Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 4 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Kadarka dziś Dobry dziennikarz powinien sobie poradzić. Niestety obecnie takowych ani w TVP anie w TVN nie ma xxNikt kulturalny i normalny nie potrafi sobie poradzić w takiej sytuacji bo musiałby zniżyć się do poziomu "rozmówcy" czyli też złapać za "maczete".A tego by mu nie wybaczono...

Gość gość
Kukiz...x"Zapytany, czy w takim razie za Jaruzelskiego było lepiej, odpowiedział, że nie. – Ale na pewno za czasów Jaruzelskiego służby działały tak, jak powinny funkcjonować – dodał. Były kandydat na prezydenta stwierdził, że obecnie służb w Polsce nie ma i jest tak między innymi dzięki Antoniemu Macierewiczowi."xxI znowu... Coś madrego...

Gość gość
Rzutem na taśmę koalicja PO-PSL oraz postkomuniści wybrali sędziów do Trybunału Konstytucyjnego. Co za swołocz...

Dziennikarz ma być dobrym dziennikarzem, a nie dziennikarzem c***a. Poza tym większość z nich z kulturą ma niewiele wspólnego, czytuje np Tomka Lisa na TT.

Gość gość
Shatyn co tam u Anity dwojga nazwisk? Powiedzieć jej jak szalejesz w tych internetach? :D

Gość gość
PO przygotowując się na porażkę, posuwa się do kroku, który łamie zasady demokratycznego państwa prawa. Dzisiejszy wybór sędziów TK jest wydarzeniem bez precedensu po 1989 roku. Trybunał Konstytucyjny, który ma stać na straży konstytucji, który się cieszy ogromnym zaufaniem Polaków, zostaje wykorzystany do politycznych, partyjnych interesów PO i PSL.

Gość gość
Kadarka dziś Dziennikarz ma być dobrym dziennikarzem, a nie dziennikarzem c***a. Poza tym większość z nich z kulturą ma niewiele wspólnego, czytuje np Tomka Lisa na TT.xxAle zaden z normalnych nie zniża się do poziomu kłamstw, pomówień, obrażania, insynuacji Antoniego M.

Gość gość
Nowa ustawa o TK przyśpieszyła procedurę wyboru nowych sędziów z powodu zmiany kadencji – chodziło o to, aby jeszcze w obecnej wybrać następców odchodzących sędziów: Marii Gintowt-Jankowicz, Wojciecha Hermelińskiego, Marka Kotlinowskiego (ich 9-letnie kadencje dobiegają końca 6 listopada), Zbigniewa Cieślaka (koniec kadencji 2 grudnia) i Teresy Liszcz (zakończy kadencję 8 grudnia). To jedna trzecia 15-osobowego składu TK.

Gość gość
Kolejny sondaż i znowu fatalne wieści dla Platformy Obywatelskiej. PiS rządzi samodzielnie! Na 235 mandatów, a więc na większość sejmową, może liczyć PiS (wraz ze Zjednoczoną Prawicą) według najnowszego sondażu TNS Polska dla portalu „Fakt24.pl”. W Sejmie znalazłoby się pięć ugrupowań. Według sondażu gdyby wybory odbyłyby się dzisiaj, PiS zdobyłby 42 procent, PO- 27,7 proc., Zjednoczona Lewica 8,8, Nowoczesna – 8 proc. i Kukiz – 6 procent. W przeliczeniu na mandaty sejmowe wygląda to następująco: PiS – 235, PO – 149, ZL – 41, Nowoczesna – 27 zaś Kukiz ’15 – 8 Pod progiem, i to wyraźnie, znalazł się PSL – 3,7 proc. Tuż za ludowcami uplasował się KORWiN – 3,1 procent.

Gość gość
Dobrze, że są takie sondaże. Może to otrzeźwi ludzi którzy przypomną sobie czasy i rządy pisiorstwa w Polsce.

Gość gość
Parodia! Hartman robi z Dody bojowniczkę o wolność: "Zrobiła coś ważnego dla Polski" Dziękuję Pani za zaangażowanie i trud w obronie standardów demokratycznego państwa prawnego, wolności słowa i ekspresji - pisze Jan Hartman do Doroty Rabczewskiej, która autorów Biblii określiła jako „naprutych winem i palących zioła”.

Gość gość
To żałosne czepianie się mojej żony świadczy tylko o tym, jaka jesteś żałosna i jak bardzo boli cie to, że nie możesz mi podskoczyć...Spadaj gówniarzu...:O

Gość gość
gość dziś Parodia! Hartman robi z Dody bojowniczkę o wolność: "Zrobiła coś ważnego dla Polski"Dziękuję Pani za zaangażowanie i trud w obronie standardów demokratycznego państwa prawnego, wolności słowa i ekspresji- pisze Jan Hartman do Doroty Rabczewskiej, która autorów Biblii określiła jako „naprutych winem i palących zioła”.xxHartman przesadza ale Doda miała racje.Musze to przyznac mimo, że jej nie lubie...:O

Gość mima7
Doda miała rację? Dziwne, że ci szurnięci celebryci TVNu nie drą koranu ani tory - czyżby się bali???

Gość gość
Shatyn ma mózg wyprany przez GW i TVN - myśli, że jak PiS wygra to zgaśnie Słońce i nastanie era lodowcowa. Uwierzył w POwską propagandę :D

Gość gość
Bo ci o Koranu czy Tory nie panoszą sie w Polsce jak ci od Biblii.

Gość gość
Dziwię się Wam że jeszcze z tym nawiedzonym oszołomem shatynem dyskutujecie,przecież to go nakręca .Z takim zaślepionym fanatykiem nie warto dyskutować, bo to bezcelowe.On nadaje się do Poradni Zdrowia Psychicznego.Do niego żadne argumenty nie przemawiają.Gdyby ci aferzyści i bankruci z PO i PSLu oddali nasz kraj w jasyr,on uważałby to za słuszne i właściwe!

Gość gość
Zaślepiony fanatyk to ktoś kto nie potrafi posługiwać się argumentami i ślepo wierzy w jakąś idee.A ja w przeciwieństwie do zdecydowanej większości tutaj potrafię posługiwac się argumentami i odpowiedziec na pytania dotyczące tego co napisałem.Czyli... No to już sam wiesz...:D:D:D

Gość gość
A niech dyskutują :D codziennie do porannej kawy ,odpalam kafe i czytam : kaczki na taczki czyli shatyn dostał sraczki :o zawsze mam po tym dobry humor na długi czas,swietna komedia :)

Gość gość
A co cie tak śmieszy? Potrafisz posłużyć się konkretami i przykładami?

Gość gość
Do... gość dziś xI tu masz dowód na to o czym napisałem tzn czym się różni zaślepiony fanatyk ode mnie.Nie potrafi uzasadnić własnych słów...:DKlepie wszystko jak paciorek bez refleksji i myślenia.

Gość gość
Shatyn,Ty to faktycznie jestes bezrozumny oszołom :D

Gość gość
Robert Biedroń w rozmowie z portalem Gazeta.pl wyznał, że pali marihuanę "od czasu do czasu". W związku z tą deklaracją do prokuratury trafiły dwa doniesienia o możliwości popełnienia przestępstwa.xx:DTo palenie tez jest przestępstwem?

Gość gość
Premier Ewa Kopacz weźmie udział w debacie telewizyjnej z Beatą Szydło zaproponowanej przez telewizję na 18 października. PiS ogłosił, że będzie próbować zmienić wyznaczony termin, bo odpowiada on PO.xxJuż pisiorki się boją...:DxA teraz znikam na czas jakiś...

Gość Myrevin
Shatyn wczoraj Ja tam od lat piszę, czy tam mówię, niewierzący tak naprawdę wierzy w to że Boga nie ma. x x Niewierzący WIEDZĄ że Boga nie ma a nie wierzą w to. } o Dopóki tak mało wiemy o wszechświecie nie ma mowy o wiedzy. Na razie fundamentalne pytania o wszechświat, czyli to wszystko co nas otacza, pozostają bez odpowiedzi. Większość to teoria. Także ta wasza "wiedza" nie ma jak na razie podstaw naukowych. Początek wszech świata nie jest dokładnie znany, operuje się miliardami lat lub miliardami plus osiemdziesiąt zer np. Oczywiście nie chcę powiedzieć że Biblia, czy Koran, czy tam inne "święte" pisma znają na te pytania odpowiedzi, ale nawet część tego co jest w mitach greckich, czy rzymskich znalazło potwierdzenie np w pracach archeologów. Nie twierdzę że to dowody na istnienia. Na razie w nauce ludzkiej jest więcej pytań bez odpowiedzi niż kwestii udowodnionych naukowo. Wiedza to by był dowód naukowy. Na razie na pytanie jak powstał wszechświat odpowiedzi jednoznacznej nie ma. Dziś mogę się powołać jedynie na książkę Michio Kaku. Stwierdza on tam ( nie pamiętam jak te cząstki się nazywały) że są takie cząstki, których zachowanie mogłoby, dziś, tłumaczyć jedynie posiadanie świadomości. Ale dość... Na razie żaden człowiek nie wie bezdyskusyjnie jak powstał wszechświat. Więc twierdzenie o jakiejś niby wiedzy w temacie Boga jest idiotyzmem.

Shatyn wczoraj Oczywiście że prawda jest tylko jedna, ale na prawdę, ciężko jest zdobyć dowody. Dlatego np nadal się dyskutuje na temat katastrofy w Smoleńsku. x x Dyskutuje sie dlatego, że dla niektórych prawda nie zgadza sie z ich światopoglądem i... Wierzeniami..} o Mogę tylko napisać za siebie, nie mam żadnych wierzeń co do tej katastrofy. Prawda poparta byłby jakimś dowodem. Np rzucam kamieniem w wodę zatonie schowa się pod lustrem wody, oczywiście odpowiednio głębokiej. Nie mamy wraku, nagrania z czarnych skrzynek, lepiej nagrał je ktoś spoza komisji rządowej, ale ponieważ zrobiono to po czasie .. wiarygodność tego wszystkiego taka sobie. No i dziś jak by oddano wrak to też po ptakach. Zresztą.. już tyle napisałem na ten temat... Szkoda czasu na zajmowanie się tym. Natomiast jeśli ktoś twierdzi że można w tej konkretnej sprawie poznać prawdę.. to albo kieruje nim zła wola, cieszy go, z jakichś powodów ta katastrofa albo jego logika jest już dawno na emeryturze.

Najważniejszym problemem końca kadencji sejmu dla posłów PO jest uzgodnienie płci. Bo wcześniej, przez 4 lata, nie wiedzieli właściwie kim są :P

dwa lekarz ktory w panstwowej placowce pracuje powinien dostosowywacv sie do obowiazujacego tam prawa x Otulina ale pamiętaj, że przede wszystkim jest konstytucyjne prawo do wolności sumienia i wyznania. Myślę, że na tym własnie oparł się TK.