Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 4 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Gender to nie jest nauka. To profanacja kultury i moralności łacińskiej. Gender to marksizm kulturowy.

Gość gość
gość dziś Gender to nie jest nauka. To profanacja kultury i moralności łacińskiej. Gender to marksizm kulturowy.xxTak tak... Kiedys tak pisaliście o genetyce czy teorii Darwina...Dinozaury to wymysł szatana... Przeszczepy były wbrew naturze...:OKsiążki światłych umysłów były na kościelnym indeksie...:O

Gość gość
mała doza prawdy.xxI transmisja telewizyjna zgadza sie z rzeczywistością.To raczej duża doza prawdy.

Gość gość
_iftar_ dziś TK uznał, że lekarz nie musi wskazywać innego gdy sam nie chce wykonać aborcji.I słusznie.xxWg mnie nie bo jak ktoś ma robotę do wykonania ale nie może jej zrobić z różnych powodów to powinien wskazać zastępce.Ale TK tak uznał i trudno... Tak jest i należy sie z tym pogodzić i dążyć do zmiany prawa.

Gość ojj stara modelka bez związku
hmm... bracie Shatyn serio uważasz, że pochodzisz od małpy ? ja tam czuję się dumna, że jestem dzieckiem Boga :) no ale co kto woli ;)

Gość gość
ojj stara modelka bez związku dziś hmm... bracie Shatyn serio uważasz, że pochodzisz od małpy ?ja tam czuję się dumna, że jestem dzieckiem Boga usmiech.gifno ale co kto woli oczko.gifxxA gdzie napisałem, że pochodze od małpy? Chyba pomyliłaś tematy.

Gość gość
A teraz Shatyn napisz coś o wygranym procesie Maciarewicza z Walterem .Albo lepiej daj wklejke.Masz wprawe

Gość gość
gość dziś A teraz Shatyn napisz coś o wygranym procesie Maciarewicza z Walterem .Albo lepiej daj wklejke.Masz wprawexxSkoro jesteś tym zainteresowany to sobie sam poszukaj...

Shatyn Piszesz: "A gdzie napisałem, że pochodze od małpy?" 🌻 wg Twojego wpisu z dziś Cyt.: "Tak tak... Kiedys tak pisaliście o genetyce czy teorii Darwina..." (...) Książki światłych umysłów były na kościelnym indeksie..." -o- - więc z tego rozumiem, że popierasz ową teorię Darwina: cyt: W dziele „O pochodzeniu człowieka”, Darwin napisał: -o- "Kiedyś w przyszłości, i to niezbyt oddalonej, wytępimy z pewnością wszystkie dzikie ludy i zajmiemy ich miejsce. Równocześnie, jak to przypuszcza profesor Schaaffhausen, wyniszczymy prawdopodobnie także wszystkie małpy antropoidy. Przepaść stanie się wówczas jeszcze głębsza, bo gdy dzisiaj dzieli tylko Murzyna lub Australijczyka od goryla, później będzie istnieć między człowiekiem wyższym w cywilizacji niż rasa kaukaska a jakąś małpą niższą może od pawiana." -o- - Pan Darwin miał wielkie poczucie humoru :D - no ale żeby w to wierzyć...? ;)

Gość gość
Darwin, Modelko, nie twierdził, że człowiek pochodzi od małpy. Nigdy.Darwin twierdził, że człowiek i małpa mają wspólnego przodka. I tylko tyle.Mam prośbę. Zanim coś napiszesz zapoznaj sie z tematem.A co do tego:"ja tam czuję się dumna, że jestem dzieckiem Boga "xJestem chyba bardziej dumny od ciebie bo wiem że jestem dzieckiem swoich rodziców.

Gość gość
proszę Państwa Antoni Macierewicz jest szalony.xxAno jest, jest.Bo tylko szalony facet może opowiadać takie idiotyzmy publicznie.

Gość gość
Aż milion Polaków jest już zdecydowanych na emigrację, a w sumie 3,1 miliona bierze taką opcję pod uwagę - wynika z raportu Work Service i CEED Institute. xNowe dane o planach Polaków pokazują, że emigrować chce coraz mniej osób. Jeszcze w marcu wyjazd za granicę rozważało 4,1 mln osób, z czego 1,27 mln było zdecydowanych.xMitem jest, że wyjeżdżać chcą głównie bezrobotni. Rzeczywiście, wśród planujących emigrację stanowią oni pokaźną, 26-procentową grupę, ale o wiele większą są pracujący na pełnym etacie - aż 41 proc. Zdaniem autorów raportu oznacza to, że etat przestał być kotwicą zatrzymującą na polskim rynku pracy. Główną przyczyną emigracji jest nie tyle brak pracy w kraju, co chęć poprawy warunków zatrudnienia, zarabiania większych pieniędzy i zdobycie możliwości awansu.xCałość: http://tnij.org/m9c4686

Gość gość
otulona_snem wczoraj Z tego przywileju korzystali w przeszłości prezydenci Lech Wałęsa i Aleksander Kwaśniewski, pwszystko se teraz mozna napisac,ba nawet sie do dziury w plocie zawsze pomodlicxxx_iftar_ dziś "Wedle wykazów Jaruzelski wypożyczył z Kancelarii Prezydenta sprzęt wart 28 tys. zł, Wałęsa – 31 tys., Kwaśniewski zaś – ponad 84 tys. zł."xboshe ale wiocha...

Gość gość
A dlaczego "wiocha"?Państwo dba o swoich byłych prezydentów, podobnie jak inne państwa.A więc m.in. wypożycza im wyposażenie biur.

Gość gość
Shatyn a napisz coś o bylym ministrze skarbu z PO który buduje elektrownie atomowa ale przez kilka lat nie znalazł nawet lokalizacji. Napisz czemu zarabia 120 tys miesięcznie. Albo daj jakąś wklejke. Dziękuję

Gość gość
Skoro takie tematy cie interesuja to sobie sam poszukaj w necie.Prosze.

Gość gość
Shatyn a dlaczego Komorowski wynajal od kancelarii prezydenta dla siebie mieszkanie ? Przecież ma swoje ? Dziwne co ?

Gość gość
Może chciał inne, lepsze?Podobno wynajął to mieszkanie a więc nie mógłby i tak w nim mieszkać.

Gość gość
Ale skoro ma swoje to po co wynajmuje kolejne i to od kancelarii która mu podlega.Bardzo to dziwne no nie ?

Shatyn Piszesz: "Darwin, Modelko, nie twierdził, że człowiek pochodzi od małpy. Nigdy." 🌻 - jak nie pisał :) ? - skoro przytoczyłam już Ci fragment z jego książki pt.: „O pochodzeniu człowieka”, Darwin napisał: -o- "Kiedyś w przyszłości, i to niezbyt oddalonej, wytępimy z pewnością wszystkie dzikie ludy i zajmiemy ich miejsce. Równocześnie, jak to przypuszcza profesor Schaaffhausen, wyniszczymy prawdopodobnie także wszystkie małpy antropoidy. Przepaść stanie się wówczas jeszcze głębsza, bo gdy dzisiaj dzieli tylko Murzyna lub Australijczyka od goryla, później będzie istnieć między człowiekiem wyższym w cywilizacji niż rasa kaukaska a jakąś małpą niższą może od pawiana."

Gość gość
A na dobranoc.Nawet jak by PO zrobiła ci kupę na głowę pisał byś na kafeterii ....może I kupa ale jaka piękna jaka piękna ☺

Gość gość
Nie, ponieważ wynajął swoje mieszkanie na 10 lat, niesłusznie uważając, że przez tyle czasu będzie prezydentem.Nie ma w tym nic dziwnego.Kancelaria obsługuje prezydenta a podlega szefowi kancelarii. To osobny urząd panstwowy.

Gość gość
"Kiedyś w przyszłości, i to niezbyt oddalonej, wytępimy z pewnością wszystkie dzikie ludy i zajmiemy ich miejsce. Równocześnie, jak to przypuszcza profesor Schaaffhausen, wyniszczymy prawdopodobnie także wszystkie małpy antropoidy. Przepaść stanie się wówczas jeszcze głębsza, bo gdy dzisiaj dzieli tylko Murzyna lub Australijczyka od goryla, później będzie istnieć między człowiekiem wyższym w cywilizacji niż rasa kaukaska a jakąś małpą niższą może od pawiana."xxW tym zacytowany fragmencie nie ma stwierdzenia, że człowiek pochodzi od małpy.Poza tym Darwin cytuje profesora Schaaffhausena.

Gość gość
gość dziś A na dobranoc.Nawet jak by PO zrobiła ci kupę na głowę pisał byś na kafeterii ....może I kupa ale jaka piękna jaka piękna xxPlatforma to nie pis który byłby zdolny do czegoś takiego a poza tym, PO to nie zwierze a więc nie wydala odchodów.Nawet pięknych wg ciebie.

Shatyn Piszesz: "Jestem chyba bardziej dumny od ciebie bo wiem że jestem dzieckiem swoich rodziców." 🌻 - każdy z nas jest dzieckiem swoich rodziców :) - pytanie w co się wierzy skąd Ci owi rodzice pochodzą ;) - od małpki to średnio można być dumnym... no chyba, że od wyjątkowo bardzo ładnej małpki ;) - no ale jednak Bóg Stworzył nas "na Swój obraz i podobieństwo" i fizycznie i duchowo - więc każdy z nas ma prawo być dumny z tego, że jest dzieckiem samego Boga - bo jest tak samo wyjątkowy, niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju tak jak sam Stwórca - czy to nie jest piękne?

Gość gość
- każdy z nas jest dzieckiem swoich rodzicówxxNapisałaś, że jesteś dzieckiem jakiegoś Boga a nie rodziców.

Gość gość
- pytanie w co się wierzy skąd Ci owi rodzice pochodzą oczko.gif- od małpki to średnio można być dumnym... no chyba, że od wyjątkowo bardzo ładnej małpkixxNie pochodzimy od małpki tylko z małpką mamy wspólnego przodka.

Gość gość
- więc każdy z nas ma prawo być dumny z tego, że jest dzieckiem samego Boga - bo jest tak samo wyjątkowy, niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju tak jak sam Stwórca- czy to nie jest piękne?xxNie bo to tylko bajki, klechdy i inne opowiadania.Wierzysz w to, to dobrze ale nie wymagaj, żebym ja w te same bajki wierzył.

Gość gość
A teraz.... Miłej nocy. Dobranoc...

Cyt.: "Nie bo to tylko bajki, klechdy i inne opowiadania." 🌻 - skoro dla Ciebie to "tylko bajki, klechdy i inne opowiadania" to po prostu powiedz do J/ezusa - jeżeli Jesteś daj mi dowód Twojego istnienia - mnie w ten sposób Dał dowód więc i Tobie też pomoże :) 🌻 Cyt: "Wierzysz w to to dobrze ale nie wymagaj, żebym ja w te same bajki wierzył." -o- - każdy jest niewierzący dopóki nie uwierzy :) - tak samo jak kiedyś więc co piękne wszystko przed Tobą :) - po za tym prawda jest tylko jedna bo Bóg jest jeden - i prawda pochodzi tylko od Niego - nie może być dwóch prawd - jedna z nich musi być fałszem