemy się > wystarczająco silni (9:3).

Gość gość
Skąd Wy znacie ten koran? Polska od 1000 lat jest Państwem Chrześcijańskim a tu na kafe tyle muzułmanów że rasowy muslim by sie nie powstydził

Gość gość
POZDRAWIAM Z PIEKŁA DEMON

Gość gość
DEMON TOOLS down i to jeszcze 64-bitowy