Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny, przypominam o uzupełnieniu tabeleczki:)

Gość gość
gość wczoraj 20.52. Haha autorka komuś w czuły punkt przywaliła . Prosto dosadnie i z sensem. Najbardziej śmieszne owulkowanie oraz świecuchny są u starych (ich zdaniem wiecznie młodych ) kobiet ok 40 tki. U progu klimkakterium po 20 latach trucia tabsami zabrały sie za płodzenie w 90% z facetami w ich wieku albo i starszymi . Często taki tandem staraczy ma razem koło 100 lat (sic!) a potem zdziwienie że trzeba latami świecować żołnierzykować i owulkować -kończy się setkami tematów o sztucznej inseminacji , in vitro czy koniecznością poszukiwań surogatki , buhaja spermodawcy czy dawczyni jajeczek . Aż żal tych kobiet choć widać że w szkole nie uważały na biologii .Ale cóż potem zamiast na wnuki kasa idzie na konowałów . Tak czy owak rozumiem tą rozpaczliwą chęć posiadania potomstwa . xxxx Debilko mój czuły punt w który mi niby dowaliła autorka ma 2 lata, a zaszłam w ciążę przed trzydziestką nie starając się wcale. Odpowiedziałam tylko na język i słowotwórstwo, z którego się tak naśmiewa, a sama takie samo odwala więc daruj sobie kazania na temat zapłodnienia i wieku, bo mnie to nie obchodzi. Może czas się nauczyć czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Nie byłam na czczo, a to ma jakieś znaczenie? Czyli jeszcze jest nadzieja na moją fasolinkę? Och, dziękuję wam przyszłe mamunie za wsparcie, jesteście kochaniutkie. Kawę odstawiłam, ziółka sroki kupi mój Tż jak będzie wracał z pracy, bo przecież ja nie będę wychodzić z domu w taką pogodę bez potrzeby. Obawiam się,że jak wyjdę na taki ziąb to tempka spadnie.

Gość gość
gość dziś idź sobie gdzie indziej się powyzywać :O

Gość gość
10:24 zgłosiłam cię do usunięcia. Odejdź stąd, my się tu wspieramy i potrzebujemy dużo spokoju i wyciszenia. Nie rozumiesz, że utrudniasz nam zafasolkowanie? Kobiety potrafią być okrutne:(

Gość gość
Ale kochaniutkie gdzie ta tabeleczka?? bo bym sie wpisała ja starałam sie z moim tż od roku przedwczoraj serduszkowalismy wczoraj rano teścik wykazał cień cienia kreseczki, jutro idę na betke bo dzisiaj nie dałam rady dziewczynki zafasolkowane ile was jest? jakie imionka beda popularne w przyszlym roku ja myslałam o kevinku i nikolce ale jeszcze sie waham buziaczki

Gość gość
Masz racje nigdzie nie wychodz. Tempka musi być idealna.w razie "w" zrób jeszcze świeczusie.jutro zrób test, albo dziś wieczorkiem i może zobaczysz cień kreseczki:) ja rozpalę kadzidełka i świeczki i zaraz zwolnię się z pracy aby móc cały dzień wysyłać do Ciebie pozytywne fluidki:):):):) :D:D:D

Gość gość
dziewczyny a nie wiecie czy w tych testach ciążowych są trudne pytania? bo trochę się boję czy zdam

Gość gość
11:46, dziękuję dobra duszyczko. Aż się popłakałam...:(:(

Gość gość
11.44 ooooo super może do wieczora cień kreseczki będzie lepszy. Idź się połóż i odpoczywaj z nóżkami do góry. Za Ciebię dołóże jeszcze 5 swieczek.dużo z nas ujrzało cień cienia ale jeszcze czekamy i serduszkujemy dalej:) dziś nie robiłam bety i teściku bo nie miałam czasu. Czuje nadwrażliwość sutków,puchną mi kostki, mam gazy i mdli mnie:) jupi...to dobry znak:) jednak martwi mnie bo zamiast prawej pięty swędzi mnie lewa:( Zaraz sie zwolnie z pracy i pojade po wózek stokke:) nad imionami nie myślałam, ale podoba mi sie Rodrigo:D:D musze to uzgodnić jeszcze z Tż.

Gość gość
Zadzwoniłam do księdza z mojej parafii i zamówiłam mszę w naszej intencji:)

Gość gość
gość dziś Enrique albo Alvaro lepsze ;) dziewczyny nie odpowiedziałyście mi czy trudne są pytania w testach ciążowych?

Gość gość
no pytania trudne, ale też kilka łatwych- np. smak śluziku podczas jajeczkowania lub ile trzeba godzin dziennie stać na głowie aby fasolinka nie wypadła

Gość gość
12:26 pytania nie są aż tak trudne, ale musisz się do tego specjalnie przygotowac. No wiesz...moczyk z odpowiedniej pory dnia i najlepiej ze środkowego strumienia. Potem musisz odczekać odpowiednią ilość czasu zanim odczytasz wynik, nie za wcześnie i nie za późno bo będzie nieważny. Ja to najbardziej się boję,ze zobaczę dwie kresunie, bo to będzie oznaczało,że będą bliźniaki (tak czytałam i się nie sprzeczajcie) a szczerze mówiąc nie stać mnie teraz na dwoje dzieci bo tż ma tylko kuroniówę, a ja zasiłek z mopsu. Ale podobno miłość ważniejsza od pieniędzy, więc jakoś by to było:)

Gość gość
i na test trzeba koniecznie zabrać ksero swojej pipuszki a także foto zrobione przez TZ, żeby było wiadomo czy pipunia się nadaje.

Gość gość
gość dziś jakbyś do GOPSu ubrała arafatkę i burkę mogłabyś dostać jako uchodźca 1300zł, przemyśl to.

Gość gość
12.26 Enriqie i Alvaro tez całkiem całkiem. Już nawet mówię do brzusia Rodrigo a jak będzie dziewczynka? Rodriga? Bardzo nowocześnie i stylowo :) już się nie mogę doczekać, w pracy dziś się mnie pytali dlaczego nogi trzymam w górze, nie rozumiem skąd te głupie pytania??? Dziewczyny co z tą lewą stopą bo w objawach jest podana prawa??? dziewczyny dobrze piszą.test nie jest taki prosty jak się wydaje.musisz wszystko dobrze pamiętać i obserowac. I broń Boże nie myśl,że można ściągać!!!!musisz dokładnie wiedzieć wszystko o owulce,tempkach,sluzie jakie kolory itd. Tempke musisz znać jaka jest z minuty na minute

Gość gość
12.34 pewnie ze idzie żyć miłością.ale wiesz...musisz coś wymyślić podwójny stokke i dydusie sporo kosztuja:( gosc z 13.07 dobrze radzi, widac ze mądra z niej kobieta a takich malo na tym świecie:) w ogóle my wszystkie jesteśmy takie mądre dlatego trzeba sprawdzać tempki i sie serduszkować i miec duzo fasoleczek aby geny się nie zmarnowały:)

Gość gość
13:07 nie wiem jak Ci dziękować. Wiedziałam, że na serduszkujace mamy można liczyć. Tylko czy ta burka to droga rzecz? Bo wykasowalam się na tesciki i inne witaminki :(

Gość gość
Matko ludzie, wiecie że mam 30-tkę na karku a nigdy w życiu nie robiłam testu ciążowego? heh, chyba zła ze mnie staraczka :)

Gość gość
Wstyd! Prawdziwa staraczka ma pol szafki testow

Gość gość
gość dziś :D:D:D zalałam się łzami, ryczę :D nie tylko pół szafki ale całą biblioteczkę :)

Gość gość
Ja zamówiłam 3 metrową szafę komandor na wszystkie testy, witaminki i zioła ojca sroki:D

Gość gość
gość dziś gość dziś jakbyś do GOPSu ubrała arafatkę i burkę mogłabyś dostać jako uchodźca 1300zł, przemyśl to. xx juz wolę fasolki niz "UBRAC BURKĘ". W co ją chcesz ubrać?

Gość gość
"Wstyd! Prawdziwa staraczka ma pol szafki testow" xxx Wiem, zaraz lecę do apteki to naprawić ;) może TeŻecik ze mną pójdzie cobym nie musiała sama nosić toreb, jeszcze mi to przeszkodzi w zafasolkowaniu!

Gość gość
14:48 ubrać w sraczkę po co tu włazisz, grudniówko 2074 ? Masz PMS ? Ojjjjj, to niedobrze, bo to oznacza , że małpeczka przyjdzie. Nie martw się, nastepnym razem dłużej porobisz świeczuszkę i zafasolkujesz. A teraz nie przeszkadzaj nam w naszych starankach i wspieraniu się. Uciekaj, a kyyyyszszszzzzzz

Gość gość
wykluczone 15:26 !!! Ty nie możesz wychodzic, tyle spalin i innego świństwa w powietrzu. Nie możesz tak narażać fasolinki. Teżecik musi pójść sam, w imię dobra dzidziulinki.

Gość gość
juz wolę fasolki niz "UBRAC BURKĘ". W co ją chcesz ubrać? x w ciebie :)

Gość gość
gość dziś buhahahaha dziewczyny przestańcie bo ryczę ze śmiechu, a w pracy jestem i od godziny próbuję stłumić uśmiech :D

Gość gość
identycznych tekstow byly juz na kafe dziesiatki- nie lepiej skopiowac? szkoda walenia w klawiaturę, nic sie nie róznily. W zyciu bym nie wiedziala o zadnych tempkach i fasolkach( bo po diabla mam wchodzic w temat staraczek) gdybyście tym sie tak nie podniecaly. Troche oryginalości, nie klepcie tego samego w kólko, bo jestescie gorsze od staraczek!