Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałabym pytanie

Powinnam prosić męża o pomoc w takiej sprawie czy profilaktycznie odpuścić sobie

Polecane posty

Gość gość
omijajac wozki itd.. gdybym byla matka tej dziewczyny nie chcialabym zeby byla widowiskiem dla kogokolwiek. nawet gdyby byla bez kontaktu.

Gość miałabym pytanie
Nie bulwersujcie się tak. Oczywiście, że to prowo ;) Nie ma żadnej niepełnosprawnej dziewczyny rozbieranej do naga przy facecie. Możecie odetchąć z ulgą :) To JA, Wasz oddany kafeteryjny PROWOKATOR :D Czasem lubię dla zabawy wsadzić kij w mrowisko. Ale mam tę zaletę, że zawsze się przyznaję do prowa. Prawie zawsze. Pamiętacie to prowo: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/ratunku-wstydliwy-problem-z-kielbasa-w-intymnym-miejscu-gdzie-po-pocmoc-p_6344156 To też moja robota :D :D :D Pozdrawiam, Wasz oddany PROWOKAROR

Gość gość
To dobrze, to było bardzo niesmaczne

Gość gość
w takim razie brawo bo w ten czy inny sposob zmuszasz ludzi do myslenia moze czasami nawet nad istotnymi problemiami :) 10/10 dalam sie wkrecic. pozdro!

Gość gość
A ja nie. Troll trolla pozna ;)

Gość miałabym pytanie
@ gość dziś w takim razie brawo bo w ten czy inny sposob zmuszasz ludzi do myslenia moze czasami nawet nad istotnymi problemiami :) 10/10 dalam sie wkrecic. pozdro! x Uwielbiam jak moje prowa są oceniane 10/10 :D PROWOKATOR PS. A tu jest moje kolejne prowo, które aktualnie rozgrywam na dziale erotycznym. Niestety, tam mnie już rozpoznają i niektórzy od razu wyczuli, że to ja. http://f.kafeteria.pl/temat/f8/czy-ona-robi-to-czego-sie-domyslam-czy-tylko-ja-mam-zbyt-bujna-wyobraznie-p_6352696