Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siemię lniane na włosy efekty?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś stosował? Jeśli tak to w jakiej formie? Zewnętrznie czy spożycie? I jakie były efekty? Mnie interesuje głównie wypadanie włosów :/

Gość gość
Na wypadanie stosuj seboderm emulsja nia zam nic lepszego

Gość gość
Używałam gotowanego po oddzieleniu of nasionek. Świetnie nawilża włosy, ma wypadanie raczej nie pomoże. Na to polecam wcieranie w skórę głowy wody brzozowej Barwy i 5-minutowy masaż skalpel aby pobudzić mikrokrążenie. Po 1,5 m-ca na całej głowie miałam 1,5 cm jeżyka wystającego z moich włosów. Tyle miałam tych baby hair.

Zapraszam do polubienia fanpage na fb -najnowsze metody przedłużania włosów, najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich i najlepszej jakości naturalne pasma włosów oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów https://www.facebook.com/pages/Klinika-W%C5%82os%C3%B3w-Beauty-for-You/418165411585206 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

Zapra szam do polubienia fanpage na fb -najnowsze metody przedłużania włosów, najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich i najlepszej jakości naturalne pasma włosów oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów Beauty-for-You Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)