Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie kolegi z pracy

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem zachowania faceta z pracy. Wydaje mi sie, ze mu sie podobam, bo zagadal do mnie pierwszy. Czesto na mnie zerka, jest nerwowy przy mnie. A zarazem potrafi mnie ignorowac. Czasem przychodzi do mojego biura i sie nawet nie przywita ani nie spojrzy na mnie. Mialam pare prosb do niego, jakos ze jestem nowa to nie zawsze wiem co i jak. No i czasem jak podejde do niego i prosze o cos to usmiecha sie do mnie i jest mily. Ale pare razy tez byl chlodny i pomogl mi, ale sie zachwowywal jakby byl na mnie zly o cos czy obrazony. Po pierwszym takim zachowaniu pomyslalam sobie, ze jednak nie jest mna zainteresowany, ale pozniej tego samego dnia przyszedl do mnie usmiechniety zapytac sie co slychac. I to zdarzylo sie juz pare razy. Ze w tym samym dniu potrafil byc raz do mnie mily, a raz kompletnie ignorowac albo byl chlodny. Chcialabym jakos nawiazac blizsza relacje z nim, ale nie mam pojecia jak to zrobic. Moglabym troche poflirtowac jak ide do niego z jakas sprawa, jednak nie potrafie przewidziec jego reakcji. Niezrecznie sie czuje jak podchodze do niego z usmiechem i zaczynam do niego kowic a on sie patrzy na mnie jakbym mu cos zlego zrobila i odpowiada bardzo zasadniczo... Czy ktos umie mi wytlumaczyc to zachowanie i dac rade jak z taka osoba postepowac?

Gość PysioMysio
Wyglada na to ze chyba sam nie wie co sie z nim dzieje :D moze mu sie podobasz ale niepotrafi sie zachowac i nie wie zabardzo co ma robic. Ja bym z tym nic nie robila jak koles sie zdecyduje to pewnie sam bedzie wysylal wiecej sygnalow. Badz mila i zobacz co czas przyniesie :)

Gość gość
Może jest prawikiem? :D

Gość gość
Tak, to na pewno prawik. :D

Gość gość
albo gej... he he he.

Gość gość
Zlej faceta z góry. Ten typ tak ma. Huśtawka zachowań. Szkoda czasu , tak nic z tego nie będzie. On nigdy się nie odważy zbliżyć a gdy ty to zrobisz oleje ciebie.

Gość gość
może następnym razem gdy przyjdzie do twojego biura spróbuj niby przypadkowo rozpiąć mu rozporek . szybkim i sprawnym ruchem wprowadź jego członek do swoich ust.jeśli coś do ciebie czuje w przeciągu 5 minut powinien szczytować,jeśli nie zwyczajnie go przeprosisz i wrócisz do swoich obowiązków.

Gość gość
Hahahha ostatnia wypowiedz