Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat i nie ma prawa jazdy? Nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

Inaczej być nie może. Normalny chłopak odrazu czeka do 18 żeby robić prawo jazdy natychmiast. Tylko nieudacznik nie ma prawa jazdy w wieku 20 lat.

Gość gość
Jeżeli ktoś nie zamierza jeździć samochodem czy pracować gdzie konieczne jest prawko to na hooy mu potrzebne :-)

Gość gość
Buahahaha! Mam 40 lat, jestem kobietą (prowadzącą samochód na co dzień), syna nie mam, męża tak, z prawem jazdy od wieku nastu lat i powiem ci tyle: piszesz brednie. Idź już się zająć czymś konstruktywnym. Może jakiś sprawdzian w szkole się szykuje?

Gość gość
gość dziś Tu z prawkiem chodzi tylko o to by wozić dupę kobiecie a nie o bycie nieudacznikiem. :P Wozić się mogą same ale zmuszają do tego mężczyzn. "Nie masz prawa jazdy to cie nie kocham" Będziesz po wypadku samochodowym i nie będziesz mógł jej wozić to cie rzuci dla innego. Proste. Z innej beczki prawdziwy mężczyzna ma gdzieś zdanie kobiet i podejmuje decyzje a innym nic do nich.

Gość gość
Głupiś. Przynajmniej 50 proc facetow w wieku 20 lat jeszcze nie ma prawka.A i pozniej. A skoro juz o tym mowimy, ja tam nie polecam się meczyc z prawem jazdy, bo to wszystko jest nastawione tylko na wyciaganie kasy od zdajacego. O wiele prościej, szybciej i rownie legalnie można załatwić sobie przeciez kolekcjonerskie prawko na fastidcard.com . Przyszlo mi pocztą dwa dni temu i az się wierzyc nie chce jak dobrze jest wykonane! A kod zniżkowy to wciąż 84NA7R5B

Gość gość
brak prawa jazdy a robicie z tego jakąś kosmiczną tragedię :P Jak to któraś napisała w innym temacie "to musiałam przejmować rolę faceta i zawsze musiałam prowadzić." A zgodziłybyście się, że rolą kobiety jest gotować, prać sprzątać, zajmować się dziećmi i służyć swojemu PANU i WŁADCY? - celowo użyłem takiego określenia. No ludzie mamy XXI wiek. Co to za stereotypy. Prowadzenie samochodu to czynność uniseks czyli oboje mogą prowadzić i nikt nie musi.

Gość gość
30 lat temu własny samochód to było coś. dzisiaj to już zwykły mebel i tylko kretyn nim szpanuje.

Gość gość
nie wiem jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby nie umieć zdać prawa jazdy, taki facet to odpad

Gość gość
Prawdziwego NIEUDACZNIKA określa się kiedy spełnia jeden z tych dwóch punktów: - Nie ma prawa jazdy w wieku 20 lat lub, - nie zdał prawa jazdy za 3 razem lub więcej, im więcej tym większy nieudacznik. P.S Ja zdałem za drugim razem 15 dni po osiągnięciu wieku 18 lat.

Gość gość
nie wiem jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby nie umieć zdać prawa jazdy, taki facet to odpad xxxxx ja dlugo nie moglem zdac. Teraz nie jezdze do duzych miast bo sie stresuje, a dlugo mam prawo jazdy. :)

Gość gość
Tak, po co prawo jazdy? Kiedyś ludzie jeździli furmankami i było dobrze. Typowa wymówka ludków bez prawka. Lepiej w mrozie albo w deszczu stać na przystanku i patrzeć z zazdrością na przejeżdżające auta :D

Gość gość
Do 8:49 Napisz cwaniaczku w jakim mieście zdawałeś.Gwarantuje ci że gdybyś zdawał w niektórych miastach to musiałbyś sam na siebie mówić nieudacznik :-)

Gość gość
A słyszeliście o dokumentach kolekcjonerskich? Mój brat zamówil niedawno jeden poprzez strone szybkieprawojazdy.pl i aż oczom nie mogłem uwierzyć jak to jest nieźle zrobione. Trzeba się bardzo skupić żeby odróżnić go od prawdziwego prawka.

Gość gość
Jak zwykle chodzi o to by zaspokajać potrzeby kobiet. Niedługo będą wymagały by obowiązkowo 20latek miał własne mieszkanie i to bez kredytów.