Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIamerka

Chcę być w łóżku z tępym, łysym osiłkiem z dużą pytą.

Polecane posty

Gość Biała skarpeta
A co ja mam powiedzieć? Mój mąż w 2 minuty kończy, w trakcie sapie, poci się a po chwili na bok się kładzie i po minucie chrapie. A na początku związku był ogierem. A teraz bęben piwny, mecze i tylko białych skarpet brakuje :O

Gość gość
Nikt się nie podnieca. A Dekalogowata - nie znam człowieka.

Gość gość
Biala skarpeta moze popiszemy na@

Gość gość
Ja tak mam, że chce romantycznego faceta ale żeby w łóżku mnie rżnął :-P

Gość gość
Mój mąz miał matkę dewotkę , wychowywała go sama i miał takie zahamowania że wszystkiego go uczyć musiałam ale warto było.

Gość gość
mam podobną naturę, co twój facet i byłem z dziewczyną, która miała podobne fantazje, co twoje. wszystko pięknie, o ile ja mogłem być sob, a onasobą - czyli czasami było tak, czasami tak i było ok. dla mnie podstawą było to, czy ta dziewczyna chce ze mną być, czy chce się ****ać a bzyka się ze mną żeby mnie nie skrzywdzić. :P kiedy się ze sobą rozumie, naprawde dużo rzeczy jest dopuszczalnych i jest wtedy ok. kiedy brała mnie za takiego samca, też nie była zadowolona. myślała, że chcę ją bzyknąć i zostawić, a było inaczej. znowu kiedy nie było wiadomo, czy ze sobą jesteśmy, nie chciała zbyt czułego seksu i tak jak przez kilka lat z nikim nie była, tak nagle zaczęła kminić przygodne relacje, bo doszła do wniosku, że nie chce być w stałej. do końca nie wierz swoim emocjom, bo jako kobieta jesteś p**********a. chyba że chcesz dać osiłkowi, a później patrzeć na swojego faceta jak na debila, który o niczym nie wie i czuć sie jak szmata. :P

Gość gość
Nie każdy swoje fantazje wprowadza w czyn. Nie gadajcie faceci, że nie fantazjujecie czasami o silikonowej blondynie gotowej na wszystko.

Gość gość
Podobno nie jestem zbyt bystry, ale mam wygląd osiłka. Niestety chyba odpadam, bo mam penisa o średniej długości europejskiej oraz nie jestem łysy.

Gość gość
Ja bym chciała żeby mnie wydymał tirowiec w kabinie na tym ciasnym wyrku :P:P

Gość gość
Szczerze nie fantazjuję o pustych lafiryndach. Szczególnie kiedy wejdę na SU i przez chwilę zobaczę jak naprawdę wyglądają. :P

Gość gość
Jako facet brzydze sie plastiku,to takie nienaturalne....fantazjuje jak pewnie kazdy ale w moich fantazjach glowna role gra i tak moja zona a nie inna kobieta to tylko chyba wy baby nawet w myslach zdradzacie.

Gość gość
Jasne, fantazjujesz o żonie :)

Gość CzwarteImperium
gość dziś Jako facet brzydze sie plastiku,to takie nienaturalne....fantazjuje jak pewnie kazdy ale w moich fantazjach glowna role gra i tak moja zona a nie inna kobieta to tylko chyba wy baby nawet w myslach zdradzacie. Pierwszy święty w moim krótkim życiu. I to na erotycznym. Niezbadane są wyroki boskie. :P Cholera, ja dla odmiany fantazjuję o seksie z jakimś nieśmiałym, chudym i brzydkim intelektualistą z dużym mózgiem i małym fiutem. I żebym była silniejsza w łóżku od niego. ;)

Gość gość
Chyba jego żona czyta mu przez ramię :D:P

Gość Spontanogier
Ja od 7 lat jestem z moja partnerka i zapinam ją tylko i wyłącznie namiętnie ostro i poza domem spontanicznie nigdy mi nie odmowila. Nie wyobrażam sobie robic tego romantico

Gość CzwarteImperium
Namiętnie najlepiej. Romantyzm to jest w filmach. ;)

Gość gość
Namiętnie , romantycznie czy na ostro to najlepiej w realu ale co ty Imperium możesz o tym wiedzieć :P

Gość CzwarteImperium
Pewnie to samo co ty- z małej litery... :P

Gość gość
Siedzi co wieczór i rozprawia o seksie bue heheheh

Gość gośćm
Jest chętna do zerznięcia?

Gość gośćm
Imperium pełen luz:-):-):-) ha

Gość gość
Pomarzyć jest fajnie,lecz co innego to przeżyć.Ja przeżyłam i radzę się zastanowić bo po właśnie takim seksie z dużym k*****m nie mogłam dojść przez kilka dni.Mąż był troszkę zniesmaczony ostrym zerżnięciem.Gdybym teraz się miała zdecydować na ten seks to bym go nie zrobiła.

Gość gość
romantycy wydają mi się takimi ciapami. Też wolałabym takiego tępego osiłka.

Gość gość
Jak to się mówi, jeden lubi żyto, drugi piwo. Ile kobiet tyle ulubionych typów facetów.

Gość gość
Juz powiedzialem,moje fantazje skupiaja sie na zonie,jak wyobrazam sobie ja co bede jej robil to mnie to podnieca,niewidze sensu i nie czuje podniety myslac o plastiku,jesli ktos to lubi to jego sprawa i nie wnikam,ale mnie to nie jara.

Gość gość
Moj maz tez traktowal mnie zawsze z czuloscia i bardzo delikatnie. Pokazalm mu, ze potrafie byc dla niego d****** z początku mial problem, zeby sie przelamac, mowil, ze za bardzo mnie szanuje itd. a potem tak mu się spodobalo, ze nie chcial juz inaczej. Powiedzial, ze nigdy wczesniej nie mial takich silnych orgazmow, Kazdy ma w sobie zwierze, wystarczy je obudzic.