Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest dziwny, czy to mi sie tylko wydaje?

Polecane posty

Gość gość

Około dwa lata temu poznałam w serwisie Sympatia.pl faceta, dojrzały 39 lat, super nam się pisało dosłownie na każdy temat, co prawda do spotkania nigdy nie doszło, zawsze nadm coś stawało na drodze, ale nie istotne. óźniej kontakt nam sie urwał, ale jakiś czas temu stwierdziłam że minęło już trocę czasu wiec napiszę do niego, tak poprostu po koleżeńsku, wiadomość została przeczytana, ale odpowiedzi sie nie doczekałam. Zastanawiam się jaki powód ma aby nic kolwiek nie odpisywać skoro do tej pory naprawdę super nam się pisało.

Gość gość
mysli, ze cos znow od niego chcesz skoro sie odezwalas, nie dziw sie faceci SA dziwni

Gość gość
No dobrze, ale skoro do tej pory nie miał żadnego problemu z odpisywaniem to o co chodzi?

Gość gość
Napisałam mu tylko Co u ciebie słychać, czy coś sie zmieniło w życiu? to wszystko

Gość gość
widocznie się zmieniło i nie potrzebuje kontaktu. Może ma kobietę i nie che mu sie odpisywać na twoje zaczepki, bo ta znajomość nie ma juz dla niego żadnego znaczenia, a może mu sie znudził kontakt z tobą....albo nigdy nie był czymś istotnym, ot tak chciał zabić nudę

Gość gość
Może masz rację, ale myślę ze inna kobieta to nie jest powód, wtedy też sie z kimś spotykał a ze mną normalnie pisał, myślę że byliśmy bardziej na stopie koleżeńskiej niż jakiejkolwiek innej.

Gość gość
Sorry , ale dla mnie czy cos zmienilo sie w twoim zyciu, brzmi jakbys chciala sie z nim umowic i ciagle jestes zainteresowana nim, choc mialas inne intecje, ja bym tak to odebrala. Gdybym nie byla zainteresowana nie odpisalabym. Widocznie nie jest zainteresowany kontaktem z Toba.

Gość gość
To jasne. Pewnie jest w związku. Ja bym zrobiła tak samo bedąc w szczęśliwym związku - po co takie znajomości?

Gość gość
inna kobieta to nie jest powód, wtedy też sie z kimś spotykał jeśli na powaznie to jest powód, wtedy zwykle ucina się nic nie wnoszace do zycia znajomości

Gość gość
dlatego ja odradzam znajomosci przez internet i juz sie w to nie bawie

Gość gość
rany ale ty autorko jesteś tępa koleś pewnie żonaty, dzieciaty, gadał z Tobą z nudów lub miał kryzys w związku a Ty się tego uczepiłaś jak rzep psiego ogona znudził się lub już nie jest zainteresowany, myślisz, że jesteś jedyną, z którą flirtował w necie ? albo wiadomość przeczytała jego partnerka a nie on, wszystkie opcje możliwe

Gość gość
Dokladnie ,,zawsze co stanelo na drodze´´ jesli facetowi zalezy nic go nie powstrzyma i by sie dostosowal. Moze byc rzeczywiscie zonaty lub w zwiazku.

Gość gość
to ja Ci powiem co się stało bo na 100% znam odpowiedź: to że się fajnie pisało o niczym nie swiadczy. Ile masz lat, 14? internetowa relacj=zerowa relacja, piszesz z klawiatura, nic poza tym. prawdziwą relacje buduje sie przez telefon/na spotkaniu... nie zalezy mu, on pisze z innymi już albo po prostu zwyczajnie nie ma weny wyluzuj

Gość gość
Może macie racje, ale itak wydaje mi się to troszke dziwne.

Gość gość
Ze mną kiedyś utrzymywała kontakt osoba z portalu, wysyłała życzenia na święta po pół roku odkąd ostatni raz pisaliśmy, też do spotkania nie doszło bo kogoś poznałem, potem niestety związek się rozpadł i ona mnie znalazła, odezwała się :) i się już spotykamy 3 miesiące, na razie bardziej to przyjaźń ale jest mi z nią dobrze bo jest miła, fajna, wesoła, bardzo ją lubię i wiem że pokocham jeżeli ona pokocha mnie :).

Gość free

Dziwna to jesteś ty, a nie zaistniała sytuacja. Piszesz do niego wiadomości jak wstydliwe, wystraszone dziecko - zamiast zadzwonić. Masz 11 lat? Szukasz odpowiedzi na forum, może idź jeszcze do wróżki??? Zadzwoń, wyjaśnij sprawę w rozmowie lub umów spotkanie. Tak postępują ludzie dorośli, dojrzali... Może Ty sama nie wiesz o co Ci chodzi i w jakim celu potrzebujesz tego kontaktu? Faceci są dziwni? Udaj się do psychologa, wcale nie żartuję, masz poważne problemy ze zdrowiem psychicznym...