Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 dni temu randka a facet do dzisiaj sie nie odezwal

Polecane posty

Gość gość

milo prawda?:) nie zainteresowal sie tez, czy jestem już w domu.

Gość gość
randka z internetu? jesteś atrakcyjna?

Gość gość
Najwidoczniej nie przypadłaś mu do gustu, albo czekał aż ty coś pierwsza napiszesz po randce, choćby podziękowanie za miło spędzony czas.

Gość gość
nie jestem jakos specjalnie atrakcyjna, zwykla dziewczyna

Gość gość
A ty się do niego odezwałaś po randce? Ja byłem na kilku randkach z kobietami poznanymi w necie i dalszy kontakt utrzymywałem jedynie z tymi, które po spotkaniu potrafiły napisać choć krótkiego sms-a z podziękowaniem za spotkanie. Jak dziewczyna się nie odzywała, to dawałem sobie spokój, bo nie warto... nie mam zamiaru być frajerem, który całe życie będzie zabiegał o względy księżniczki. Kobieta też musi wykazać jakieś zainteresowanie facetem.

Gość gość
widocznie mu się nie spodobałaś

Gość gość
Ja też sie kiedyś spotkałam z jednym kolesiem.Raz,drugi. I po drugim spotkaniu jak sie nic nie odezwał stwierdziłam że widocznie ma mnie gdzieś więc też sie nie oddzywałam. Po 3 miesiącach sie odezwał że może by jakieś spotkanie? A ja na to że chyba sobie żartuje,tyle czasu sie nie oddzywał itd a teraz sobie łaskawie przypomniał. On stwierdził że czekał aż ja sie odezwe :D wyszło jedno nieporozumienie ale i tak już nie chciałam mieć z nim nic do czynienia. To facet powinien zabiegać a nie na odwrót. Nie lubie pierwsza pisać bo nie chce sie narzucać,wyjść na desperatke itp