Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 letnia corka nie pomaga w domi

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafie utrzymac czystości mam mały dom wsxedzie pirozwalane wszystko mam córkę i trzech synów 15 18 19 lat i córkę17 lat, dzieci wiadomo brudza ciągle krzyczę na córkę aby sorzatala gotowała pralka a ona nie chce buntuje się raz nawet strasznie płakała ją się w****ilam i udezylam ja i kazalam pokoje chłopców posprzątać powiedziałam że jak tego nie zrobi to podwoje aby chłopcy ja bili, a ona do mnie ze mam zrobić obiad tacie bo mu powie i tata mi pysk oboje, jak ja zmusić do pomagania w domu ja sama wszystkiego nie mogę robić, a ona w tym wieku powinna, może szlaban zabrać jej komorke, nawet gadalam że modły jej nie dam jak będzie miała okres, a męża ciągle nie ma bo za granicą jest, może żeby był to by ja za te kudly wytargal i zagubił do sprzątania i gotowania, a moi chłopcy potrafią dużo zjeść, co mam robić jestem załamana

Gość gość
Wał się idiotko

Gość gość
Jak dużo jedzą to niech sobie sami gotują

Gość gość
Ze co? A czemu ona ma sprzątać po braciach? Jeśli to nie prowo, to masz leniwych synalków, i oby nie znaleźli sobie partnerek. Nigdy.

Gość gość
a synom to obie ręce do tyłka przyrosły ich też do sprzątania goń. nie dziwie się córce że się buntuje ,

Gość gość
5 praktycznie dorosłych osob w domu i nie umiesz durna babo porządku utrzymać?

Gość gość
Ale ona jest dziewczynka,

Gość gość
Biedna dziewczyna ma matkę idiotke

Gość gość
Jak ma 17 lat to powinna raczej o maturze myśleć, a nie sprzątać syf po braciszkach.

Gość gość
Mąż zarabia na jej książki zeszyty a ona na jego przyjazd nawet nie posprzatala a potem prosi go o pieniążki na p*****ly, a chłopcom dał mniej a oni mają większe potrzeby teraz jeden chciał nowy komputer bo ma gierki które nie grają na Starym, a ta chce kasę na majtki bo jej 4 pary nie wystarcza

Gość gość
Ja nie wierzę. Masz córkę czy sprzątaczkę? Wychowałaś synów na leniwych brudasów to żyj z nimi w smrodzie lub sprzątaj sama. Biedna tylko ta córka ani chłopaka do domu nie weźmie bo syf i lenie ani pewnie z rodzeństwem nie będzie chciała utrzymywać kontaktu jak już wyfrunie z gniazda.

Gość gość
Dobra to słabiutkie prowo. Ktoś jest niezłym .......

Gość gość
A po co matura dla baby do sprzątania i gotowania, durne dziewuchy teraz są,

Gość gość
Wiem fajne prowokacje zrobam, ale tak naprawdę ja takiego czegoś doświadczyłam jako nastatka od babci i mamy, sorki

Gość gość
OK, to musi być prowo, nikt az tak głupi nie jest.

Gość gość
Moi bracia pili a babcia kazała uslugiwac im, i mowa ze to mezczyzini piano i trzeba ich żałować i dbać o nich, bo baba to żaba a chłop więcej jest warty, jestem zagozala feministki Ustka

Gość gość
Czasem bardziej nienawidzę kobiety niż mężczyzn

Gość gość
Tata był spoko e matka i babka były okrutne

Gość gość
Ja na wsi miałam gorzej braciom nie chciało się iść w pole na wykopki a potem worków z kartoflanka mości i ja musiałam, a po robocie ciężkiej z mamą dla nich obiad zrobić, bo mama biją mnie

Gość gość
kurde, starajcie się trochę bardziej, jak robicie prowo, bo już po 1 poście widać :/