Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzicie do ginekologa prywatnie czy na fundusz?

Polecane posty

Gość gość

I czy do kobiety czy mężczyzny? I jesteście zadowolone? Ja bylam ostatnio u kobiety prywatnie i nie jestem zadowolona :(

Gość gość
Kobieta kobietę traktuje jako rywalkę stąd problemy.

Gość gość
Prywatnie,do męzczyzny,koszt komplet 240zł.

Gość zuz123anka
Cześć, ja chodzę prywatnie do ginekologa, po pierwsze nie trzeba długo czekać, po drugie wiesz, że porządnie Cię przebadają. No i chodzę do faceta, kobiety mnie jakoś nie przekonują.

Gość gość
Chodzę na fundusz. Ostatnio zatrzymał mi się okres i szukałam gina. U mnie w mieście na nfz długie kolejki. Ale w miejscowości obok dostałam szybko termon, niecały tydzień. Było mi obojętne do kogo trafię. Gin w porządku, okres wrócił. Zlecił dużo badań. Przyjmował mnie ordynator ze szpitala z innego miasta powiatowego. Jestem zadowolona.

Gość martuślove
Hej. Mam 17 lat i wybieram się pierwszy raz do ginekologa. Trochę się boję, nie wiem co mnie czeka ;P Mieszkam we Wrocławiu, ktoś coś poradzi, poratuje, do kogo najlepiej iść? Najlepiej jakby było prywatnie.

Gość zuz123anka
Ja jestem z Wrocka i zawsze chodzę do Michalika, ma gabinet na jedności narodowej :) także jak masz blisko to polecam. Na jego stronie jest cennik i zdjęcia, jakbyś chciała wcześniej wiedzieć, z kim będziesz miala do czynienia - ginekolog-michalik.pl. Powodzenia :) najgorszy pierwszy raz :)