Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka margitta

po wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość wrozka margitta
Asiu szczery to on nie byl, ale nie zdradzil. Karta Dama trefl potem As trefl i As kier mowia ze nie zdradzil.

Gość wrozka margitta
Na to pytanie trzeba zaawansowanego ukladu bo pani pyta o przyszlosc co z trzech kart nie bedzie odpowiedzi a na to musze miec czas by uklad postawic.

Gość gość
te! wrózia! a może tak wywróż sobie czy ogarniesz kiedyś podstawy języka polskiego :D

Gość gość
Pani wrozko mam jedno pytanie, czy Damian cos do mnie czuje ? Mam pewne przypuszczenia ale nie potwierdzone.

Gość gość
To do pytania o potomstwo?? Dziękuje Ci wróżko za to co napisałaś. Jesli bedziesz miała czas i chęć na taka wróżbę (tz ten układ większy niz z 3 kart) to bede ogromnie wdzięczna. Zajrzę tu jeszcze mam nadzieje ze odpiszesz

Gość gość
A i moje imie to Aleksandra i Damian

Gość wrozka margitta
Aleksandro walet pik to on jegp osobowosc przedstawia sie jako mlody mezczyzna w wieku do 28lat jest bladynem lub ciemny blad mezczyzna wesoly, pomocny ale troszke lekko myslny, bez pardonu czasem i plotkarz , oczywiscie jest tu zainteresowanie ku pani Olu, podoba mu sie pani uwarza ze jest pani atrakcyjna dziwczyna, pani jest karta dama karo i w ukladzie jest jest 10 czerwo. Takrze intuicja i przypuszczenia pania nie zawodza. Ale niech pani wie ze to nie mezczyzna na cale zycie ale na kilka lat w zwiazku iz on nie bedzie darzyl do ustatkowania sie i zalizeniu rodziny asz do ukonczenia 36roku zycia...

Gość gość
Wróżko odpisz o potomstwie proszę...

Gość gość
wiedzialam od samego poczatku, ze nie byl szczery, ale dziekuje wrozko Asia

Gość gość
Dziekuje Ci Wrozko, za dobra wrozbe I nadzieje, ktora mi dalas :) Wszystkiego dobrego. edyta

Gość gość
jeszcze jedno pytanie czy ta dama trefl to inna kobieta, ktora poznal? Asia

Gość gość
Martyna, chcialam jeszcze zapytac jak bedzie ze zdrowiem mojego dziecka?

Gość wrozka margitta
Asiu dana trefl to ty bylas w ukladzie.

Gość gość
ewa Czy zostanę matką w najbl.roku?

Gość wrozka margitta
Martyno karty tak nie odpowiedza na pytanie. Stawiam 3 karty na pytanie z odpowiedzia tak lub nie jesli wychodzi i intepretacja to wtedy pisze rozklad jak wyglada. Jesli chodzi o wrozbe ogolna z awansowany rozkladem to co innego.

Gość wrozka margitta
Ewo tak zostaniesz ale nie w najblizszym roku do 2 lat ukad kart jest mianowicie nastepujacy As kier oraz As trefl i Krol serce partner tez do tego darzy.

Gość gość
kiedy się zakocham z wzajemnością?oraz czy widać zmianę pracy ewelina dziękuję za odp.

Gość Jola85
Kiedy zaloza mi internet na nowym mieszkaniu ? czy bede musiala dlugo czekac?

Gość gość
gość wczoraj Julia mam problemy z dokumentami ( nie jestem obywatelem polski) istnieje możliwość aby moc pozalatwiac sprawy w Polsce, bez wyjazdu do mojego kraju? Dziękuj***ardzo

Gość gość
Nina Mam propozycję pracy zagranicą muszę dać odpowiedź do jutra,bardzo proszę o rozkład kart czy ten wyjazd wyjdzie mi nadobre?

Gość wiki10
Wioletta 14.04.79, mój mąż 14.06.75.co będzie z naszym związkiem czy wyjedziemy kiedyś razem za granicę, czy raczej zostaniemy w Polsce? Pozdrawiam

Gość gość
Antonina Dobry wieczór. Jestem chora , bardzo proszę spytac kart czy wyjde z choroby , przebywam i lecze się zagranicą , czy jest jakąś szansa że tu zostanę?Dziękuj***ardzo za poświęcony czas Antonina 3.02.1960

Gość gość
Monika i Przemek.. czy będziemy razem

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź wszystko się zgadza z tym mężczyzną przy mnie :-) szkoda że z tym zdrowiem nie jest jednoznacznie :-( ale może faktycznie się poprawi....mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś źle mi w życiu życzy? I czy stanowi dla mnie wciąż zagrożenie? Pozdrawiam Magda

Gość gość
czy jest szansa na miłość? co widac w tej kwestii na najblizsze pol roku? Katarzyna 08.08.87

To i ja po proszę :-) zobaczymy czy się sprawdzi ... Czy znajdę pracę w najbliższym czasie? czy wyjdę za mąż do końca tego roku?

Gość gość
Michał , czy zostane w pracy?

Gość gość
Jarosław 20.07.1982 r. Kiedy będę zakochany z wzajemności? Kiedy skończy się moja samotność?

Gość gość
Wróżka zniknęła :(

Gość gość
Czuję się bardzo samotna. Czy to kiedykolwiek się zmieni. Jeżeli tak kim będzie ten mężczyzna? Dziekuje Mariola