Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JestęPrzystojny

KTO TO TA OSZKAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość gość
cipciarz przeciez ona z tobą robiła co chciała haha

Gość gość
Piwosz juz teraz taki nie bądź do przodu bo cie z tyłu za braknie :D że ona takiego imbecyla prawika na początku omamiła no to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale że ciebie?????? buahaha

Gość gość
Piwosz reprezentuje znacznie niższy poziom inteligencji niż przemek 24 lata, więc ja się akurat nie dziwie

Gość gość
ty masz tylko szczęście ze ją nazad na kafe ściągnąłeś bo jakbyś już tak z nią został sam na sam tylko na fejs zbuku to strach pomyśleć co by było :D

Gość gość
Oszkaa ma coś nie tak z głową :(

Gość  oszkaa
źle wybrałam, z tobą mogłabym mieć znacznie więcej zabawy ty jesteś bardziej naiwny kołku haha

Gość gość
Gimbusiara hej :P

Od początku ją rozgryzłeś, tsssaaa, a jak pisałam że oszka to barłoś, to nie k****, jeszcze mnie zjechałeś że Oszka to ślicznotka z wygoloną bułeczką:D🖐️ Weź k***a piwosz siejesz ferment w chuj, p******y jesteś chuj ci w srake🖐️

Gość gość
Małpiszoneq aj loviu :D

Gość gość
małpiatka a masz coś na oszkobarłosia ciekawego? jakieś dowody albo inne kompromitujące rzeczy dawaj pośmiejem sie z cweela :D

Gość gość
to mnie nigdy nie przestanie śmieszyć :D przemek już to dawno przewidział, zresztą on/ona (barłoś - oszka) już wpadł wcześniej chyba ze 2 razy gdy pisał męską formą czasownika i zapomniał sie wylogować, oczywiście jakoś omamił wszystkich i zamiótł pod dywan, ale prawik już wtedy wiedział swoje

Nie, nie mam nic, bo Oszka jak i jej dwójka adoratorów Piwosz i Smakosz kompletnie mnie nie interesowali. Oszka to była niby kobieta, ktorą wyrywało namiętnie całe męskie grono tego forum, w tym ta prawicza frajerzyna Piwosz i jeszcze jeden cymbalista Smakosz. No i po ostatniej wtopie Oszki wyszło na to, że to projekt, do końca nie wiadomo czyj, mówią że Barłosia.

Gość gość
ty zacząłeś pisać bo sie podpiąłeś pod prawika i razem jak jeden chór krzyczeliście że oszka to barłoś ale pionierem był prawik

czyli ta oszka to facet o nicku barlos, tak? i on udawal kobiete na innym nicku i rozkochiwal w sobie ludzi z tego forum? :D aaa ok małpiatka, juz mniej wiecej rozumiem, na usta cisnie sie tylko jedno.. JA PIERDOLE :D :D :D

Gość gość
no ale ty małpiszon twierdzisz, że już dawno twierdziłaś że oszka to barłoś, znacznie wcześniej niż nastąpiła jej demaskacja i kompromitacja Więc na podstawie czego kiedyś twierdziłaś ze to barłoś? zapewne po prostu podpięłaś się pod tych idiotów prawika i piwosza i im uwierzyłaś ehh

Gość gość
JestęPrzystojny już k***a nie udawaj jakiegoś ciemnego bo to ty właśnie jesteś barłosiem/oszką idioto psychiczny nie z nami takie numery, możesz zgrywać niedorozwoja i wypytywać udając ze niby nic nie wiesz o sprawie ale my juz sie tobie nie damy frajerze

Od początku byłam utwierdzona w przekonaniu, że Oszka to jest projekt. Po zobaczeniu tego screena byłam już 100% pewna, że to debil udający kobietę: http://pokazywarka.pl/xpqa4t/. Barłoś nie wiem jaki tutaj ma nick, czy udziela się z gościa czy nie, ale mówią że to jego projekt, i powiedzmy że tym się sugeruje :)

Gość gość
Nie przystojny sprawa wyglądała tak, oszkaa udawała 25 letną dziewice a tak na prawde była 26 letną męzatką potrzebującą flirtu a smakosz nadał sie w sam raz:)

dziekuje małpka, juz teraz wiem dlaczego tyle szumu o nią jest w tematach, jak widac to legenda kafe :D szkoda tylko tych chlopakow co sie zakoc***a przez monitor :D

Gość gość
ja widziałem tamten temat na żywo i ok rozumiem że można walnąć literówke i zamiast SKOPIOWAŁAM napisać SKOIPOWAŁEM no bo zdarza się, pisze sie szybko to sie można pomylić, ale podejrzane było to że Oszek to jak najszybciej edytował i wstawił tylko kropke. Nie poprawił wcale błędu tylko skasował całość