Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 8 archiwum

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś dlatego rozmowa,czy raczej pisanie z toba sprowadza sie wlasnie do takiej farsy,jak przez ostatnie 9 lat-bo zaslepiony nienawiscia do kk,prawicy i ogolnie tamtego srodowiska stracilesxxRozmowa tak wyglada a nie inaczej z powodu braku możliwości z waszej strony argumentowania swoich słow czy opinii.Nikogo nie "nienawidzę" bo nie mam podstaw do takiego uczucia.Pogardzam tylko tymi którzy usiłują Polskę "sprzedać" Watykanowi i tyle.Pogardzam również tymi którzy usilują ograniczyć moją wolność (i każdego Polaka) wolność o która wiele lat walczyłem i za którą wielu moich znajomych siedziało w więzieniach, było bitych czy nawet straciło życie.

Gość gość
Myrevin dziś { zamiast argumentów stosujesz inwektywy. }Idiota to w twoim wypadku prawda nie inwektywa.xxZaraz sprawdzimy jak jest naprawdę.Uzasadnij tę opinię opierając się na moich postach.I zaraz zobaczymy czy to jest prawda...:D

Gość gość
otulona_snem dziś poza tym..kto tu ciebie Shatyn rozumie? podaj mi jeden,staly czarny nick,ktory ciebie rozumie xxObawiam się, ze z tych tutaj nikt. Dlaczego?Bo reprezentujecie podobny poziom wiedzy. Podobny twojemu...:D

{ Pogardzam również tymi którzy usilują ograniczyć moją wolność (i każdego Polaka) wolność o która wiele lat walczyłem i za którą wielu moich znajomych siedziało w więzieniach, było bitych czy nawet straciło życie. } o A potem się obudził zlany potem. :D

Gość gość
A potem się obudził zlany potem. xxTak. CZasami budze się zlany potem jak sobie to przypomnę i przypomnę sobie takich buców którzy z tego się śmieją i szydzą.Jeszcze niedawno z tych przeżyć i tych ludzi śmiali się esbecy, komunisci itp.JAk widac jeszcze trochę tej hołoty zostało. Tutaj też.

Gość gość
takim samym argumentem i ja sie moge posluzyc,i co?xxNie możesz bo wystarczy, że poczytasz starsze topiki (poprzednie) i zobaczysz, że na pytania dotyczące moich własnych słow potrafiłem odpowiedziec i swoje opinie, słowa uzasadnić.

Gość gość
no moze jeszcze dla takich postow warto tu zagladac xxMoże ?Głupek zawsze czuje się silny i dowartościowany w grupie.Swój lgnie do swego.

Gość gość
Jak widac (patrz dziś ) okazało się, ze to nie jest prawdą.Czyli jest tak jak napisałem. To inwektywa. I tyle.

Gość gość
otulona_snem dziś to bylo do mnie? w jakiej znowu grupie,ja widze tu ciebie,Myra i siebie i kto niby ma byc ta grupa? ja i Myr? jak juz to jestesmy para nie grupa xxDo tego jeszcze iftar, wawcia, maaagdalenka, omamista i parę orange...To spora grupa...:DxxA teraz znikam na czas jakiś...Jeszcze raz dziękuje myrevinowi za potwierdzenie moich słow i mojej oceny.To się liczy, że mogłeś wyjść na większego jeszcze głupa ale pozostałeś przy swojej stałej pozycji.Głupka zwykłego ale patentowanego.

Z ciebie i całej taj "walki" dziś można się tylko pośmiać. To Kiszczak i Jaruzelski byli autorami i animatorami zmian, więcej im zawdzięczamy niż tej waszej całej "walce". Tak dziś po tym wszystkim o czym się dowiedziałem, mogę się tylko z tego śmiać. A naród głupi i to kupił jeszcze. Geremek zdrajca "solidarności", Mazowiecki nawołujący do mordowania "wrogów ludu", Kuroń, który uważał że sprawiedliwość to choroba... Bolek... a kończę.

Gość gość
W tej chwili nie am ich tutaj ale czesto bywają.

Gość gość
Myrevin dziś Z ciebie i całej taj "walki" dziś można się tylko pośmiać. xxPatrz post: Shatyn dziś

Gość gość
Wielu znajomych Shatyna straciło życie... Matko, dziad zwariował.

Gość gość
,,Głupek zawsze czuje się silny i dowartościowany w grupie,,Cytat tak samo mądry jak Ty autorze. Intelekt jest,rozum też a mądrości niewiele.Mądry człowiek wie jaką siłę daje grupa.Ja lubię być w grupie,czuję się wtedy lepszym człowiekiem bo grupa zwiększa umiejętność empatii,kochania i zrozumienia.No chyba,że w Twojej wyobraźni grupa to jakiś oddział ZOMO.Grupa ma jeszcze wiele innych zalet,a jedną z nich jest to,że jak grupa mówi,,masz ogon,,to się obejrzysz.No ale na to trzeba mądrości i pokory.

Gość gość
nie martw się hejterku. wystarczy oczyścic państwo ze zlodziei i będzie tak jak w latach 2005-07, wzrost gospodarczy prawie 7 proc, wyższe zarobki, mniejszy deficyt i podatki. WYSTARCZY NIE OKRADAĆ PRACOWITYCH OBYWATELI TEGO KRAJU.

Gość gość
A co w tym dziwnego, że wiceminister sprawiedliwości po pijanemu jeździła samochodem? Kwiatkowski, były minister sprawiedliwości i prezes NIK w knajackiej rozmowie z Kulczykiem doradzał mu, jak oszukać skarb państwa przy prywatyzacji Ciechu, chwalił się, z jakim poświęceniem przepychał ustawy pisane na zamówienie wielkiego biznesu i jak zadbał o wizerunek złodziejskiej prywatyzacji - "zobacz, transakcja zamknięta, albo oklaski albo milczenie". A PO i jej wyborcy mówią, że nic się nie stało, więc kierowanie samochodem pod wpływem alkoholu też nie zrobi na nich wrażenia. To nic, że Polską rządzą złodzieje i moralni degeneraci, najważniejsze żeby do władzy nie doszedł PiS, a wszystko w trosce o dobro Polski.

Gość gość
Dlaczego Wy rozmawiacie ze sobą na topie tego kretyna? Nie dyskutujecie z nim, tylko wiecznie obrażacie go. To jaki w tym sens? Ja nie dostrzegam. Nie możecie założyć swojego tematu? No chyba, że taki macie cel... ośmieszać go non stop. Tutaj prawie nikt przecież nie zagląda.

Gość gość
i ja cyli wsystkie tsy ;)

Gość gość
Pisdy i pisiorek. Żałosny topik, tak jak autor.

Gość Myrevin
gość dziś Dlaczego Wy rozmawiacie ze sobą na topie tego kretyna? Nie dyskutujecie z nim, tylko wiecznie obrażacie go. To jaki w tym sens? Ja nie dostrzegam. Nie możecie założyć swojego tematu? No chyba, że taki macie cel... ośmieszać go non stop. Tutaj prawie nikt przecież nie zagląda. } o Bo tylko temu kretynowi się chce zakładać kolejne topiki jak się zaczyna, któryś korkować. Nam się nie che. A że wykazuje się nad aktywnością... cóż... prawo autora.

Gość gość
Kampania wyborcza na ostatniej prostej. W Warszawie trwa konwencja wyborcza Platformy Obywatelskiej. - Nie damy Polski rozdrapać radykałom - powiedziała premier Ewa Kopacz. O północy rozpocznie się cisza wyborcza. (http://www.tvn24.pl)xxWłaśnie to robicie a dowodem na to pani wiceminister sprawiedliwości.I robicie to od dłuższego czasu.

Gość gość
Bo tylko temu kretynowi się chce zakładać kolejne topiki jak się zaczyna, któryś korkować. xxZakładasz kolejne topiki ?

Gość gość
,,Głupek zawsze czuje się silny i dowartościowany w grupie,,Cytat tak samo mądry jak Ty autorze.Intelekt jest,rozum też a mądrości niewiele.Mądry człowiek wie jaką siłę daje grupa.xxSłabi potrzebują grupy. Silni nie.A tak poza tym, moje stwierdzenie było w konkretnym kontekście.A więc twoje uwagi są do... No to już sama wiesz...:O

Gość gość
A teraz znikam. Pojawię sie po ciszy wyborczej.

Gość gość
piertolenie o Chopinie -nic się nie korkowało , tylko Myrek i omuliona iifka nie byli na niezaleznych topach 'gwiazdorami ' ...byli tam ciekawsi ludzie idośćożywione i na poziomie dyskusje -a u Shamana -jak u samego Boga za piecem:classic_cool: - banda czworga udaje że napiernicza się, a właściwie to tworzyła latami sobie kiedyś taki gadu-gadu z wklejkami odnoście kk i nieco polityke - oni raczej nie mają wielu ludzi do kontaktu realnego, dlatego tak to wyglada w necie ...a póżniej bardziej polityke i nieco mniej kk :classic_cool: