Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kamila1234554321

zapalenia , pieczenia pochwy ! pomocy nie daje rady

Polecane posty

wita, mam problem otoz od lipca lecze sie z pieczenia TYLKO pieczenie pochwy i toche ale skapo bialyc uplawow przez miesiac leczylam sie sama az wkocu poszlam do ginekologa ktory stwierdil grzybice bo ph pochy bylo prawidlowe dlatego wykluczyl bakterie co wizyte daje mi inne tabletki nic nie pomaga sa dni gdzie mnie nic nie pisze szczegolnie jak mam dni plodne oraz pierwsze 2 dni okresu . gdy rano po nocy sie budze nic mi nie jest czuje sie normalnie tak jak sie czulam kilka miesiecy wczesniej gdzy tylko sie wysikam nasila mi sie pieczenie i piecze i piecze juz sie zalamuje psychicznie nie daje rady . stosowalam priobiotyki i nic . dodam ze partnek mnie nie zaraza poniewaz zawsze wspozyjemy z prezerwatywa . do ginegologa chodze prywatnie ale postanowilam zmienic i mówilam sie dzisiaj na kase chorych i chce o jutro poprosic o skierowanie na wszystkie badania tylko teraz pytanie jakie mam zrobic badania ( posiew , cytologie , wymaz pochwy ) co jeszcze ? czy ktos mial podobny problem prosze o pomoc to odiera mi chcec do zycia .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować