Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
Gosc 00:06 a kiedy masz owulke? Teżecik nie może nosić obcisłych bokserek i nie może przegrzewać jajeczek bo żołnierzyki słabną.niech teżecik bierze duzo witaminek, wykupcie w aptece wszystko co mają a na pewno pomoże i zero alkoholu,papieroskow i dieta najlepiej ustalona przez dietetyka.

Gość gość
Apropo Tż to nie powinni trzymać laptopów na kolanach i komórek w kieszeni bo to żle działa na żołnierzyki w woreczku sie nagrzewaja i szkodliwe promieniowanie przyjmuja Wiec kochane pilnujcie Byłam na tej betce wyszło mi 2,3 ide znów jutro moze urosnie do 3 buziaczki staraczki

Gość gość
Tż powinien nosić luźną bieliznę żeby nie uciskać żołnieżyków zbytnio... Powstał temat na lipcówki 2016

Gość gość
Dzisiaj bulowałam i dlatego mój inseminator zalał mnie do fula. I teraz jestem zalana i zainseminowana buhehe. Teraz urosna mi wymiona i bede mleczna i dojna:-)

Gość gość
Ze Wam się chce...., ale z tego co widzę to głównie w godzinach pracy :) :) :)

Gość gość
15.53 a buhaj nasionkodawca to teżecik czy pan doktor z kliniki go polecił ?

Gość gość
gość wczoraj Ze Wam się chce...., ale z tego co widzę to głównie w godzinach pracy usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif xx słuszna uwaga. Biurwy się nudzą w pracy. A niby bezrobocie...

Gość gość
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamom usmiech.gif Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet ciężarnych. Wszystkie mamy, które są w pierwszej ciąży, w 2 lub 3 trymestrze, które nie przebywają na zwolnieniu lekarskim a dalej są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/10_Tg8fS5zHs5Xu6Hy2FdwSVsn_CtgGs-ooUF4tiyAsY/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*

Gość gość
gość dziś kiepski temat wybrałaś :) obecne tu babki raczej nabijają się z dziewczyn przesadnie cudujących z zajściem w ciążę :) ale good luck :)

Gość gość
Tu nikt się z nikogo nie nabija! Tu w atmosferze wzajemnego szacunku i zrozumienia wspieramy się podczas najistotniejszej w ludzkim życiu działalności! Proszę nie deprecjonować moich staranek, bo się zestresuję i owulka mi się spóźni!!!

Gość gość
jesteście bardziej żałosne od tych matek z forum :O

Gość gość
Matek z sierpnia 2016, bo właśnie powstał taki topik?

Gość gość
gość dziś jesteście bardziej żałosne od tych matek z forum pechowiec.gif \ XX Tez tak myslę . I nudne jak flaki z olejem. A niech sobie te matki owulkują, jeśli im to ma w czyms pomóc. Ile się tym mozna podniecac?

Gość gość
Mam ostrą zgage:( aż odbija mi się:( w weeekend razem z tż poserduszkowalismy ale testu nie kupuje bo wiem ze tym razem się udalo i jestem w ciąży:) wiem to na pewno:) a jak u Was kobietki? Coś cicho tu się zrobilo;)

Gość gość
U mnie nici z fasolinki: ( juz 2 tygodnie staranek i nic. Chyba muszę zrobic badanka, bo tyle czasu serduszkujemy i nic. Jakie, kobietki, polecacie badanka? Czy odrazu na invitro skoro po 2 tygodniach staranek nie ma fasolinki?

Gość gość
Zamiast tracić czas na pouczanie , wykorzystajcie go lepiej , żeby popracować nad ortografią. Jest bardziej kompromitująca niż wszelkie fasolki do kupy wzięte.

Gość gość
Oj koleżanko od iv dbrze że przypomniałaś ! Trzeba się szybciusio z mrozaczkami pospieszać . Nowa władza chce nas fasoleczek pozbawiać jajuni od innej pani pożyczyć nie będzie można i mrozaczków narobić ! Co my zrobimy teraz ? Pan doktor nakrzyczał strasznie w klinice że przez te wybory nie kupi sobie kolejnych 10 mieszkań pod wynajem, zły był bardzo aż mi sie owulka cofneła chyba od tego !

Gość gość
co ty mowisz kolezaneczko dziś jestem załamana jestem własnie podczas 29 cyklu staranek i jeszcze jeden miesiąc i chcialam zacząc mysleć nad innym sposobem moj tż nosi luźne bokserki telefon na smyczce i nie trzyma laptopa na kolankach a jego żołnierzyki słabiutkie.jak w tym cyklu nie zaskocze to jeszcze jeden i najwyzej za granice wyjade na in vitro!!

Gość gość
A wiecie co pańcie drogie? Że na zachodzie Europy takich fajnych chłopaków ostatnio najechało -ale ciacha wiecie co ! Pełno ich wszędzie i podobno psy na baby straszne starczy gwizdnąć i sie zlatują . Bo mój teżecik ze słabymi zołnierzykami nie ma szans przy nich .Po co ja biedna mam się mordować inseminacjami harować tak bardzo na lekarstwa i lekarzy jak starczy sobie takiego opalonego ciacho przygr***ać .Podobno laski gadają że z nimi od razu się zachodzi ! A mój dwa lata starań i nic buuuuuuuu. Tylko potem czy teżecik nie pozna ? ale nie powiem ze to od lekarstw zaszłam a fasolusia taka śniada wyszła po mojej babce -ale fajnie co nie ?! koleżaneczki kochane .

Gość gość
Nie chcemy żadnych ciapatych żołnierzyków!!! oni chcą zdobywac białe kobiety żeby je zapładniać jak krowy rozplodowe dlatego kochane tylko z TŻ serduszkowanie uratuje świat przed zalewem arabusów i innych ciapatych

Gość gość
Zaintrygowany tematem postanowiła sprawdzić jak to słownictwo działa w życie.Mowie wiec do mojego :kochanie może jakieś serduszkowanie, On oczy jak piec złotych i dziwnie patrzy,no wiec myślę naprowadzenia biedaka.Zaczynam glaskac go po udzie i mowie:no wiesz...przytulaski jakieś może wpuscisz trochę zolnierzykow swoich ...na co maz bez zastanowienia:No mów normalnie ze chcesz się ********.! Ręce mi opadły przez taki nitakt z jego strony i od dziś może być w moim słowniku TŻ (totalny żul )

Gość gość
6:05 leżę i ryczę buhahahahahaha

Gość gość
Zastanawiałam się co to jest to serduszkowanie i padłam. Jeszcze ktoś musi mnie jeszcze oświecić co to jest świecowanie. Jakiś korek, żeby sperma nie wypłynęła? O ile rozumiem wykresy ciężarnych odnośnie wymiarów płodu etc. czy grafiki stosunków starających się, bo przecież płodne cały miesiąc nie jesteśmy, to słownictwo mnie rozwala. Ciężarówki, mamuśki, cycusie, mleczko - jakie k...wa mleczko? Pokarm! Dzidziuś itp. TŻ też jest dobre. Co do samej miesiączki to stawiamy znak @, tylko wyłącznie dla skrótu, raczej się nie mówi i nie pisze: mam małpkę. No, ale tak to jest jak się ciążę odkłada do 40rż, to potem odbija z dzidziusiami, mleczkami, serduszkowaniem. I nie mówcie, że tak nie jest, bo wszystkie tak piszące staraczki nie mają 20stu lat tylko trochę więcej i nie są bezpłodne od wczesnej młodości. Te bezpłodne starają się się trochę wcześniej o dziecko.

Gość gość
moja droga nie świecowanie tylko poprostu świeczuszka po serduszkowaniu trzeba zrobić świece czyli unieść do góry proste nóżki jak najwyżej aby żołnierzyki miały lepsza szybszą drogę do zafasolkowania w brzusiu:) trzeba wytrzymać jak najdłuzej sie da moj rekord to 3 godzinki :) powodzonka

Gość gość
Mój totalny żul TŻ wgl nie rozumie ze można być wobec siebie słodkim,milusim,przeuroczym.Ja do niego z taka czułością ,chce się serduszkowac i robić przytulaski a on do mnie ze chce się roochac:-\ Jestem zdruzgotana jego brakiem wrażliwości ,Niewiem czy ten związek ma sens :O chociaż mamy juz jedna fasolke(małe zmutowane fasolisko raczej).Nawet jeśli z TŻ zostanę to jego wszystkie zolnierzyki będę pożerać

Gość gość
Piszcie dalej! Proszeee

Gość gość
kochane jestescie? ja wlasnie pisze do was z pozycji po serduszkowaniu TŻ zrobil mi taką podstawke pod laptopa zebym mogla robić świeczuszke i jednoczesnie do was pisac:) serdeuszkujemy dzis drugi dzien bo robilam tesciki i dzis owulka wiec jeszcze dzis i jutro ostre a raczej słodkie przytulaski przed nami mój Tż równiez nosi luzne bokerki bo reszte mu wyrzuciłam, tylko gorzej z tym telefonem trzyma go w kieszeni może dlatego fasolka nie pojawia sie w moim brzusiu:(:(:((:(

Gość gość
uppp

Gość gość
Ja te serduszkowanke kojarzyłam z badaniem serca,boże...tyle czasu żyłam w błędzie xD A z tą @ to co ma piernik do wiatraka ? Co to ma być ? Jak wiązać małpe z okresem no jak? Hahaha może to ja jakaś tępa jestem. A jak tu określają poród?