Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmańska dzicz atakuje niemieckich przypadkowych przechodniów

Polecane posty

Gość gość
no i to już jest bardziej wiarygodne nie twierdzę, że nic nie jest na rzeczy ale wszędzie, gdzie jest słaba edukacja, nie ma sprawnej gospodarki, a więc pracy dla ludzi i godnego życia, tam ludzie dziczeją i nie wiem czy takie wielkie znaczenie ma tu religia to są ludzie, którzy czytać i pisać pewnie ledwo potrafią i gwałcą dlatego, że swędzą ich ku/tasy, a nie dlatego, że wyczytali tak w Koranie to obrzydliwe i karygodne, ale to nie jest norma, nawet wśród muzułmanów

Gość gość
aaaa, to ten co wczoraj strzelał w Oregonie był muzułmaninem? i ten, co przedwczoraj gdzieś tam też w Ameryce również?

Gość gość
spokojnie wkrótce będą podstawiane bomby w metrze w Berlinie

Gość gość
ostatnio katolicy z Elbląga zgwałcili tłumaczkę, głośna sprawa, to też chcecie nagłośnić, czy już nie bardzo, bo nie ten kolor skóry i nie ta religia?

Gość gość
{ to są ludzie, którzy czytać i pisać pewnie ledwo potrafią i gwałcą dlatego, że swędzą ich ku/tasy, a nie dlatego, że wyczytali tak w Koranie } o Może i tak, ale żaden imam nie potępi gwałtu na niewiernej. Im wolno to robić. Wolno niewiernego oszukać, okraść i zabić. A jakby, któryś miał wątpliwości, bo nie umie czytać imam mu to potwierdzi.

Gość gość
ale skąd ty wiesz, że KAŻDY imam pochwali gwałt na niewiernej? jesteś muzułmanką? sugerujesz też może, że np. imamowie tatarscy, rdzenni Polacy też to pochwalają? bo za taką sugestię mieliby prawo napluć ci w dziób, tak moim skromnym zdaniem

Gość gość
wijecie się coraz bardziej rozpaczliwie w swoich nieudolnych manipulacjach naskakujecie na mnie, choć nie jestem ani trochę proislamski co więcej, wszystkie religie uważam za rak umysłu, islam również (a może i nawet bardziej od niektórych przez wzgląd na większą siłę fanatyzmu obecnie w tej religii niż w innych), ale uważam też, że każdy ma prawo wierzyć w co chce i nic mi do tego i przede wszystkim, potrafię wykazać się podstawową wiedzą w zakresie historii poprzedniego stulecia i dobrze wiem co się zaczyna od takiego pier/dolenia jak wasze i czym się takie zabawy kończą 🖐️

Gość gość
{ Wizerunek kobiety opisany w Koranie określa jej status jako istoty gorszej od mężczyzny oraz jako jego własność, co oznacza odrzucenie jej praw jako istoty ludzkiej. Nauka ta wpłynęła na sposób postrzegania kobiety jako istoty przez muzułmańskich mężczyzn, czego rezultatem było dyskryminacyjne umiejscowienie roli kobiety w społeczeństwie. Wielowiekowa muzułmańska tradycja traktuje kobietę jako obywatela drugiej kategorii: zezwala na zmuszanie jej do ślubu i seksu, a także na zabicie jej w przypadku, gdy sprowadza na rodzinę hańbę w postaci złamania mizantropicznych zasad prawa szariatu. }

Gość gość
źródło, dziecinko 🖐️

Gość gość
Zgoda na islamizację Europy= zgodzie na poderznięciu gardła każdemu chrześcijaninowi.

Gość gość
Aż strach pomyśleć co będzie w przyszłości...

Gość gość
10:40, 10:41, to właśnie siła waszych argumentów straszenie i wyzwiska a ja chcę tylko KONKRETÓW, a nie tego, co wam się wydaje że wiecie i zaleceń w postaci głosowania na Korwina a skoro konkretów oferujecie mi niewiele i to tylko takie, o których i tak już wiem, to znaczy, że całą tą waszą propagandę o duupę rozbić szkoda tylko że tak wielu się na to nabiera, nie chciałbym za 30 lat odwiedzać muzeum Auschwitz-2

Gość gość
9:123 O wy, którzy wierzycie! Zwalczajcie tych spośród niewiernych, którzy są blisko was. Niech się spotkają z waszą surowością.

Gość gość
4:89 Oni by chcieli, abyście byli niewiernymi, tak jak oni są niewiernymi, abyście więc byli równi. (...) A jeśli się odwrócą, to chwytajcie i zabijajcie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie! (...)

Gość gość
no i? w Starym Testamencie podobnych fragmentów jest mnóstwo, a przypominam wam o tym, że Jezus nie zniósł ST, tylko go wypełnił - czytaliście świętą księgę swojej religii chociaż?:)

Gość gość
shatyn zaloguj się deklu :D

Gość gość
o, biorą mnie za kogoś dobrze znanego - to też jakaś wasza tajna broń na lewaków?;) choćbym chciał to się nie zaloguję na shatyna, z prostej przyczyny - nie mam jego hasła :)

Gość gość
Edek z fabryki kredek.

Gość gość
i bardzo dobrze szwabom,głosują na lewaków to niech teraz mulimy ich napierdalają w te durne łby......

Gość gość
o, biorą mnie za kogoś dobrze znanego p :D

Gość gość
10:54, na to co piszesz jest paragraf :)

Gość gość
I tym,się stary pajacu zdradziłeś.Skąd pomysł,że to było do ciebie stara pierdoło??? :D:D:D

Gość gość
a niby do kogo miało być? kiedy tylko ja tutaj wyrażam opinię odmienną od paru prawicowych trolli? nie próbuj ze mnie robić debila, a z siebie większego niz jesteś jak dotąd potwierdziliście wszystko, co myślałem na temat tych waszych netbojówek grasujących w necie nie macie ŻADNYCH argumentów, gracie tylko na emocjach, strachu i manipulacji nie jesteście w niczym lepsi od tych fundamentalistów, poza tym że (jeszcze) nie macie broni

Gość gość
debila to już siebie zrobiłeś deklu dawno temu :D

Gość gość
"ale - zwieź na małą wysepkę dziesiątki tysięcy bezdomnych dowolnej nacji i wyznania i zobaczysz podobne scenki" x znowu gadasz bzdury. jakoś każde wyznanie potrafi żyć obok siebie. czy ktokolwiek sprzeciwia się budowaniu synagog? świątyń buddyjskich? nie, ludzie jedynie nie chcą u siebie meczetów ze strachu o własne zdrowie i życie. i każda nacja prócz tej dziczy potrafi żyć ze sobą w zgodzie (pomijam tzw. trzeci świat) bo TYLKO im religia pozwala, a wręcz każe zabijać i gwałcić. nawet cyganie są w miarę ucywilizowali, co prawda średnio, ale jednak nikogo nie gwałcą, nie mordują i nie niszczą miast, jedynie kradną, no ale szczególnie nie przeszkadzają. nie sprzeciwiamy się żadnej konkretnej nacji, tylko islamistom

Gość gość
że kiedy niby? czyje osiągnięcia chcesz mi teraz przypisać? ot, sama agresja - dać wam tylko broń, trochę przygłodzić i niczym się nie będziecie odróżniać od fundamentałów islamskich

Gość gość
to na Lesbos buduje się meczety? ekspresowo im to idzie w takim razie :) o spalonych świątyniach innych wyznań na razie nie słychać, ale spoko, czekam na jakieś nagranie z Syrii albo Somalii, gdzie palą jakikolwiek budynek i histeryczny dopisek ISLAMIŚCI PALOM ŚWIONTYNIE NA LEZBOS!!!1 STOP ISLAMIZACJI EŁROPY!!!!!1 :D