Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On gox

Ona i on

Polecane posty

Gość On gox

Mam koleżankę. Podoba mi się ją jej chyba też. Ona ma chlopaka często opowiada mi ze ich związek nie ma sensu że chciała by go zostawić itp. Któraś z Pan może mi pomóc dowiedzieć się po co ona to mi mówi? jestem tylko facetem

Gość gość
Jakby go chciala zostawic to by go zostawila

Gość gość
gada ci tak zebys ją bzyknął i pomógł podjąć decyzje. jak już ja bzykniesz to powie ci ze twoje argumenty jaej nie przekonały:D

Gość przegość
To kompletnie nic nie znaczy. Kobiety by jakoś problem przetrawić muszą go wypowiedzieć na głos, a że same do siebie nie lubią to gadają do kogokolwiek. I w żadnym wypadku nie oczekują pomocy w rozwiązaniu problemu. Po prostu GADAJĄ bo MUSZĄ. Ot, i.

Gość gość
heh rozumiem, ze intencje twojego gadania sa inne? ty gadasz bo? i po czym to rozpoznac? i na koniec: co to zmienia?:) jak mają problem to znaczy, że chcą go jakoś rozwiązać. w tym przypadku jest jej źle więc rozwiązanie probemu polega na tym, że musi sobie zrobić dobrze. widzisz tu jakąs sprzecznośc?

Gość gość
i w tym momencie problem koleżanki staje sie problemem autoa topiku, który w związku z tym również zaczyna gadać. i tak sobie gadają oswoich problemach. ona o tym że jest jej źle on o tym, że jest samotny i jeżeli mają w sobie drobine altruizmu to lądują w łóżku:D zawsze to lepiej roziązac dwa problemy za jednym razem albo nawet kilka razy jak są to wyjątkowo złozone problemy:)