Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 7 archiwum

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś alebo Fredi Krugerze smiech.gif -a zombii,fredi,strzygi i wampiry to sa powszechnie znane sprawy,a jakze by inaczej xxOczywiście, ze powszechnie znane sprawy bo występują w zasadzie w każdej kulturze.Oczywiście pod różnymi nazwami.Ale skąd ty o tym możesz wiedzieć???

Gość gość
otulona_snem dziś dobra koniec gadki,bo to jak gadka pijanego z trzezwym smiech.gif ,Ifcia wkleila fajne linki na tym sie skup,a o filmach po raz drugi napisze,lepiej milczxxTo fakt. Gadam jak z pijanym śmieciarzem nie mającym pojęcia o niczym...Dlaczego mam milczeć?Bo ty się na tym nie znasz co powyżej udowodniłaś?

Gość gość
otulona_snem dziś strzyga smiech.gif ,to nawet lepsze od tego wczorajszego debilstwa xxStrzygi czyli kobiety demony też występują w prawie każdej kulturze.Gdybyś się uczyła czy chociażby czytała książki to też byś o tym wiedziała...

Gość gość
otulona_snem dziś strzyga smiech.gif ,to nawet lepsze od tego wczorajszego debilstwaxxA w czym lepsze?Potrafisz uzasadnić swoje słowa tak jak ja powyżej uczyniłem?I podac punkt, jeden JEDYNY wskazujący na braki w mojej wiedzy wraz z uzasadnieniem tak jak ja podałem o tobie?

Gość gość
Kadarka dziś Odezwał się wykształciuch xxI po co jej bronisz?Przecież znam twoja wiedzę i wiem, że ty sie z niej i jej wiedzy też śmiejesz jak ja...:D

Gość gość
z uzasadnieniem :D hahaha zawsze mnie to rozwalało :D

Gość gość
gość dziś z uzasadnieniem smiech.gif hahaha zawsze mnie to rozwalałoxxTo zawsze rozwala ludzi którzy nie potrafią uzasadnić własnych słów, opinii, wniosków itp

Ja się nie śmieję. Żenującym jest fakt, żeś stary i głupi. Oboje wiemy dlaczego.

Gość gość
Kadarka dziś Ja się nie śmieję. Żenującym jest fakt, żeś stary i głupi. Oboje wiemy dlaczego.xxJa nie wiem.Ale ty możesz o tym napisać...To też pośmiejemy sie z ciebie...:DA te próby obrażenia mnie są, wybacz, żenujace...:O

Gość gość
Nie śmiejsze się iftar z tych wygibasów otulonej która pisząc bez przerwy o moich brakach w wiedzy nie potrafi jednego przykłądu podac i uzasadnić?Ale która równocześnie wali taki idiotyzmy, że aż przykro czytac....:O

Gość gość
Uważasz, że to jest madre?x"otulona_snem dziś strzyga smiech.gif ,to nawet lepsze od tego wczorajszego debilstwa"x:D:D

Gość gość
Gdzie ten JEDEN punkt owej mojej "niewiedzy" wg ciebie, otulona?Nie możesz znaleźć?

Gość gość
Dlaczego nikt nie lubi Shatyna? 😭

Gość gość
Teraz bida intelektualna i nie tylko, usiłuje zmienić temat, żeby przykryć tym swoją kolejną kompromitacje....:DTo tak prymitywne otulona, że aż mi cie żal...

Gość gość
gość dziś Dlaczego nikt nie lubi Shatyna? xxBo ja nie jestem do lubienia.

Gość gość
Chyba zapomniałaś otulona o tym...x"Ale zawsze możesz wypunktowac moje braki w wiedzy jeśli takowe znajdziesz.Poproszę o JEDEN taki punkt z małym uzasadnieniem...I zaraz zobaczymy jak to naprawdę jest."x:D

Gość gość
teraz omulona będzie udawała że nie widzi postów shatyna:D

Gość gość
"Natręcisko"???A kto zaczął temat o mojej wiedzy filmowej?Ty...Teraz jak dokłądnie widac, ze ty sie na tym nie znasz i twoje zarzuty są bzdurne to stałem się "natręciskiem"???:D

Gość gość
gość dziś teraz omulona będzie udawała że nie widzi postów shatynaxxTo też możliwe.....:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś idz na jakies srusi,alebo golebie pokarmic i dajze spokoj normalnym ludziom xxNajpierw zastosuj takie rady do siebie a potem proponuj innym...

Gość gość
Chyba zapomniałaś otulona o tym...x"Ale zawsze możesz wypunktowac moje braki w wiedzy jeśli takowe znajdziesz.Poproszę o JEDEN taki punkt z małym uzasadnieniem...I zaraz zobaczymy jak to naprawdę jest."x:D

Gość gość
Może ci chodzi o twierdzenie, że nikt nie przeżyje zawału serca?To muszę cię zmartwić.To ty tak bzdurzyłaś powołując sie na znajomego lekarza...:OTo nie byłem ja...

Gość gość
Widzisz orange?Ona nie udaje, ze nie widzi tylko po prostu, jak zwykle przyciśnieta "do muru", ucieka...:DxA miała tylko podac JEDEN przykład na moją niewiedzę... O której rozpisywała się szeroko...:D

Gość gość
gość dziś Dlaczego nikt nie lubi Shatyna? x x Bo ja nie jestem do lubienia. xxx xxx fakt pierwszy raz cos napisales z sensem pelnisz tutaj role pisuaru do którego sie każdy odlewa kiedy ma tylko na to ochote :D:D:D:D

Gość gość
pelnisz tutaj role pisuaru do którego sie każdy odlewa kiedy ma tylko na to ochotexxMusze cie zmartwić.Zachowując twoją retorykę jest dokładnie odwrotnie.

Gość gość
Kadarka dziś Jestem coraz bliżej tego by zagłosować na Millera xxAle on chyba nie bierze udziału w wyborach... Ale może się mylę...

Gość gość
musze cie zmartwic no to jest tekst ponad czasowy :D