Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agness_81

Luźna pochwa

Polecane posty

Gość gość
ciesze sie, że trafiłam na taki wątek, że sie udało, że jest współpraca i pozytywne efekty!

Gość Mar_Got
Ja jestem w podobnej sytuacji - 2 ciąże i niestety są tego efety. Przede wszystkim nietrzymanie moczu, co sie jeszcze nasilło podczaas drugiej ciąży :/ Ratowałam sie specjalistycznymi podpaskami, ale to tylko dorazne rozwiazanie, bo przeciez wkladki tego nie leczą.. czy leczenie laserowe też na to pomoże? Historie o suplementach moge w bajki włożyc, nie działaja..

A ja jestem miesiąc po plastyce pochwy.Trafiłam na fajną Panią doktor,która mnie skierowała na operację na NFZ. Nie narzekam.Jeszcze nie możemy się kochać,ale przecież są inne sposoby. Ale już mam chęci większe niż przed tym. A miałam podobne problemy co autorka. :-)

Gość MajYanka
@Mar_Got Poczytaj na temat leczenia laserowego, to działa troche szerzej: http://ginekologia-estetyczna-krakow.pl i warto sie nad tym zastanowic. Najlepszym rozwiazaniem bedzie konsultacja z lekarzem, ktory sprawdzi czy moze ci w ten sposob pomóc. Wiem cos o tym, choc u mnie wystarczyly cwiczenia, ale nie wiadomo jak bedzie po kolejnej ciazy...

Gość 87karinka
dziewczyny, jak bedziecie o siebie dbac przed ciaza to po ciazy nie powinno byc tak zle! joga i cwiczenia wzmacniajace i do tego odpowiednie przygotowanie do porodu. zrobcie wszystko zeby uniknac naciecia!

Gość arhagoria
żeby to jeszcze było takie proste.. u mnie z tą luźnością też jest mały problem, chociaż mój partner mówi, że wszystko jest ok. czytam o tym zabiegu w vesunie i w sumie ten laser wydaje mi się senswniejszy niż labioplastyka

Gość Clemenita
No jest to chyba rzeczywiście mniej inwazyjny zabieg. Nie potrzeba hospitalizacji i rekonwalescencji. Chyba w zasadzie od razu można wrócić do codziennych obowiązków

Gość michelin28
ale mnie nastraszylyscie dziewczyny. jestem wlasnie w drugiej ciazy i juz sie boje co bedzie potem :/

Gość gość
Mam ten sam problem :( I również po drugiej ciąży się nasilił... Jest tylko gorzej :( Koleżanka poleciła mi zabieg laserowego obkurczania pochwy - http://www.klinikasfera.pl/laserowe-obkurczanie-pochwy. Ona była na takim zabiegu właśnie w tej klinice Sfera i bardzo sobie chwali efekty. Któraś z Was może miała do czynienia z takim zabiegiem albo również go rozważa?

Gość Patriha
Troche wiecej na ten temat mozna poczytac np. tutaj: http://vesuna.pl/blog/ginekologia-estetyczna/ginekologia-estetyczna-zdrowie-intymne/ . Tez wydaje mi sie ze takie laserowe leczenie luznej pochwy ma najwiecej sensu. Kiedys wykonywalo sie zabieg ktory wiazal sie z roznymi powiklaniami. Teraz jest to szybkie, bezbolesne i nie wiaze sie chyba nawet z zadnym okresem rekonwalescencji

Gość gość
Ja też myślę, że to najlepsze rozwiązanie. Medycyna poszła na tyle do przodu, że chyba warto korzystać z tych nowych opcji, które ułatwiają a nie utrudniają nam życie

Gość larura
ten laser jest na pewno lepszy od jakiejś operacji, po której trzeba dopiero dojść do siebie. no i jest to na pewno bezpieczniejsza opcja bo nie wiąże się z żadnymi powikłaniami. narkozy chyba tez nie potrzeba

Gość Clemenita
Właśnie dokładnie o tym pisałam. To jak dla mnie kluczowe argumenty za. O jakichś szczegółach możecie poczytać ewentualnie tutaj: http://ginekologia-estetyczna-krakow.pl/ . Laserem można też leczyć wysiłkowe nietrzymanie moczu z tego co widzę więc ogólnie fajna sprawa

Gość L0RNA
Chyba też się skusze na ten zabieg obkurczania pochwy.. Skoro mamy taką możliwość to czemu by z niej nie skorzystać? Nasze babcie może miały ten problem, ale żadna się nawet odezwać nie mogła, bo i tak nie było na to lekarstwa. A teraz ? Jest opcja z laserem a zabieg trwa chwilę. miesiąc bez zbliżenia a potem już wszystko wróci do normy. Dziewczyny ten zabieg kosztuje prawie tyle co najniższa krajowa ;)

Gość wee5668743
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... X Z czasem coraz więcej urządzeń posiada ukryte kamerki połączone z WIFI.

Gość Axata
A jak to jest? czy w vesunie te obkurczanie pochwy laserem również wpływa na wysiłkowe nietrzymanie moczu? W sensie, że zrobie jeden zabieg a będe mieć 2 efekty ? Czy drugi zabieg też musze zrobic?