Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liza 74

...

Polecane posty

Gość gość z Krakowa
Liczą się słowa a nie czyny. Opowiadał jaka to żona zła a jednak z nią siedzi...Słowami świadczyć miłość to nie miłość, nie rozumiesz?

Gość Liza74
A ja obserwując świat widziałam tylko złych ojców i wydawało mi się że on jest wyjątkowy ...

Gość gość
Przedstawiasz go jako superfaceta a dla mnie obiektywnie patrząc to pajac nie mężczyzna. Żona największe zło jego życia ale zauważ że znasz tylko jego relację nie znasz jego znajomych rodziny, wypowiada się o niej żle bo niby co ma powiedzieć kochance i kolegom z pracy którzy wiedzą o rozwodzie i jego przygodzie?

Gość gość
masz 2, dzieci i siedzisz z takim plalantem? ?? jesteście siebie warci. przecież dzieci widzą co robisz i uczą się roli podnozka! ale głupie są niektóre baby! będziesz czekać latami snuć mrzonki ze żona taka zła ze kredyt .....

Gość gość
No widzisz jaka z niej franca. Dwoje dzieci i kąpać nie potrafiła,a on taki super, potrafiący wszystko. Nawet spieprzyc sobie małżeństwo dzięki tobie. On nie chce bawic cudzych dzieci i nigdy z tobą nie będzie.

Gość gość
Ktoś tu zauważył to nie jest supefacet ani fenomenalny ojciec. Jak jechał na złamanie karku ( to pewnie jego słowa) wykąpać swoje dziecko to nie postępował jak superbohater tylko jak zwykły tata. Mam 6'cio miesięcznego synka i tak się przyjęło u nas że brzdąca kąpie mój mąż także usypia go bawi się z nim po powrocie z pracy itp i jakoś przez to nie jestem jedzą ani nie jestem nie zaradna po prostu jako tata ma swoje obowiązki i tyle.

Gość Liza74
Gościu z Krakowa. .chyba czyny świadczą a nie słowa. ..coś ci się chyba pomyliło. ..

Gość Liza74
Tyle tylko że ona dzwoniła z płaczem że nie potrafi a ja to słyszałam a to było jej drugie dziecko. .więc nie ma porównania do umowy a ciamajdy . ..i płakała łzami nie na niby. ..

Gość gość z Krakowa
No dla Ciebie liczyły się słowa, więc masz to co masz.Czyli nic. Nie jest Ci głupio? Zawsze taka naiwna byłaś?

Gość Liza74
Do gościa z 21.47...moje dzieci są dorosłe! Ośle! Nie potrzebują ojca bo mają swojego dobrego dla nich nie potrzebują też ani niani! Sami już potrafią zarobić na siebie! Więc bez obawy !

Gość gość z Krakowa
Nie wpadlas na to że chciała w ten sposób ściągnąć męża, który siedział u kochanki?

Gość LenaG
Gość z Krakowa, Bielsko-Biała pozdrawia ;) Do autorki, bardzo zastanawia mnie dlaczego twój luby nie zapoznał cie ze swoimi znajomymi, nie czytałam całego wątku. Ale wiem jedno, od takich sierot facetów z daleka :O Ma 3 letnie dziecko, małe niczego nieświadome... Bez komentarza. 🖐️

Gość gość
Aaa, jak ty masz dzieci dorosłe, to jestes juz stara doopa. No i wszystko się wyjaśniło. Na pewno jego żona z 10 lat jest od ciebie młodsza, skoro mają 3-letnie dziecko. Daj sobie z nim spokój. Zresztą już zerwaliscie, to po co tu jeszcze siedzisz?

Gość Liza74
Do gościa z Krakowa. .mam wiesz. .dużo mam! Doświadczenie! Naiwna? Nie. Zaufałam..tak. .zaufałam. .nauczkę mam? Tak mam. A ona nie dzwoniłam z płaczem że nie umie wykąpać dziecka żeby go ściągnąć od kochanki bo on był w pracy i to było do sprawdzenia. ..ludzie. ..nie leżała na nim jak dziecko płakało! Ogarnijcie się!

Gość gość z Krakowa
Bez urazy, ale jedyna osoba która powinna się tu ogarnąć jesteś ty.facet kopnął Cię w tyłek a ty go dalej bronisz

Gość Liza74
Wiesz co. .jest tylko 5 lat mlodsza ode mnie i niego ...a wiesz po co siedzę na kafe? Bo wy też siedzicie i sobie rozmawiamy. .a czy jestem stara dupa. .może i tak. ..ale wiesz gdzie mam tą opinię. ..właśnie w d***e

Gość gość
Aaa, jak ty masz dzieci dorosłe, to jestes juz stara doopa. No i wszystko się wyjaśniło. Na pewno jego żona z 10 lat jest od ciebie młodsza, skoro mają 3-letnie dziecko. Daj sobie z nim spokój. Zresztą już zerwaliscie, to po co tu jeszcze siedzisz?

Gość Liza74
Nie on mnie kopnął w tyłek tylko ja jego. ..ktoś nie zna tematu a się wypowiada! Idź spać gościu. .

Gość gość z Krakowa
Zastanawiałaś się nad sobą, dlaczego nie jestes w stanie stworzyć szczęśliwego związku tylko ladujesz się w destrukcyjne relacje?

Gość gość
To po co w temacie zadajesz głupie pytania.

Gość gość z Krakowa
Nie był z tobą i nie miał zamiaru być, więc to on miał wywalone. Żeby skończyć związek to trzeba go wpierw mieć.

Gość Liza74
Do gościa z Krakowa. .a skąd wiesz w jakie relacje ja się ładowałam ? Opowiadam tylko o tej relacji. .co wiesz o mojej przeszłości?

Gość gość
,,Wiesz co. .jest tylko 5 lat mlodsza ode mnie i niego'' a podobno on ma 40 a ty tyle nie masz hmm kręcisz coś

Gość gość z Krakowa
Pisałaś o rozwodzie

Gość LenaG
Wróć:) x Doczytałam, mieszka z żoną bo jest wygodny, wynajęcie kosztuje i tyle alimentów jeszcze płaci. Masakra. Ogarnij się kobieto i poszukaj normalnego faceta. Jeżeli masz mocne nerwy jak stal i dużo zarabiasz to jest to jak najbardziej związek dla ciebie. Ciekawe czy tamten sypia z byłą żonką? mnie juz nic nie zdziwi :)

Gość Liza74
On ma 40 ja41 ona 5 lat mlodsza od niego. ..pisałam o rozwodzie swoim ale też o tym że mój mąż się puścił! I zrobił małolacie dziecko. .dlatego rozwód był. ..jasne teraz?

Gość gość
,,co wiesz o mojej przeszłości?'' jesteś rozwódką i spotykałaś się z żonatym facetem który miał malutkie dziecko w domu, pozwalałaś żeby przez lata trzymał ten związek w tajemnicy poniżając cię przy tym to nie są zdrowe relacje

Gość gość z Krakowa
No to pisze przecież ze destrukcyjne związki

Gość gość
Nie mam 40 lat mam 41 o jej PROWO

Gość LenaG
Autorka się gubi bo została wyśmiana przez czytających i odwidziała się rozwodnikowi. Tyle czasu jest po rozwodzi i facet nawet matce nie przedstawił swojej nowej kobiety. T chyba mówi samo za siebie. Szanuj się kobieto. Id zna jakiś dancing, jedz na wycieczkę i poszukaj normalnego faceta :)