Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceńcie czy mój mąż jest dup....kiem czy ja sie czepiam

Polecane posty

Gość gość
Zauważyłam, że mnóstwo durnych prawiczków lansuje tezę, że kobiety lubią chamskich brutali, więc dlatego oni są sami. Albo łatwiej im żyć z takim przekonaniem, albo faktycznie jest jakiś odsetek takich kobiet, oni w takich gustują i normalnych kobiet nie znają.

Gość gość
00:59 cos w tym jest!

Gość gość
Jak jest takim debilem, oslem, idiotą i w ogóle "czymś" to po jaką cholere z nim zyjesz? Jesteście siebie warci

Gość gość
gość dziś chyba tylko puste kretynki. znam całą masę dziewcząt co kijem by nie dotknęły żadnego brutala. moje koleżanki lubią pachnących, szczuplutkich, miłych chłopców i za takich wyszły za mąż i bardzo sobie chwalą. Oczywiście wiadomo chamów i prostaków niektóre baby chcą, ale potem jest płacz. Bo tak się składa geniuszu że życie to nie tylko bzykanko w krzaczorkach a taki neaendertal jak to nazywasz, czasem ma w spodniach małą fujarkę i na nic mu sie zdaje jego chamstwo tak że twoja teoria jest do kitu. jesli są kobiety zwracające uwage głównie na seks to na pewno bycie osiłkiem z siłowni nie zagwarantuje udanego seksu a wrecz przeciwnie. czesto mają małego :)

Gość gość
poza tym jeśli jakaś jest na tyle zidiociała by brać chama i debila to potem budzi się z ręką w nocniku i żałuje. a margines który to lubi to patologia co to uwielbia być źle traktowana, masochizm tak że daruj sobie te teorie, na coś tak idiotycznego to tylko facet mógł wpaść bo tylko wy jesteście aż tak ograniczeni umysłowo

Gość gość
ja mam takiego męża a nawet gorszego i gorzej bo mamy dziecko a mój mężuś przy córce non stop używa wulgaryzmów :(

Gość gość
ja też mam takiego co za dużo przeklina, na poczatku tak nie było ale teraz coraz bardziej sobie pozwala, tłumaczy sie stresem w pracy. mam nadzieję że mój się ogarnie bo nie chce by dzieci to chłonęły.

Przykro mi, ale Twój mąż autorko to idiota :o powinnaś strzelić focha i go przetrzymać teraz bez odzywania choćby cały rok, żeby coś dotarło do jego pustego łba. Poza tym skoro nie ma gdzie trzymać prania to znaczy, że macie za małe mieszkanie :) Jeśli jest taki mądry niech się, jako głowa rodziny, postara o większe mieszkanie, wtedy spokojnie będzie gdzie suszyć pranie

Gość gość
Z tego miejsca pozdrawiam mojego męża. Kochanego i ciepłego. Ja rozumiem, że czasem można się nie zgadzać my nie zawsze się zgadzamy ale nigdy zaznaczam NIGDY mąż nie powiedział do mnie w ten sposób. Jeśli u was idą kłótnie o byle co i to z takimi słowami to albo mąż się zmienia albo należy powiedzieć dziękuje i do widzenia. To że jesteś rozwódką nie oznacza, że nie znajdziesz innego. Mam koleżankę rozwódkę z dziećmi, która ma obecnie 2 męża. Więc można. Najważniejsze to mieć szacunek do siebie.