Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana jutrzejszym dniem

Jutro mam egzamin na prawo jazdy. Stresuję się cholernie.

Polecane posty

Gość zdołowana jutrzejszym dniem

Jestem po jeździe doszkalającej. Hmmm nie jest źle, ale przydałoby się więcej godzin jeszcze, no trudno teraz już nie ma na to czasu. Co opanowałam dość dobrze to ronda, zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury po prawej/lewej, parkowanie. Mam problem z tym, że czasem nie patrzę na znaki!! I np. dziś wtargnęła mi na pasy babka jakaś, nie zauważyłam jej. Moja wina, powinnam być bardziej rozgarnięta. Znaki, znaki i jeszcze raz znaki...ehhh. Moje 4 podjeście.

Gość gość
mam podobnie, niestety! wciąż nie nadążam zauważyć znaków i wszystkiego naraz na drodze w czasie jazdy.

Gość gość
muszę zdać. muszę!!! Jutro wbijam do wordu pewna siebie i z uśmiechem na twarzy! Mimo, ze jestem nerwusem jakich mało.

Gość gość
trzymam kciuki za ciebie! też jestem przed egzaminem...piątym:-O

Gość gość
Wrzuc fotke cyckow, powiem czy zdasz jutro

Gość gość
dzięki, też trzymam kciuki :) dwa razy oblałam na placu przez STRES a co za tym idzie głupoty, że aż wstyd!!! dzis plac wyszedł mi idealnie, za kazdym razem. W końcu ktos mnie nauczył jak to ma być dobrze/ jak jutro nie zdam na łuku to chyba sie potnę tam!!

Gość gość
Plac raczej mam opanowany chociaż raz oblałam bo się nie rozejrzałam przed ruszeniem na łuku. Potem to już się gubiłam na mieście :(

Gość gość
na czym poległaś na mieście? Ja wymusiłam pierwszeńśtwo gdyż nie zauważyłam znaku i zasugerowałam się samochdem, który bezceremonialne przejechał przede mną wymuszajac pierwszeństwo :D

Gość gość
Też dwa razy wymusiłam pierwszeństwo a raz nie wiedziałam o co chodzi gdy padła komenda by zawrócić na najbliższym łączniku :-o zawsze ćwiczyliśmy skrzyżowania. Słowo ,,łącznik,, pierwszy raz usłyszałam na egzaminie :Dzanim się zorientowałam, cała w stresie, to przejechaliśmy ten łącznik. Chciałam uratować sytuację i powiedziałam, że zawrócę na następnym. Niestety nie zauważyłam, że przed następnym był zakaz z tej strony co ja jechałam:-O

Gość gość
a z drogi jednokierunkowej jak wyjeżdżamy w lewo należy zbliżyć się do lewej krawędzi, a gdy w prawo do prawej? Podobno na tym tez mozna oblac

Gość gość
heh...obyśmy się nie przekonały o tym ;) tzn nie oblały dobrze piszesz z tymi krawędziami

Gość gość
napisz jutro jak Ci poszło, ok?

Gość gość
ok napiszę. chce już tam siedzieć w tym samochodzie i się nie stresować! oby męczył mnie jak najkrócej.

Gość gość
niestety oblałam. wymusiłam pierwszeństwo znowu :( w ogole ten egzaminator jakis c*****y mi się trafił, beznadzieja. teraz siedzę i płaczę.

Gość gość
nie ma co płakać, może piąte podejście będzie dla nas szczęśliwe :) z tego co słyszę to jednocyfrowa liczba niezaliczeń jest jeszcze ok

Gość gość
Nie ma co się przejmować. Mi sie udało za drugim razem :o no ale jak przyjdzie do egzaminu skup się dobrze na jeździe i pamiętaj o tym żeby nie robić nic za szybko i patrz na znaki a na pewno zdasz :) trzymam kciuki :* piąty raz bedzie udany !

Gość gość
Teraz ja mam jutro egzamin i prawde mówiąc mimo, że chcę zdać nie bardzo w to wierzę. W stresie chwilami tracę logikę i czuję się ,,malutka,, gdy obok siedzi EGZAMINATOR !!! i pewnie znów wywinę jakiś numer :(

Gość gość
to ja autorka :) zdałam w końcu :) do ostatniej chwili myślałam, ze mnie obleje, ale cud się stał i postawił te magiczne "P" ! Uczucie nie do opisania! Robiłam błędy gorzej niż na jazdach, ale miałam wspaniałego egzaminatora! Głupi ma szczęscie. Powodzenia wszystkim :)

O jejciu, gratuluję Ci !!!! może piąty dla mnie też będzie szczęśliwy. Niby wszystko już wiem ale wiadomo co potrafi stress zrobić...ale bym chciała też jutro być taka głupia i mieć to szczęście ;):D na jakim autku zdawałaś ?

Gość gość
na fiacie grande punto :) i jak poszło?

Gość gość
Nie zdałam :-o ale pocieszam się, że jest coraz lepiej bo palnęłam głupotę już w drodze powrotnej do Worda. Mało brakowało. Za dwa tygodnie znów się zmierzę

Gość gość
a co sie stało? Następnym razem się uda!

Gość gość
dziś się podszkoliłam w jeździe ekonomicznej bo z tego ostatnio oblałam, jutro chwila prawdy...