Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka margitta

po wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość wrozka margitta
Do goscina. W kartach jest dom, rodzina As serce oraz As trefl Niespodzianka dla ciebie mila okolicznosc. W ukladzie jest partner zyciowy, ukochany lub przyjaciel Krol Kier ciemny bladyn w srednim wieku. Bardzo pozytywny. W srednim wieku. Na pytanie czy poznasz tak. I czy bedziesz szczesliwa tak:-)

Gość wrozka margitta
Olu ze studiami bedziesz miala problemy, jesli chodzi o malzenstwo Twoje z partnerem nie wiem czego sie obawiasz ale obecnie relacje sa miedzy wami bardzo dobre, ewidentnie bedzie slub. Nie zamartwiaj sie na zapas. Beda dobre i zle dni ale zwiazek miedzy wami bedzie w mare harmonijny...:-)

Gość goscin
To ma inna czy nie ? :(

Gość gośćin
Juz nie wiem wrozko chyba pomylilas mnie z kimś innym... Pytalam o cos innego...prosze jeszcze raz

Gość gość
Wróżko a czemu wróżysz tutaj? nie mam nic złego na myśli, tak tylko się zastanawiam

Gość irenaaas
Czy wyjde kiedys w końcu za mąż? I ile będę miec dzieci? 28.06.1967

Gość jadwigaaa
Czy zajdę w końcu w ciaze? 30.07.1970

Gość gość
Kiedy poznam swoja 2 polowke? W jakich okolicznościach? kim będzie? Kasia 08.08,87

Gość wrozka margitta
Czemu tutaj:-) lubie pomagac innym dla mnie nie ma znaczenia czy na portalu ezoterycznym czy na takiej kafeterii:-) wroze rownierz osobiscie czy meilowo z tym ze na to poswiecam wiecej czasu i rozklady sa bardziej zaawansowane. Ludzie rozne problemy maja z ktorymi sie borykaja na codzien.... :-) czasem dobrze jest zasiegniac porady wrozki....

Gość gość
A kiedy odpowiedz dla mnie

Gość gość
Wróżko a co zrobić, żeby Twoja wróżba się nie spełniła? :classic_cool:

Gość gość
Irenko chyba już za późno na dzieci :(

Gość gość
anna 1982 czy spotkam wreszcie mężczyznę z którym będę szczęśliwa :-(

Gość wrozka margitta
Irenko za puzno na dzieci... Karta plodnosci tu nie wychodzi... Partnera bedziesz miala Krola Trefl. Troszke starszego od siebie i bedzie to harmonijny zwiazek do konca....

Gość wrozka margitta
Kasiu mi wychodzi ze jestes obecnie w zwiazku.... Lub wejdziesz w romans z zonatym 3 karty dama stojaca przed para Krola Kier i damy kier bedacych w zwiazku partnerskim. Wypadnie od niego propozycja ktora nie odrzucisz. Dama karo zazwyczaj jest przyjaciulka kochanka albo jestes w takiej relacji? Albo szukasz wyjscia szukajac juz partnera innego. Dziwny uklad.

Gość gość
Aniu do 5,6 miesiecy.

Gość gość
Czy dojde w koncu do siebie po ostatnich wydarzeniach ? Gabriela 02.09.1985

Gość wrozka margitta
Jadwigo karta 9pik ukazuje problemy zdrowotne. Niestety ciazy i narodzin potomstwa juz nie widze.

Gość gość
wróżko ... już napisałaś że mogę z nim wchodzić śmiało w związek a czy możesz napisać czy to będzie stała relacja? czy będzie moim mężem ? Monika Przemek

Gość wrozka margitta
Anno w chwili obecnej nie. Ale za 2 lata jest szansa z zwiazek z szatynem o 5 lat starszym od Ciebie....

Gość wrozka margitta
Angelo. Karty pokazuja ze bedziesz z brunetem krol pik sniadej skorze i piwnych oczach. Poznasz go po strefie zawodowej w pracy. Dziecko bedzie jedno z tym mezczyzna.Czasu Ci niestety nie okresle bo wroze z 3 kart.:-)

szatyn hmmmmmmmmmm związana jestem z ciemnym blondynem ale chyba to nie wielka różnica :-) a możesz mii jeszcze powiedzieć co karty mówią o sytuacji mieszkaniowej w najbliższym czasie?

Gość wrozka margitta
Babi. Przezylas zawod milosny? Z powodu mezczyzny w srednim wieku ukazuje sie jako krol serce. As trefl odwrucony mowi niespowiewane zdarzenia, lzy, przerazenie bezradnosc. Bojazliwosc. 9 karo mowi o stratach finansowych zawod w sferze finansowej oraz zawod milosny mezczyzna ktory zranil odchodzac. Lub wspolpracownik. Wspolnik ktory oszukal. . W koronie krol Kier. Karta szczescia i spelnienia mowi ze mina kryzysy i dojdziesz do siebie po przejsciach. Troszke czasu. Bedzie dobrze karta slonca zagosci w twoim sercu i zapomnisz o przykrych doswiadczeniach...

Gość wrozka margitta
Moniko, As Kier dom obcy ,rodzina zmiany laczony z As trefl niespodzianka z tym zwiazana los z waletem kier zwiastuje milosc i uczucie wiec odpowiedz jest na tak. Masz szanse byc ta wazniejsza na przyszlosc i zwiazek trwaly z nim

Gość gość
Magda, Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe? Czy uda mi się zrobić karierę i zarabiać dobre pieniądze?

Gość gość
Wróżko dziękuję za odpowiedz :) Monika

Gość wrozka margitta
Dysiu szatyn w karcie z ciemno bladynem to to samo. :-) roznica jasny bladyn wtedy przypisuje sie inna karta do danej osoby... Uklad ukazuje sie tak:-) strefa materialna tu duzo ma do zarzucenia... Problemy z wladnym mieszkaniem. Bedziecie myslieli o kredycie na ten cel. Jak narazie albo przy rodzinie lub wynajecie bo mamony to 10 karo mowi ze inwestycja mieszkaniowa bedzie na sam wynajem. Bada trudnosci przez dluzszy czas z wlasnym mieszkaniem.

Gość gość
Wróżko a mam jeszcze pytanie, kiedy będę miała dziecko ? monika 26.12.1985