Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powiedziec mu o przeszlosci..?

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata, poznałam świetnego chłopaka,to porządny człowiek, wierzący on wiąze ze mną powazne nadzieje ale tez ma mnie za bardzo wartościową osobą problem jest taki że pare lat temu umawialam się na randki z mezczyzami za pieniadze.To był epizod i trwało to raptem dwa miesiące, w sumie spotkałam się tak z 5 facetami,dla zabawy i dla kasy, odskocznia, błędy młodosci, ale to był epizod nie byłam wiec taką prostytutką typową nie wiem czy mu o tym powiedziec i czy wy panowie wybaczylibyscie taka przeszlosc jesli stało sie ale trwało to krótko a każdy z tych partnerow łożkowych był młody i też wolny?

Gość gość
Oczywiście że nie mów bo i po co

Gość gość
Nie mów mu bo będzie ci to wypominał całe życie. Udawaj dziewicę albo przynajmniej mało doświadczoną. Tak robi większość Polek.

nie sadze,by trzeba bylo sie spowiadac,ze swojego zycia.Nie jestes w konfensjonale koscielnym:-),nie masz pewnosci,czy chlopak poznany bedzie z Toba na dobre i zle,wiec ja Twoim miejscu nie spieszylabym sie..

Gość gość
ale jakie to ma znaczenie czy robiła to po dyskotece z 4 kumplami czy za kasę z 4 obcymi? ludzie w POlsce są bardzo zacofani. czym się różni randka za kasę od randki za darmo? jedna daje podwórkowemu Karolkowi, a druga bierze dodatkowe profity, życie :D ważne jaka jest teraz nie przesadzajcie...

Gość gość
I okazuje się że ta co ma z tego profity jest inteligentniejsza.Zresztą większość kobiet wiąże się ze swoimi brzydalami ze względów finansowych wytwarzając otoczkę związku.Kasa się kończy ucieka do następnego.To tez pewnego rodzaju prostytucja tylko nieoficjalna.

Gość gość
nie rozumiem po co mialabys mu to mowic? kazdy ma swoje sekrety, ktorych nikt oprocz niego znac nie powinien

Gość gość
biedny chłopak. ku.r/w-a to nie zawód - to charakter!

Gość gość
wybaczyłbys meżczyzno przeszłość?

Gość gość
nie mów!!!!! to nie będzie wybaczone ,chyba że bardzo wyluzowany kolega ale wątpie ,po co dręczyć jego umysl,w imię czego

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy.

Gość gość
Absolutnie nie mów, taka szczerość nie poplaca. Bądź wierna ..tyle

Gość gość
ale jeśli sie dowie, bedzie miał żal..

Gość stuknieta krysia
Nie ma o czym gadac i rozgrzebywac przeszlosci. Mnie natomiast cholernie dziwi, ze martwisz sie tylko o to, jak on zareaguje, a zupelnie nie masz wyrzutow sumienia, ze bylas po prostu dziw... Mnie to przeraza.

Gość gość
Ale glupoty wypisujecie, a skad wiadomo jaka przeszlosc on skrywa? moze tez ma cos na sumieniu jak wiekszosc z nas, nie ma idealow kazdy ma jakas niechlubna przeszlosc ktorej sie wstydzi i chcialby wymazac z pamieci. Autorko a jak bys miala pieciu chlopakow i spala z nimi nie za kase to tez bys mu chciala wychlapac co i jak z nimi robilas? Przeciez to chore zeby tlumaczyc sie z kazdego bylego a po za tym to sa zbyt intymne sprawy zeby sie z nich spowiadac.

Gość gość
Dlatego właśnie wole dziewice!

Gość gość
jasne, dziewice. A potem te dziewice ********ają się na lewo i prawo żeby sprawdzić jak to jest z innymi po drugie: podwojna męska moralnośc zacofanych Polaczków, sam bzykał ale ona ma być czysta? spadajcie na drzewo gimbazjum

Gość gość
stuknieta krysia dziś do stuknietej krysi: to że pare razy zabawiłam się za kasę i miałam ochote, jakie to ma znaczenie czy wziełam kase czy nie? zrobiłabym to znimi tak czy owak bo byli przystojni jest różnica między k....ą, a dz....ą, jedno to charakter, drugie to zawód :D

Gość stuknieta krysia
Fajnie sobie to wytlumaczylas - za kase czy nie, co za roznica. To ja ci odpowiem - na jedno wychodzi - puscilas sie 5 razy. W pewnym sensie to nawet gorzej dla ciebie, bo niektore robia to dla kasy, bo to ich byc albo nie byc a i tak czuja do siebie wstret. Ty natomiast przechodzisz nad tym do porzadku dziennego. To dopiero patologia.

Gość gość
gość dziś Wszystkie baby to kłamczuchy. xxx a nie uważacie, że ci mężczyźni którzy płacili jej za seks również powinni wszystko opowiedzieć swoim żonom!!! dlaczego tylko ona ma mówić prawdę? a faceci nie muszą?

Gość gość
po prostu w Polsce utarło się, że sex za pieniadze jest zły, lepiej się puszczać z żonatym facetem albo usunąć ciążę z wpadki ale na hasło: KASA ZA SEX, oooo wielkie oburzenie takie polskie zakłamanie nie słuchaj ich