Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety ,oraz uczucia

Polecane posty

Gość gość

Poniewaz moja. zona stwierdzila ze. mnie. po. 21. latach sex sprawia. jej. przyktosc,a ja jestem. czlowiekiem a nie drewniamym ludzikiem i. potrzebuje uczucia ,oraz sexu prosze. niech ktos mi odpowie.

Gość gość
Smutne, bardzo smutne....

Gość gość
A co jej takiego w seksie sprawia przykrość?

Gość gość
widocznie ona. stwierdzila ze zamialest uczucia,oraz. sexu. woli polozyc. sie. spac obok cureczki ja w . tej. chwili.leze . w pokoju. obok. i. jest mi. przykro ze ona. straszy. mnie ze. sie. ze. mna rozwiedzie.

Gość gość
21 to ty masz lat i jeszcze matury nie zrobiłeś. Cureczki lol

Gość Lolaraz
Nie możesz się rozwieść?

Gość gość
Błędy błędami, ale nie ładnie jest wytykać.. po prostu nieładnie:( Facet ma problem, a nie jeszcze takie złośliwosci.

Gość gość
No może ma problem, ale przez te kropki ciężko zrozumieć o co chodzi

Gość gość
nie chce rozwodu poniewaz. po 21. latach. malzenstwa. nadal ja. bardzo. kocham.

Gość Ggguu
No to faktycznie masz problem.

Gość gość
Skoro nie chcesz rozwodu, to po co szukasz kobiety? Dla seksu? A pomyślałeś o tej drugiej? Rozmawiałeś z żoną tak szczerze? Co sprawia że teraz nie bardzo ma ochotę na seks? Domysły nic nie dadzą.

Gość gość
Ale to smutne, ze ludzie tak się krzywdzą w małżeństwie. Żeby człowiek rozpaczliwie szukał zrozumienia u obcych ludzi...

Gość gość
"Po 21 latach małżeństwa nadal bardzo ją kocham..." Ale szukam kobiety do seksu i uczucia. Dobre :) Czy ty człowieku masz jakieś rozdwojenie jaźni? Jak sobie wyobrażasz związek z nową kobietą, skoro kochasz żonę? Chcesz jej zafundować związek bez miłości? A może zastanów się najpierw, dlaczego żona cię nie kocha? Widocznie ma powód.

Gość gość
Forum dla popaprańców - właściwe miejsce na poszukiwanie kobiety i uczucia :) Tobie nie kobieta, ale psychiatra potrzebny i to od zaraz. Nie dziwię się żonie, że ma dość.

Gość gość
Bardzo jestem ciekawy co byscie ,madrale zrobili kiedy moja zona proponuje aby znalazl przez internet poszukal kobiety i wcale jej by to nie przeszkadzalo

Gość gość
Rozumie, że coś się wypaliło w waszym małżeństwie. Ale pomyśl co możesz zafundować innej. Jeśli kochasz tak jak mówisz, to powinieneś zacząć budować nowe relacje z żoną. Szukaj przyczyny a nie skupiaj się na skutku. Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Ale nie pretensje i wyrzucanie sobie tego czy owego. Po pewnym czasie może dojdziesz do przyczyny, i wtedy po prostu postaraj się coś zmienić.

Gość zasmakuj mnie
Przykre ale mało realne.

Gość gość
Ona ma go w d***e, a chłopina będzie szukał przyczyny. Ale wy jesteście głupie. Mam nadzieje, ze jego żona obudzi się po fakcie z ręką w nocniku.

Gość gość
Ta, a chłopina będzie ten nocnik oburącz trzymał.

Gość gość
21 lat i tak długo kobieta z nim wytrzymała. Wystarczy poczytać jego wpisy. Facet jest żałosny, jest jakimś maksymalnym prostakiem, jest niedojrzaly emocjonalnie i ewidentnie ma coś z głową. Żona go nie chce, więc szuka kobiety, jakiejkolwiek, byle chciała się pieprzyc. Sory, ale to jest nienormalne.

Gość gość
"moja zona proponuje aby znalazl przez internet poszukal kobiety i wcale jej by to nie przeszkadzalo " Dlaczego masz szukać przez internet? Przecież przez internet się nie znajdzie kobiety, to oczywiste. Powinieneś poszukać normalnie. Nie masz znajomych, koleżanek albo kolegów, którzy cię z jakąś poznają? Podejrzany ten twój wpis Autorze.