Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
wibratorem nie można? tylko wytrysku nie będzie ale nie martw się w końcu i ty zafasolkujesz X To nie to samo :p Liczę że w końcu się uda.. Najlepiej znaleźć i zafasolkowac. Pal sześć tż, nie chce niech spływa... Sama wychowam fasolkę. Najwyżej będę żyć z alimentów

Gość Alaalicja1983
czapka z liska to może nie- bo się fasolinka smrodku przestraszy, ale różowe nauszniki, nakolanniki i kask w ciąży są konieczne żeby fasolinki nie uszkodzić

Gość gość
Futro z gronostaja... padlam :)

Gość gość
Akurat jedt dość zimno

Gość gość
Nie wolno w ciazy wychodzic na zimno! Absolutnie!

Gość gość
autorko, używasz wyświechtanych do bólu - tyle ze w innym slangu (choć też kafeteryjnym) - słów: gimbaza, qrwa, żenada, hiciory - oczadziałaś? :):)

Gość gość
W ciąży można tylko leżeć na kanapie

Gość gość
To futro, to strzał w dziesiątkę. Niech co mopsiary w przychodni zazdroszczą.

Gość gość
17:29 Ojj chyba tempka spadła: (

Gość gość
Ojeju jeju, nie denerwuj sie tak bo fasolinka nie zakielkuje :)

Gość gość
autorko, używasz wyświechtanych do bólu - tyle ze w innym slangu (choć też kafeteryjnym) - słów: gimbaza, qrwa, żenada, hiciory - oczadziałaś? usmiech.gifusmiech.gif xx Dodam: Mnie zadziwia, ze ludzie tak przeżywaja nazewnictwo "staraczek", ze zakladają już n-ty topik na ten temat. Może sie podobać lub nie, ale jest w tym przynajmniej jakaś inwencja twórcza :) w odróżnieniu od powszechnego i nieślicznego "qrwa", czy "żenady" do porzygania. P.S. Problem tempek mnie nie dotyczy, bo dzieci mam dawno odchowane

Gość gość
Nie podoba się temat nie czytaj.

Gość gość
n' ty temat na temat sraczek. a temat sraczek na rok 2028 już założyłaś?:D:D

Gość gość
''serduszkowanie'' przebija nawet TŻ :D głupie baby

Gość gość
Rzeczywiscie inwencja twórcza, że hej :) na poziomie fasolinki :-D

Gość gość
Spadajcie stąd wredne maupy. My tu się staramy zafasolkować, a wy nas denerwujecie. Stres nie sprzyja naszym starankom:( poszły stąd, ale już, bo ociotuje wasze gówniaki.

Gość gość
Chyba do kogos malpka dzis przyszla :-D nici z zafasolkowania :( to na pewno, przez ten bol lewej paszki w zeszlym tygodniu :)

Gość Alaalicja1983
yyyy co to znaczy oc***ować gówniaki?

Gość gość
Żócić órok i nawet czerwona kokartka w wósku nie pomorze:D

Gość gość
Jeszcze wysylaja sobie pozytywne fluidy hahahhahahahhahahahhahahahahhaha kwicze i rycze zaraz chyba pierdnę fasolką po serduszkowaniu

Gość gość
Hej dziewczynki to ja :D serduszkowałam wczoraj z TŻ i co ? i dziś rano na teściku wyszedł cień cienia drugiej kreseczki!! Wyobrażacie sobie? podam wam przepis na zafasolkowanie Dziewczynki przede wszystkim musicie seruszkowac wtedy kiedy śluzik i tempka na to wskazuje ale tego to juz wam nie musze chyba przypominac po drugie świeczuszka przez około 3h po serduszkowaniu aby wszystkie żołnierzyki dotarły (może bede blizniaki albo trojaczki!!) po trzecie ziółka ojca Sroki nr3 polecam pic przez okol miesiąc ja kupiłam w sierpniu i zaskoczyłam właśnie więc pięknie działaja powodzenia dziewczynki jesli chcecie jakis porad to piszcie bo moze zapomniałam z wrażenia o czymś

Gość gość
Kochana,moja fasolka ma 5 dni. Byłam u gina i wszystko wporządku,ale martwią mnie zaparcia jak myślisz czy jak pójďę oddać kał i pocisnę troszeczkę to nie stracę mojej fasulini?bardzo się boję:(

Gość gość
Hahaha co czytam to mam ubaw po paszki i pachwineczki

Gość gość
Jestem okropna:(:(:(:(:(:(:(:( jestem wyrodną przyszłą mamunią:(:(:( wczoraj z tż nas troszkę poniosło i zjadłam wszystkie żołnierzyki:(:(:(:(mówiłam do tż aby skończyć i zacząć serduszkować ale on przytrzymał mi glowę i nie zdążyłam:(:(:(:( Bożę, zjadłam naszą fasolkę,naszą fasolunię:(:(:(:(:( a może jak pojadę do częstochowy i będę chodzić na kolanach to Bóg mnie wysłucha i będziemy mieli naszą upragnioną fasoluńke. Poradźcie coś, nie wiem co począć jestem zdołowana:(:(:(

Gość gość
Okropna mamusiu nie przejmuj sie tak mi tez sie zdarza ale tylko gdy nie mam śluziku a ty miałaś śluzik i tempke dobrą do zafasolkowania? bo jesli tak to zmarnowałaś żołnierzyki....przykro mi ale sprobuj po jutrze serduszkowac no chyba ze nie masz teraz owulki głowa do góy i nie daj sie TŻ przytrzymywac wiecej!!

Gość gość
ale to juz bylo! Ile razy mozna robic jaja z fasolek! 55 topik z tymi samymi tekstami/ziew/

Gość gość
ty ty ty kanibalko jedna.... obyś się w piekluniu smażyła!skąd się biorą takie wstrętniusiee przyszłe mamusie

Gość gość
Tempka byla książkowa,śluzik także.żołnierzyków było biliony aż ciężko na żołądku się zrobiło.chyba przytyłam 3 kg:( tż wie, że zawinił chyba nigdy mu tego nie wybaczę:(szybko wezmę zioła ojca sroki,castangus jeszcze olej z wiesiołka, następnym razem nie zmarnuje takiej szansy.

Gość gość
19:08 następnym razem opleć go nogami wokół bioder i nie wypuszczaj, dopóki żołnierzyki nie będą na swoim miejscu. Teraz już nie płacz tylko pomódl się za dziec, które zjadłaś. Dzis akurat jest dzień pamięci dzieci nienarodzonych

Gość gość
jeszcze nie wszystko stracone.. idz zwymiotuj żołnierzyki, weź strzykawunie i sobie w pipuszkę jej wlej szybko szybko