Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 151

czy to normalne , że ciesze się iz nie mam dziewczyny ?

Polecane posty

Bo wydaje mi sie ze wiekoszsc co nie ma tym sie martwi .. ?

Gość gość
nie majac dziewczyny, nie masz seksu, wiec przegrales zycie

gdybym miał dziewczyne to nie byłoby counter stirike go , nie byłoby kindgirls , nie byłoby kafeterii . Byłyby za to pieluchy i kuupa śmiechu z przewagą kuupy hehhe wiem ile rzeczy by jeszcze poszło sie jeb... gdybym został ojcem

Ja tezbsie cieszebze nie mam dziewczyny i moge siedziec u kumpla z 7 letnim kuzynem i pograc w gry ma konsoli i ppoczucsie dzieciiem. Nikt mi doopy nie zawraca

nawet pewnie musiałbym wstawać o 6 00 rano przegryw z kretesem A teraz ? Wstaje kiedy chce ide spac kiedy chce , biore prysznic kiedy chce no .. Pelna autonomia i nikt mi sie nie wtrąca do niczego.. Nawet ide na dzialke sie opalac kiedy chce hehe .,,

Gość gość
odpalasz xhamster i redtube kiedy chcesz :classic_cool:

>>>czy to normalne , że ciesze się iz nie mam dziewczyny ?<<< x Tak samo normalne, jak to, że w wieku 31 lat, żyjesz nadal, na utrzymaniu rodziców :(.

przecietny stosunek seksualny trwa zaledwie 10 minut .. A co robic z kobietą przez 23 godziny i 50 minut ktore zostały do konca dnia ? Przegrywajązycie wlasnie ci co uprawiają seks .. Bo seks to bagno , które niszczy życie.. dobranoc counter strike go , dobranoc diablo 2 , dobranoc spanie 12 godzin dziennie .,, dobranoc super życie .. Witajcie pieluchy ..

Przegrywają zycie wlasnie ci co uprawiają seks .. Bo seks to bagno , które niszczy życie..

Gość gość
idealne zycie prawika pobudka 9 00 rano od 9 00 do 10 00 siedzenie na kafeterii od 10 00 do 15 00 iidzie na dwór i siedzie na dzialce robi grila albo plewi pomidory w szklarni ... od 16 00 do 17 00 xhamster od 17 00 do 17 30 kindgirls od 18 00 do 21 00 counter strike go od 21 00 do 22 00 kafeteria to jest idealne życie ?

Gość gość
była taka ankieta i podali w niej że Polacy srednio uprawiają seks raz na 3 dni .. I kto tu przegrywa życie ?

moze Twoje zycie skupia sie wokol tylko internetu i stad nie masz potrzeby realnego obcowania?Zreszta wyznacznikiem szczescia nie zawsze musi byc posiadanie kogos obok:)

tak , niestety na interenecie siedze nie mniej niz 8 godzin dziennie telewizji nie oglądam wcale od wielu lat .. Nic tam ciekawego nie ma..