Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmańska dzicz atakuje niemieckich przypadkowych przechodniów

Polecane posty

Gość gość
i dobrze im zrobili!!! hahaha!!! katolicy ponad wszystko !!!!!!

Gość gość
dziś Ta "ddr" robi z ruskimi interesy ale sponsorowana jest już przez zupełnie kogoś innego. Niemcy w Europie są teraz obok UK i Francji głównym ogniwem.nowego porządku świata. Dziś to Wujaszek Sam jest rozkazodawcą i po części sponsorem ddrówy i jej kompanii. To jemu i jego polityce globalnej jaką lobbuje na rządzie określonych elit m in Niemcy zawdzięczają obecny wp*****l na ulicach.

Gość gość
Czy wiecie, że przez takie partie jak po, nowoczesna, twój ruch, psl, sld i pis wpuszczani są do Polski islamscy bojownicy ukryci między imigrantami? To było zapowiadane przez państwo islamskie. Ktoś pisał na innym forum, że najwyżej przejdzie na islam. Przejście na islam nic nie da. Muzłumanki też są gwałcone często, np. gdy mężczyzna z jej rodziny ma dług lub z kimś zadarł, to wg koranu karą dla niego może być zgwałcenie żony, córki, siostry, matki (oczywiście dług musi nadal oddać). A po gwałcie kobietę się zabija, bo wg koranu gwałt to seks pozamałżeński, a za to trzeba ją zabić. Mąż czy ojciec musi zabić żonę czy córkę, gdy koran tak nakazuje, bo jak nie, to jest shańbiona jego rodzina i można go zabić. Chce mi się płakać, że ta dzicz będzie u nas, bo jeśli wygra po, nowoczesna, pis, sld, psl to oni ich tu wpuszczą (wiceprezes pisu już zapowiedział, że pis by nie wetował narzucania imigrantów przez unię, a inni od początku są za przyjmowaniem) :( Nie wiem jak Wy, ale ja głosuję na Korwina. Mam dość kłamstw polityków i robienia z ludzi idiotów :o

Gość gość
W sumie racja. Jedynie Korwin, Wipler i może Kukiz się w ogóle przejmują nami. Reszta ma w d***e, byle kasa się zgadzała. Taka prawda :o

Gość gość
ładna kampania wyborcza :)

Gość gość
dwóch policjantow zatrzymuje na ulicy,niemieckiego miasta,przechodnia, dokumenty prosze, człowiek podaje, patrz Ali,jakie dziwne nazwisko Miller...

Gość gość
ja piertole

Gość gość
i to bydło teraz osiedla się w Polsce, na ulicach Warszawy tysiące debilek muzułmanek w chustach oraz ciapactwa islamskiego, źle się dzieje, oj źle