Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmańska dzicz atakuje niemieckich przypadkowych przechodniów

Polecane posty

Gość gość
Oni tylko wzbogacają Niemcy kulturowo. Rzygać się chce jak patrzę na politykę Niemiec , a teraz chcą ich upychać, tę dzicz do innych krajów. Merkel powinna za to odpowiedzieć , niszczy Europę. Ludzie co to będzie , boje się o przyszłość naszych dzieci.

Gość gość
hehee ale ich rozwałkował :D

Gość gość
nie wierze że są ludzie którzy chcą głosować na Po PiS PSL SLD i nowoczesną NIE WIERZE!

Oni nigdy nie zaakacteptuja regul Europy ,to dzicz, analfabeci ,nieroby, kradniuchy ,lewusy,mordercy! !!:(:(

Gość gość
Niemcy mają rację. Należy zamknąć granicę i zatrzymać imigrację Zasiłki przyznawać tylko dla obywateli Europy. Nie budować kolejnych meczetów. Nie remontować obecnych meczetów. Za zabójstwo honrowowe, gwałt, rozbój natychmiast do więzienia. Za każdy rasistowski tekst, który wykrzykuje muzułmanin spuścić mu wp*****l.

jestem nadzwyczaj spokojna osoba:)Ale tej dziczy nigdy nie zaakceptuje!!nie ma takiej opcji :)

Gość gość
MMarta, wklej ta swoją fotę z karteczką i cyckami co dawalas ostatnio;-)

Gość gość
otulona_snem dziś powinno sie robic jak na granicy stanow i Meksyku-nielegalnie probujesz sie wedrzec to kula w leb x tak by było najrozsądniej

Gość gość
Boże! Zauważyliście jak między 0:23 a 0:27 kilku muslimskich imigrantów brutalnie bije z całej siły i kopie w głowę jakąś przypadkową dziewczynę tak mocno, że ląduje ona na ziemi? Chce mi się płakać, że ta dzicz będzie u nas, bo jeśli wygra po, nowoczesna, pis, sld, psl to oni ich tu wpuszczą (wiceprezes pisu już zapowiedział, że pis by nie wetował narzucania imigrantów przez unię, a inni od początku są za przyjmowaniem) :( Nie wiem jak Wy, ale ja głosuję na Korwina! Mam dość robienia z ludzi idiotów i kłamania!

Gość gość
mmarta, to nie to, na ero dawalas nagie foto z karteczka.

Gość gość
1skąd wiadomo, że to w Niemczech? 2ten, kto wrzucił filmik sam się gubi, bo załadował go 15 września, a twierdzi, że to 16 września - to nie poprawia wiarygodności 3słabo znam niemiecki, ale to, co słychać w tle, to nie jest niemiecki - ad. punkt 1 4jakość jest tak słaba, że nie widać kto jest kim - znaczy, gdyby była lepsza, to dałoby się odróżnić ciemniejszych od jaśniejszych, czyli imigrantów od Niemców 5wyrażam tylko swoje wątpliwości, domyślam się jednak tego, jakie epitety posypią się pod moim adresem za chwilę 🖐️

Gość gość
ja nie twierdzę, że na pewno nie macie racji - ale równie dobrze takie sceny mogły odbyć się w Brazylii, Meksyku albo RPA

Gość gość
widać, że to ciapaci po tych czarnych kudłach, ta biedna atakowana dziewczyna i ten facet z samochodu mają jaśniejsze włosy

Gość gość
@ gość dziś 1skąd wiadomo, że to w Niemczech? 2ten, kto wrzucił filmik sam się gubi, bo załadował go 15 września, a twierdzi, że to 16 września - to nie poprawia wiarygodności 3słabo znam niemiecki, ale to, co słychać w tle, to nie jest niemiecki - ad. punkt 1 4jakość jest tak słaba, że nie widać kto jest kim - znaczy, gdyby była lepsza, to dałoby się odróżnić ciemniejszych od jaśniejszych, czyli imigrantów od Niemców 5wyrażam tylko swoje wątpliwości, domyślam się jednak tego, jakie epitety posypią się pod moim adresem za chwilę lapka.gif x Dokładnie takiej samej argumentacji używają sędziowie wypuszczający muslimskich rozrabiaków po aresztowaniu ich przez policję. - A skąd wiadomo, że oni mieli złe intencje? - A skąd wiadomo, że chcieli pobić? Może chcieli pożartować? Młodzież jest żartobliwa przecież. - A skąd wiadomo, że islam ma cokolwiek z tym wspólnego. To, że wszyscy napastnicy byli muzułmanami o niczym nie świadczy. To mógł być przypadek. 0 Nawet jeśli takiemu sędziemu pokaże się film z bijatyki, to wzruszy ramionami i powie: - To tylko kilka scen wyrwanych z kontekstu. Należałoby obejrzeć całość i dopiero wtedy wyciągnąć wnioski ale ponieważ całości nikt nie nagrał, to trudno wyciągać jakiekolwiek wnioski. Dlatego uniewinniam wszystkich muzułmanów. :O

Gość gość
Ktoś pisał na innym forum, że najwyżej przejdzie na islam. Przejście na islam nic nie da. Muzłumanki też są gwałcone często, np. gdy mężczyzna z jej rodziny ma dług lub z kimś zadarł, to wg koranu karą dla niego może być zgwałcenie żony, córki, siostry, matki (oczywiście dług musi nadal oddać). A po gwałcie kobietę się zabija, bo wg koranu gwałt to seks pozamałżeński, a za to trzeba ją zabić. Mąż czy ojciec musi zabić żonę czy córkę, gdy koran tak nakazuje, bo jak nie, to jest shańbiona jego rodzina i można go zabić. Chce mi się płakać, że ta dzicz będzie u nas, bo jeśli wygra po, nowoczesna, pis, sld, psl to oni ich tu wpuszczą (wiceprezes pisu już zapowiedział, że pis by nie wetował narzucania imigrantów przez unię, a inni od początku są za przyjmowaniem) :( Nie wiem jak Wy, ale ja głosuję na Korwina. Mam dość kłamstw polityków i robienia z ludzi idiotów :o

Gość gość
haha! i bardzo dobrze, ze wjechał w tą dzicz :D tak powinni robić zawsze 🖐️

Gość gość
kurfa, jak zwykle demagogia i odpowiedzi z tyłka mnie nie obchodzi co mówią sędziowie, którzy z sobie znanych powodów ,,wpuszczają muslimów" mnie obchodzi WIARYGODNOŚĆ I AUTENTYCZNOŚĆ tych nagrań, bo sorry, ale na liveleak'u takich filmików z Ameryki Łacińskiej jest na pęczki i co to za problem to zreuploadować na youtube, podpisać jak trzeba, a jeżeli słychać hiszpański/portugalski, to zawsze można dźwięk wziąć z jakichś arabskich rozrób... ludzie, k****, ja rozumiem że się boicie, ale nie manipulujcie, bo jeszcze gorszy burdel z tego będzie...

Gość otulona_snem
mieszkam w DE,jak masz watpliwosci to jedz do Niemiec i sam sie przekonaj co jest manipulacja,a co nie jest-na wlasne oczy widzialam taki oboz i wiem co sie w nim dzieje,to co przedstawiaja filmiki to jest prawda,ewentualnie poogladaj sobie niemiecka tv,bo ci w tej polskioej rezimowie beda gledzic o ubogacaniu kulturowym :o 🖐️ ))

Gość gość
przy okazji, właśnie przeglądam liveleak tam takie rzeczy lądują jako pierwsze i co widzę - są nagrania rozrób z Brazylii, Rosji, Syrii, a jakoś z Niemiec nic nie widać... i nie zarzucajcie im cenzury, to serwis z USA, niby dlaczego mieliby takie coś cenzurować? ktoś tu się bardzo brzydko bawi...

Gość gość
takich nagrań jest na yt MNÓSTWO, i to takich, ze to widać iż to na 100% muslimy

Gość gość
kotuś, ja dobrze wiem jak aktywne są agendy internetowe prawicowych partii, ja też mogę napisać za chwilę, że mieszkam w Moskwie i świetnie mi się żyje u Putina, ale jaka jest moja wiarygodność w tym momencie? żadna...