Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co macie dzisiaj na obiad dla dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Ja zrobię spaghetti - moi uwielbiają.

Gość gość
Zupa pieczarkowa.

Gość gość
Mielone, tłuczone ziemniaczki z koprem i mizeria. Ulubiony zestaw ;) 8 i 3 lata.

Gość gość
zupka pomidorowa

Gość gośfghj
Ryba ,surówka i frytki domowe z ziemniaka pieczone w piekarniku.

Gość gość
Hahahaha, klasyka kafeterii: pomidorowa, kupnik, spagetti, mielone z mizeria i ryba. Surówka do ryby na bank z kiszonej, no bo jak :D Nie ma to jak polot i inwencja :D

rosół drobiowo-wołowy z makaronem, ja i córcia zjemy wołowinę z rosołu na obiad a szanowny małż golonkę z ziemniakami pieczonymi (nie przepadam...) i kapustą kiszoną

Gość gość
Tak klasyka pomidorowa dla 8m chlopca, bedzie to jadl pierwszy raz :)

Gość gość
Polędwiczki w sosie żurawinowo-borowikowym podawane z ziemniakami w papilotach z chatney jabłkowo-winnym. Na deser truskawkowe tirramisu z amaretto.

Gość gość
kiszona kapusta bardzo zdrowa zwłaszcza jesienią profilaktycznie trzeba jeśc codziennie:) po co komu polot i finezja - dzieci lubią prosto zjeść, u mnie łosoś pieczony, pieczone w przyprawach ziemniaki, buraczki dla córki i ogórek dla syna.

Gość gość
Rosol z duuza iloscia warzyw potem nalesniki z dzemem truskawkowym swojskim-syn 2latek

Gość gość
kiszonki sa zdrowe i pyszne, jedzmy wiec kapuste, ogorki a takze buraczki cwiklowe i nie przejmujmy sie brakiem polotu:) hehe

Gość gość
1.cukinia nadziewna mielonym z kuskusem i pieczarkami 2 .dla dzieci rosół

Gość gość
12.40 rozwalilas mnie :-D. Rozumiem,ze to zart? Borowiki, wino i amaretto dla dzieci jak w dym hehe :- D. Chcialas sie pochwalic, a nie wyszlo ;-)

Gość kalinka33l
mielone , ziemniaki , buraczki z chrzanem i , surówka z białej kapusty .

Gość gość
racuchy z jabłkami, wiem, że niezdrowe, ale nie jadłam juz 100 lat

Gość gość
u mnie tez pomidorowka, moje szkolne juz dzieci bardzo lubia

Gość gość
Yeb weźcie juz skończcie: wiem ze nie zdrowe itd bo od racuchów sie nie umiera! Ja dzis mam dla córki krupnik z kasza jaglana i na drugie danie pierogi z truskawkami :D mam jeszcze swoje zamrożone wiec dzis zbytnio nie gotuje. Dla nas mam grochówkę-tak, wiem plebsowe jedzenie :P

Gość gość
13:22 Moje dzieci po prostu mają wysublimowane podniebienia, nie to co wasze, prostackie, które całymi tygodniami mogą jeść schabowe, placki ziemniaczane, zupy warzywne na kostkach rosołowych czy inne pulpety :classic_cool: (p.s. gratuluję poczucia humoru i świadomości kiedy ktoś używa sarkazmu i ironii, wygrałaś talon na darmowy dostęp do Dyskusji Ogólnej na 30 dni :classic_cool: )

Gość gość
dzis zupa krem z pieczarek plus grzanki, na drugie duszone kawalki piersi z indyka z marchewka i groszkiem, kalafiorem kukurydzy czyli potrawka z indyka, bardzo smaczne i zdrowe, z wczoraj mam poledwiczki wieprzowe w sosie z prawd****ow (maz nazbieral) z kasza,ale ja jestem na diecie i nie jej sosow, przedwczoraj mialam na obiad pieczonego leszcza z surowka i ziemniaki ost wgl nie uzywam torebek, nic gotowedgo, wszystko sama gotuje, 2 razy w tyg ryba, mieso , salatki, na szczescie moje dziecko lubi warzywa wiec super:) i zupa musi by jakas odziennie

Gość gość
Dla mnie i dla meza mielone z pieczarkami z ziemniakami i surówka. A corka ziemniaki, kotlet z piersi z kurczaka i surówka. Moze nie wysublimowane ani nic, ale za to proste i pyszne. Nie chce mi se stać przy garach i wymyślać. A poza tym gotuje to na co mam w danej chwili ochotę. Wczoraj był placek po węgiersku, a dzien wczesniej jajko w sosie musztardowym z makaronem.

Gość gość
Yeb weźcie juz skończcie: wiem ze nie zdrowe itd bo od racuchów sie nie umiera! xxx Zgadza się, ale chciałam uprzedzić ataki nawiedzonych mam, których dzieci jedzą tylko kurczaka i jarzynki gotowane na parze. Oczywiście wszystko od zaprzyjaźnionego rolnika. ;)

Gość gość
Piers z indyka w ziołach z piekarnika, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej - dla nas i 3 latki. Brokuły, kasza jaglana, indyk , marchewka - zblendowane - dla polroczniaka.

Gość gość
NIICC KUUVVAAA !! Tak mnie dzisiaj podkurzyli ,ze powiedziałam basta!! Ni ma obadu, ni ma spolnej kolacji, ja sobie sama do zolądka cos sporządziłam a tamta mąż z padkudniakiem wrednym sami na siebie zdani byli

Gość gość
14.01 No wlasnie upewnilam sie, ze to zart :-) Ale wzielam tez pod uwage, ze nie, bo tutaj siedza takie pańcie, co mogly to serio napisac ;-)

Gość gość
1.zupa ogórkowa 2.placki ziemniaczane

Gość gość
zupa jarzynowa, kopytka z sosem i surówka z białej kapusty.